HayyaL sana gelsin hayatım, malum bugün 29 Ekim coşmak coşturmak lazım, bugün Cumhuriyet BayramııııAh reisimiz Bi kolbastı oynasaydı da özümüze dönseydik.
Olmadı.
gene beklediğimizle kaldık .
Siz filmlerden anlıyorsunuzzzz, çözdüm bennnnnn
Alın size gayette bizden bir oyun Zeybek
Ne o, gördün yağız delikanlıyı yelkenler suya indiYiiieeeaaaaa buraaaaak
HayyaL sana gelsin hayatım, malum bugün 29 Ekim coşmak coşturmak lazım, bugün Cumhuriyet Bayramıııı
Danstan korkmayın, stres alır
Mune abla mı paylaştı ??
Geçenlerde başka bir konuda tango videosu paylaştım, anam cognitive neler söylemedi kiMune abla mı paylaştı ??
Sdfghdg ne güldüm oyumu verdim ben
Oyşşşş coook sexüGeçenlerde başka bir konuda tango videosu paylaştım, anam cognitive neler söylemedi ki
Tango bizden değilmiş, bizden demedim ki zaten ama bakın bu videoydu, yani ben o videoyu paylaşırken sosyal sorumluluk olarak paylaşmıştımcognitive ironi yapıyor tabii, işin esprisindeyiz güzel dans etmiyorlar mı
Gayet demokratik bir oylamaydı, halk iradesi söz konusu.tek bir oy var orda oda benim
Telden Giriyorum goremedim yinemi ciplak adam paylastiniz madam?: DOylamalar ve insanların tepkilerinden gördüğünüz üzere Tango ve Vals kültürümüze uygun bulunmuştur, bu konu da tartışmayalım artık
Hımmm şeyyyGayet demokratik bir oylamaydı, halk iradesi söz konusu.
Tango ve Vals diğer rakiplerini geride bıraktı, hemde Kıvanç'a rağmen
Yok, bu sefer Vals, Tango, Zeybek ve Kolbastı videoları paylaştımTelden Giriyorum goremedim yinemi ciplak adam paylastiniz madam?: D
karar verildiğine göre napıyoruzzzz Gerard Butler abimizle kopuyoruzzzzzOylamalar ve insanların tepkilerinden gördüğünüz üzere Tango ve Vals kültürümüze uygun bulunmuştur, bu konu da tartışmayalım artık