Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

İstenmedigin yerde durmakta ayri bir yer ben bu kadar ban yesem bir daha bu siteye girmezdim. Hem sikayet ediyorsun hemde hala burdasin. O zaman sikayet etme.

Ya benim niyetim islam konusunda ahkam kesmek değildi ki his bi tartışma olmadi uzgunum bu noktada
Benim anlatmak istediğim cok başkaydı ama ayet no ve hükümler falan sorulunca cevap hakkı doğdu hos olmadi vallahi konu din olduğu icin vebale girmek istemezdim acikcasi hata ettim

eh anlaşamayız sen şeriatı savunuyorsun, ben agnostiğim, saygılı olmak için aynı fikri paylaşmamız gerekmiyor.
islama bağlı kalıp kalmamak kişinin vicdanıyla alakalı bir meseledir.
bunu Kur'anda yazıyor olarak algılama ama bir şeriat devletinde mesela ben recm edilmek istemiyorum demek gibi bir özgürlüğün yoktur, çünkü doğru olsun ya da olmasın Şeriat devletlerin büyük bir bölümü recm'in Hz. Peygamber tarafından uygulandığını söyler (bu konuda sahih kaynaklar olmadığını biliyorum, onların aktarmasını söylüyorum) Şeriat Allah'ın düzeni demek olduğundan da hayır ben kuma olmak istemiyorum, hayır ben 10 yaşında evlenmek istemiyorum, hayır ben recm edilmek istemiyorum diyemiyorsun.
çünkü Şeriat Devleti böyle bir şey
devlet lideri kendisini bir çeşit Halife (ki halife en temelinde devlet başkanı demektir) olarak görüyor ve Allah'ın düzenini uyguladığını söylüyor, insan nefsi bir varlık olduğundan da Kur'an da yazılanı istediği gibi evirip çevirebiliyor.
o yüzden meryem biz seküler bir devlette yaşayalım ama senin İslam'ını vicdanına göre hiç bir müdaheleye maruz kalmadan yaşadığın bir seküler devlet olsun bu.

Söylenen taraf farklı cümle aynı. Hatta ben edebimden kudurun köpekler demedim. Hakaret ederek yaranacağımı bilsem kendimden ödün verip öyle derdim. Birinde beğenip diğerinde aldığım terbiyeyi sorgulamak sana düşmezmiş demek ki. Sen kendi çapında TDK görevlisi gibi takılmaya devam et. Derdin belli tarafa yaranmak bunu açık açık görebiliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…