Aaaaa lütfen ama mızıkçılık yok, hala Tango ve Vals önde, ankete kedi mi yolladınızMune hanım lütfen bu anket geçersiz, çünkü oylama bir oyla kapanacak olarak ayarlanmış asdfghj.
Şimdi düzelttim lütfen tekrar kullanalım, kültürümüzü koruyalım!!!
-seçtikten sonra "vote" basın pilis.-
http://strawpoll.me/5867820
karar verildiğine göre napıyoruzzzz Gerard Butler abimizle kopuyoruzzzzz
Aaaaa lütfen ama mızıkçılık yok, hala Tango ve Vals önde, ankete kedi mi yolladınız
karar verildiğine göre napıyoruzzzz Gerard Butler abimizle kopuyoruzzzzz
mahkeme demek? bi daha düşün istersen:MArlin mahkemede gırusucez seninle, benim ruh esimin gecmisini bu sekilde ortaya seremezsin
Gerard_MedceziR_ 'inki değil miydi
Bu hatunla yakınlaştığını görmesin, kadının dudaklarını koparır, saçlarını eline verir
mahkeme demek? bi daha düşün istersen:
elimdeki bütün fotoları paylaşmamı istemiyorsan mahkeme fikrini unutelimde daha ayıplı fotolar da var, haberin ossun
Hahahahahhahahaaha ayıplı fotolar hahahahhahaa karnıma ağrılar girdi gülmekten, aboooo Gerard'a bak.mahkeme demek? bi daha düşün istersen:
elimdeki bütün fotoları paylaşmamı istemiyorsan mahkeme fikrini unutelimde daha ayıplı fotolar da var, haberin ossun
Onlara müstehakta kurunun yanında yaş olan bizlerde yanacağızBu millete her şey müstahak aslinda. Özgürlük cumhuriyet demokrasi bunlarin neyine alacaksin hepsini hareme kapatacaksin.
Adamın kılları bize ateş ediiiy ..mahkeme demek? bi daha düşün istersen:
o zaman o arkadaşa has be has Türk Alfabesi gelsin:Onlara müstehakta kurunun yanında yaş olan bizlerde yanacağız
Bu gün biri şu cümleleri yazmış face görünce şok geçirdim.
Bu gün latin alfabesi nı türk alfabesi diye millete kakalamaya çalışanların bayramı,son bayramları olması temennisiyle.
ağzıma ne gelirse sayıp engeli bastım.