• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan için 'Ne kadardır ekrana çıkmıyor' sayacı kuruldu

her teldenmi çalıyorum,
demokrasi diyorum,ordusu olan laik sistem diyorum,başkanlığa iç güvenlik yasasına hayır diyorum

ama sen bir defa bile ne dediğimi anlamak istemedin sadece nispet yaptın bize

o algı değişmeyecek cryptic

her telden çaldığını düşünme sebepleri bir partiye yönelik bir sevdan olmaması

ama doğrusunu yapıyorsun

şimdi cu hurbaşkanı olduğunu hatırladı demekki.. ama korkuyorum ^şimdi cıkıp başkanlık yapıcam 258 mılletvekiliyle derse :D :D

:KK30::KK30::KK30:

10007509_10152807219242657_1650419066334584147_n.jpg

o algı değişmeyecek cryptic

her telden çaldığını düşünme sebepleri bir partiye yönelik bir sevdan olmaması

ama doğrusunu yapıyorsun
canım ne sevdalısı ya,neden partizan olayımki,benim tarzım değil,ben eleştiririm,ecevitki ailemin yıllarca oy verdiği kimse,kaltı af çıkardı onuda eleştirdim defalarca,hatasını görürsen eleştireceksin hak olan bu,
akp başındakiler seçim mitin derdine ezanları geç okuttu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu,onu yazdık,olabilir dediler,olacak seymi görülmüşmü allah aşkına,resi cumhur şeref yemini etmiş miting için hazineden para kullanma yetkisi yok,yazdık burada hem vergilerimizi kullandı hem yeminini ezdi,meydanlara çıktı,çıkabilir diyorlar,ya bir elinizi vicdanınıza koyun,
suriyeli açlar sokakta haldır haldır saray yaptırma peşine düştüler
akpli layıktır otursun diyor el insaf artık

canım ne sevdalısı ya,neden partizan olayımki,benim tarzım değil,ben eleştiririm,ecevitki ailemin yıllarca oy verdiği kimse,kaltı af çıkardı onuda eleştirdim defalarca,hatasını görürsen eleştireceksin hak olan bu,
akp başındakiler seçim mitin derdine ezanları geç okuttu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu,onu yazdık,olabilir dediler,olacak seymi görülmüşmü allah aşkına,resi cumhur şeref yemini etmiş miting için hazineden para kullanma yetkisi yok,yazdık burada hem vergilerimizi kullandı hem yeminini ezdi,meydanlara çıktı,çıkabilir diyorlar,ya bir elinizi vicdanınıza koyun,
suriyeli açlar sokakta haldır haldır saray yaptırma peşine düştüler
akpli layıktır otursun diyor el insaf artık

@cryptic,
burda herkes gibi yorum yazma ve eleştirme hakkına sahipsin, kimse kimseye kime oy verdiğinin Hesabını da vermek zorunda değil, ben kime oy verdin denmesini özele müdahale olarak görüyorum şahsen veya şuna oy ver baskısını.

Objektiflik oy verdiğin partiyi dahi eleştirebilmektir, bu sebeple aslında seni takdir ediyorum, kime oy verdiysen verdin, yasalar eleştirme hakkını vermişse bunu kullanmak vatandaşlık hakkındırHoppa

Sende benim düşüncedensin, partizanlığı çok fanatik buluyorum, ülke ve halk menfaati o günün şartlarında neyi gerektiriyorsa ve insan kimin kendini daha iyi temsil edeceğini düşünüyorsa ona oy vermeli.

Kimse kimseyi kırmasın burda, hakkımızda hayırlısı olsun diyelim, mübarek Ramazan ayına girerken gerek yok kalp kırmaya:KK60:

@cryptic,
burda herkes gibi yorum yazma ve eleştirme hakkına sahipsin, kimse kimseye kime oy verdiğinin Hesabını da vermek zorunda değil, ben kime oy verdin denmesini özele müdahale olarak görüyorum şahsen veya şuna oy ver baskısını.

Objektiflik oy verdiğin partiyi dahi eleştirebilmektir, bu sebeple aslında seni takdir ediyorum, kime oy verdiysen verdin, yasalar eleştirme hakkını vermişse bunu kullanmak vatandaşlık hakkındırHoppa

Sende benim düşüncedensin, partizanlığı çok fanatik buluyorum, ülke ve halk menfaati o günün şartlarında neyi gerektiriyorsa ve insan kimin kendini daha iyi temsil edeceğini düşünüyorsa ona oy vermeli.

Kimse kimseyi kırmasın burda, hakkımızda hayırlısı olsun diyelim, mübarek Ramazan ayına girerken gerek yok kalp kırmaya:KK60:

hükümet kurulana kadar burası da 2. tbmm gibi olacak
senin işin iş mune abla :D :D

hükümet kurulana kadar burası da 2. tbmm gibi olacak
senin işin iş mune abla :KK70: :KK70:
Valla just KİB'leri değerlendirip yorum okumaktan beynin pörtledi:KK70:
El insaf müdürde etten kemikten diyeniniz çıkmıyor mu aranızda:KK14:
Ben Asimo değilim:KK59: buyrun tanıştırayım, kanlı canlı insan, çimdikleyip kontrol edebilirsinizHoppa

Valla just KİB'leri değerlendirip yorum okumaktan beynin pörtledi:KK70:
El insaf müdürde etten kemikten diyeniniz çıkmıyor mu aranızda:KK14:
Ben Asimo değilim:KK59: buyrun tanıştırayım, kanlı canlı insan, çimdikleyip kontrol edebilirsinizHoppa

ya dur şimdi abla tellioğullarıyla koalisyona gireceğiz :D :D
bi dk hükümet kuryrz .s

Back
X