Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Oky bu sorduğun soru aklıma Suriyeli mülteci kadınları getirdi ne yazık ki. Düşünsene tüm bu söylediklerine riza gosterecekler vardır aralarında, o kadar muhtaç durumdalar. Ama bu mecburi rızayı fırsat bilen kişi kendine insan demesin.....

işte onlarda isteryerek rıza göstermiyor. her birinde bir zorunluluk var. kimse hiçbir kadın bunu isteyerek kabul etmez ve onaylamaz

Üye olup , direk siyasete gelirsen böyle olur..
Sitede güzel topıcler var. Üye olurken "siyasetten başlayınız" diye bir yönlendirme yoktu..
Bknz. BDV, Geyik vs.. Oralarda da takılabilirsiniz..
yok zaten ben hep misafir olarak takip ederdim b urasını üye olayım dedim ama güzel tartışmıyorsunuz hangimiz daha üstün olabilişriz acaba diye tartışılıyor..

Bu haberde ne var ? Kürtçe yazmak vatan hainliği mi ? Saçmalamışsınız.
Burasi secme ve secilme ozgurlugunun oldugu bir ulke o zaman hdp ye oy verenler neden vatan haini oluyo? Asil sacmalayan sizlersiniz hem hdp yi destekleyip meclise kadar soktunuz simdi isinize gelmeyince vatan haini vatan haini asil vatan haini kim hepimiz biliyoruz!

Bana mi diyorsun pardon da bana iftira atıyorsun suanda ben dinimi dede nineden ogrenecek kadar hafife almıyorum.
Ayrıca yanlış yorum diyoruz ama ben diyorum ki kuranda olmayani da din gibi yasa yaptılar bu yorum bile degil iftira

Sevgili Meryem,

Okudum ayeti. Ancak bunu tam olarak yorumlamak için yeterli bilgimiz yok bizim. Bunu ben birkaç kaynaktan mealine, tefsirine falan bakacağım.

Çünkü İslam kadınla erkeği eşit tutar, erkek asla kadından üstün değildir ki Hz Hatice’nin, Hz Fatma’nın Hz Muhammed yanındaki yeri aşikar.

Ben bu ayetin kadınları 3-5 alın diye olduğunu sanmıyorum. Bir önceki ve bir sonrakine bakmak lazım. İslam mantık dinidir, güzellikler dinidir.

Birkaç tane erkeğin saçma sapan zevki için kendine yön vermesine izin verilemez.

Diyelim erkeğe böyle bir hak verildi, şu an eşin 4 tane kadın alsa gelse eve nasıl olur? Gönlün kırılmaz mı? Helal eder misin hakkını eşine. Kaldı ki dediğin ayette karınızın gönül rızasını alın falan da demiyor..

İslam her şeyden önce kul hakkını önemsemiştir. Lütfen az mantık.

@jooker 24.sayfa alttan 7 mesaja yorumun nedir . Bak.su saatte uykulu uykulu kafama takıldı .

Senin ilk sayfalardaki bildigin suc teskil eden mesajlara yorumun nedir? KAfana takılan seyleri mesaj sahibine sor, joker alıntı yapmasa haberim olmayacak.

KEndinden biseyler bulduysan acarsın dava, dava yolumuz acık dedik.

Ya o kadar bildirim gelmiş ki inan vaktim yok bakmadim valla hepsine sadece erkek falan drmissin ya Allah aşkına sen bana ne yazdım da ben onu yazdım önce o mesaja bak sonra milleti galeyana getir.

Erkek falan değilim, ispat zorunda hic değilim. Sende sürekli onu bunu oky begeniyorsun sen mi erkeksin yada pardon eşcinselliğe sıcak bakiyordun :)

Bana bulaşan sensin ilk mesajlara bakarsan . o yüzden benim seninle isim olmaz. Önce kendi yazdıklarına bak. Sen benim İlk düzgünce cevap yazdığım mesajlara Dalga geçerek cevap yazdin okey, sonra ben seni kendi silahinla vurdum o da canini acitti tüm yazışmaları kopyalattirma bana yada sen kopyala ben açığım sadece o kadar vaktim yok ama yaparsan buyur .

Velhasıl kale almaz hallerle beni ezmeye calistin kiiii ilk yazdıklarım gayet kendimi ifade eden açıklamalardır ama sen kendo değerini kendin düşürdün tamam mi.

Yani sana dalga geçmeden cevap yazma saygınlığını yitirttin

Benimle uğraşma .

Anladın ?

Millete de salca olma kimseyi tanımıyorum bunu sana açıklama yapmak için değil o tanımadığımız insanlara cahilce yüklenme diye yazıyorum nokta...

Sabahlara kadar yazabilirsin

Kale alinmiyorsun...

sen erkeksin. o mesajından belli zaten. o kadar belli ettinki kendini. ver telefonunu kazene konuş o zaman.

Belli taraf kim?
Sen soruma cevap ver, ilk sayfalardaki rezil mesajlara tepki verdin mi yoksa icten ice "oh ne guzel yazıyor" diye sevindin mi?

Cimcime bak, ugrasmadıkmarım bana bulasmasın, varsa bi kasıntınız gocuntunuz, savcılıga gidin.

Burada edep gideli cok oldu, edepsizlere sak sak tutmayı bırakırsanız goreceksiniz edep neden gitti.

ne tepkisi
birde Atatürke edilen imalı aşağılamaların hepsini ( rejimede),beğenmiş . değil tepki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…