- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
timar adamım yaAhahahha yarildim ahahah
İstenmedigin yerde durmakta ayri bir yer ben bu kadar ban yesem bir daha bu siteye girmezdim. Hem sikayet ediyorsun hemde hala burdasin. O zaman sikayet etme.Hayır Bilemedin.Beni taraflı yönetimin darbesi vurdu canım
Ceza alıyorum ama hiç bir zaman neden ceza aldıgıma dair mesaj almıyorum!...
Basit bir örnek vermemden dolayı günlerce ceza alırken aynı örneği sayfalar dolusu veren başka bir üye 1 gün dahi ceza almıyorsa ben bunun altında art niyet ararım. Kimse kusura bakmasın!....
Yok konu az önceki beklentim gerceklesmeden asla kapanmamali
Ya benim niyetim islam konusunda ahkam kesmek değildi ki his bi tartışma olmadi uzgunum bu noktada@meryem bunun yeri burası değil lütfen.
Eksi anlatım oluyor.
Herkes dönüp okusun yazdıklarını.. Oyle bıktırıcı insanlarsınız ki ?
Ev hanımlarına söz söyleyenler bile çıkmış.
Kemiğiniz yok. Sizin gibilerle tartışılmaz bile.
Ne diyeceğini bilmeyip şahsa hakaret edenlerdir asıl cahiller.
Altıma edecektim ki ahahatimar adamım ya
izle izle gerginliği alıyor :))
hahahahahaha O okypete veHahahahahaah teyzem çıldırmışş evi görünce
aaaeeyyyhhhhhhhıııııııhhhhyyyyyAeeeeyyyyyy !!!
eh anlaşamayız sen şeriatı savunuyorsun, ben agnostiğim, saygılı olmak için aynı fikri paylaşmamız gerekmiyor.Ben b
ben özgürlüğü islama itaate bagli kilarak soyledim. Yoksa ben seve seve kabul ederim diyenler var anlaminda degil. Onun disinda seninle pek anlasamayiz ama bu diğer noktalarda beni anladigini gosteren cumlelerib icin tesekkur ediyorum
Anlamak hak vermek anlaminda degil tabiki
ay bu olmuşmu:)
hugonun ...neden hakan peker ve tolga yaşlanmıyor alın sebebi:)Eki Görüntüle 1672070
cimcimegfb bu mesaj mı kafana takıldı canım? Bu mesajın neresi rahatsız etti?
Sen şimdi kendi "kudurun" mesajınla med'in
"kudurmuş köpek gibi ordan oraya at koşturan Atatürk düşmanı ne idüğü belirsizler olduğu sürece, biz de böyleyiz."deki kudurmuş kelimesini mi kıyaslıyorsun? Gerçekten buna mı takıldın, inanamıyorum. Mesajın bütününe bakarsan ne kadar saçma bir kıyas içinde olduğunu görürsün.