• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Bende tekrar tekrar anlayamadığımı, bu kadar hdp den uzak kişilerin sırf bu oyunlar için hdp ye oy vermelerini anlayamıyorum.
Bende 40% anlamiyorum, yapacak birsey yok, aci ama gercek.
Kabul et. Relax !!!

Vay bee.. Takke dusmus kel gorunmus.. Secime uc kala Cumhurun basindan rest! Kartlar acik oynuyor.. Ataturk dusmanlari ve Cumhuriyet rejiminden kurtulmak isteyenlere acik adres.. Belli ki mesaj yerine ulasmis, bu cikis birilerine "biz artik azinlik degiliz, yakinda Ata'dan da kurdugu Cumhuriyetten de kurtuluyoruz" heveslerini acikca gosterme vesilesi olmus, hem de burada bile..:KK57: Sokakta durum kimbilir nasil..

Adamlar kendilerinden o kadar emin ki, onlara gore zaten halkin yarisina yakini Ataturk ve kurdugu cumhuriyetten nefret ediyor, cunki herkes yillardir AKPnin milli degerlere olan dusmanligini dile getirdigi halde oylar hala kendilerine; oyleyse onlarin oyu Cumhuriyeti yikmaya ve Ataturkun itibarini yerle bir etmeye yeter.. Kiyida kosede duymayan, bilmeyen kalmissa onlara ilanin resmidir, "Heeeyy! 1 Kasimda bu tarafaa!" deyi..

AKPliler AKPye oy verirken neyi desteklediklerini bilerek versinler, kendilerinden ayni fikirde olmalari beklendigi icin bu adam bu kadar rahat ustunuzden hesap yapiyor.. Yarin TCyi yikacak guce kavustugunda "istedigimi yaparim, benim arkamda yuzde bilmem kac var, engellemek isteyen bir dahaki secimde sandiga" diyecek.. O gun geldiginde ve sayenizde bu guce eristiginde ben gene bu zemini ona hazirlayan, Cumhuriyeti yikmak isteyen butun Ataturk dusmanlarini ve destekcilerini vatan haini olmakla suclayacagim, bilesiniz..

Bende 40% anlamiyorum, yapacak birsey yok, aci ama gercek.
Kabul et. Relax !!!

:) Rahatlamak için şuan tamda melisa demliyordum. Hayırlısı olivia.

Merak ettiğim sen hdp ye mi oy veriyorsun, yoksa akp karşıtı hdp ye oy verenlerden misin ? Cümle düşük oldu , idare et.

TE="Meleknaz, post: 43282838, member: 373745"]Cumhuriyet Bayramı baloları,aslında kadınlarımızı sosyal hayata kazandırmak amacıyla başlamıştır.
Şimdi kadına gülmeyi bile çok gören haremlik selamlık kafasındaki zihniyetler için aykırı olabilir tabii.
Nasıl kutlansın cumhuriyet,mevlut mu okutulsun acaba ? Zaten resmi törenler artık yavaş yavaş kaldırılıyor.
Korkarım yakında içinde Atatürk geçiyor diye bazı şiirler marşlar bile okutulmayacak.[/QUOTE] Evet hhaklısınız kadına bu kadar hak verilmesini sağlayan bir lider için burda böyle yazan kadınları anlamıyorum. Bugün ise bir teknik direktör çıkıp kadın gibi yaşatamazlar bizi diyip kadınları aşağılayan cümleler kuruyor. He Atatürk olmasaydı cümlesi gerçek olurdu o ayrı. Ama benim minnet duyduğum 2. Konuda kadına verilmesini sağladığı haklar Atatürk e. Bu söylem çok yanlış olmuş ve biz şu iki cümleyi bu kadar konuşmamalıydık

zaten o oylarda Atatürke hakaretler olmasın cumhuriyet yok olmasın diye verilen stratejik oylar olacak. ben chpye vereceğim.
ama eğer cumhuriyet yıkılma tehlikesii yaşarsa gerekirse hdpyede veririm . o 80 milletvekili yüzünden.
sırf Atam ve cumhuriyetin yerle bir olmaması için .
çünkü görüğlen şey o kadarda hoş değil

Cumhuriyetin yıkılma tehlikesini hdp ye verilen oyla mı engelleyeceksiniz ?

Cumhuriyet tehditi akp nin neresinde ? Bir örnek verir misin ? Nereden baktığını merak ettim gerçekten ?

Hdp mecliste olsun da kirli oyunlarla değil.
Tekrar tekrar yazıldı evet.
50 defa blok hesap dendi.
Bende tekrar tekrar anlayamadığımı, bu kadar hdp den uzak kişilerin sırf bu oyunlar için hdp ye oy vermelerini anlayamıyorum.
Sonrada kalkıp hayır efendim oy vermiyoruz dendi yüzlerce defa.

Ama iş hesaba dökülünce bu defada evet verdik verdik ama bir sorun neden verdik " olayına döküldü konu.

Teşekkür ederim güzel sohbetin için gerçekten. Şuan karşında yüz defada anlatsan anlattığını idrak etmeyecek , ortada oyun döndüğüne inanan bir kişi var.
Herkes gördüğüne inanır.
kirli oyun, pardon?
o ne demek? hani milli iradeye saygılıydınız? %35'le 300 vekil çıkarınca milli irade iyi de bu mu kötü oldu.
bu yüzden diyorum işte AKP'liler demokrat olmaz, olamaz diye.
demokrasinin de ruhuna Fatiha okuttunuz.
işte tam da mağduriyet çıkarıyorsunuz dediğim bu. CHP'lilerin HDP'ye ılımlı bakmasına kızıp da AKP'ye ya da MHP'ye oy verecek adama da diyor musun kirli oyun diye
yok, neden çünkü onlar sizin tekerinize çomak sokmuyor.
Şimdiye kadar bu kişiye laf söyletmeyenler şimdi bir bir dökülür sırf partisinden dolayı.
al işte bizzat sen yazmışsın bunu Tuğrul Türkeş için.
CHP'li olan sadece CHP'ye oy verebilir ama başka bir partili AKP'ye geçebilir yani değil mi?
kirli oyunmuş.
ancak bir AKP'li demokratik bir hakkı kullanmayı kirli oyun olarak nitelendirir zaten.
kirli oyun mu istiyorsun?
trafolara giren kedilere bak önce.
tekrar ediyorum, ben HDP'ye oy vermedim, bu seçimde de vermeyeceğim, kendimce sebeplerim var ama bu sebepleri bir AKP seçmeniyle tartışacak değilim.
herkes gördüğüne inanmaz, bazıları kulağına üflenene inanır.

Cumhuriyet tehditi akp nin neresinde ? Bir örnek verir misin ? Nereden baktığını merak ettim gerçekten ?
olanları görmüyormusun ,şu konu bile sende soru işaretleri doğurmuyormu. saraylılmı oku bir üstte. gidişat kötü. Atatürke cumhuriyete devamlı darbe üstüne darbe oluyor şu dönemde. yasaklar,baskılar özgürlüklerin yok olması. . herşey ortada. batağa gidiyoruz. cumhuriyeti kaybediyoruz. açık . eğer tek başına iktidar olunursa bunların hepsine elveda diyeceğiz. net

Hayır değil elbet ama zaten yönetim bu konularda ban yapıyor bildiğim kadarıyla.

Benim demek istediğim gerçekten " dil uzattırmam , o dilide keserim diyen kişiler neden dava açmıyor ?
Burada herkes herkesi tehdit ediyor ama bir kişide kalkıp dava açmıyor.

Ben tehdit etsem ben açarım , açmıyorsam tehdit etmem.
Klavye efesi olmuş herkes.

Dün ve bugun burada geyik yapan onlarca kişi , 2 gün tatillerinde anıtkabire ziyarete gitti mi ? Ya da burada yazmak yerine O nun için ne yaptılar merak ettim ?. Sadece lise öğrencilerine mi ait bayram ?

Atam deyip yazmakla olmuyor.
Açmadıklarını nereden biliyorsunuz? Tehdit edilen, hakarete uğrayan birinin ciddi ciddi dava açmadığından nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? Şahsen ben dava açsam gelip de buraya falanca kişiye şu sebepten dolayı dava açtım demem ama o kişiyle hesaplaşıyor olurum mesela. Bugüne kadar bana ciddi ciddi hakaret eden olmadı mesela, en fazla sataşma, polemik falan ama gerçek anlamda hakarete ve tehdite maruz kalsam ben dava açarım, bir sürü bağlantım da var, hiç bana angarya olmaz yani ama öte yandan gelip de burada ilan etmem ya da duyurmam. Mesela dava açacağım kişiye de "ben sana dava açacağım" da demem. Dava açanlar da benim gibi düşünüp duyurmamayı tercih ediyorlarsa bunu bilmeniz imkansız doğal olarak. Duymadınız diye kimsenin dava açmadığını mı varsayıyorsunuz siz? Klavye efelerini ben bilmem ama davayı gerçekten açan insan gelip de burada herkese duyurmak zorunda değil.

Siz milletin Atatürk için ne yaptığını, Anıtkabir' gidip gitmediğini de bilemezsiniz yine aynı şekilde. Sizin düşünceniz insanların klavye başından konuşup durması şeklinde olabilir ama gerçekten Atatürk konusunda hassas bir insan zaten bunu kendi yaşamına entegre ederek hayatını devam ettiriyordur. Şimdi sosyal medyada, orada burada herkes nereye gittiğini, ne yiyip içtiğini paylaşır olmuş diye paylaşmayanların bütün gün evde oturduğunu, hiç gezmediğini mi sanıyorsunuz? Anıtkabir'e de gider, burada da yazar insan, çok mu zor yani zaten telefondan falan girip çok rahatlıkla bu siteyi kullanabiliyoruz. Ezbere varsayımlarla konuştuğunuzu düşünüyorum. Kimse dava açmaz, kimse Anıtkabir'e ziyarete gitmez anca burada ahkam keser fikri mi var sizin kafanızda? Unutmayın ki burası sanal bir ortam. Siz insanların Atatürk için birşey yapıp yapmadığını, mezarına ziyarete gidip gitmediğini bilemezsiniz. Burada yazan herkesin bir özel hayatı var, ben burada gitmediğim halde Anıtkabir'e gittim de diyebilirim; gittiğim halde gittiğimi belirtmeye de bilirim, anlatabiliyor muyum? Burada kimse ben de şuraya gittim, şunu yaptım falan diye anlatıp ifşa olmak zorunda değil, bir de fotoğraf ekleyelim isterseniz kanıt olarak. O sizin kastettiğiniz şeyi birşeylerin ispatı peşinde koşanlar yapar. Kendi adıma konuşayım, ispatla hiç işim olmaz benim; ben söyleyeceğimi söyler geçerim yani isteyen inanır, istemeyen inanmaz; isteyen aynı fikri paylaşır, istemeyen de paylaşmaz.

Hayır değil elbet ama zaten yönetim bu konularda ban yapıyor bildiğim kadarıyla.

Benim demek istediğim gerçekten " dil uzattırmam , o dilide keserim diyen kişiler neden dava açmıyor ?

Dün ve bugun burada geyik yapan onlarca kişi , 2 gün tatillerinde anıtkabire ziyarete gitti mi ? Ya da burada yazmak yerine O nun için ne yaptılar merak ettim ?. Sadece lise öğrencilerine mi ait bayram ?

açıyor . daha geçen hafta dilekçeleri savcılığa verdi

Canim 1Sen 1Sen `im lütfen kac aydir bu konu burada konusuluyor artik ben yoruldum ayni seyi yazmaktan. Sadece sunu söyleyebilirim,bizlerin kafa yorma zamani geldi, Arastiralim, gelecegimizi nasil görüyoruz, nerede olmak istiyoruz ? Cocuklarimiza nasil bir ülke birakmak istiyoruz ?
Bu sorulari hepimiz kendimize sormaliyiz.
Kimse kimsenin tercihini sormasi pek hos degil, yazdiklarimizla zaten düsüncelerimizi apacik ortaya seriyoruz.
Ama laik, Türkiye Cumhuriyetinde yasamak icin elimden geleni yapacagim, bunu söyleyebilirim.

Öfff cidden bayıyosun 1sen. Bilgin olmayan yerde fikir yurutmeyi bırak lutfen.

Bizzat 2 tane dilekce verdim savcılıga gecen hafta. LAf sokmaktan baska bi bildigin yok.

Her şey geçen gün Mune Mune hanımın tango videosu paylaşmasıyla başladı...Kültürümüzde yok demiştim ama asdfg.
Sorumlusu benim öyle mi:KK70:
Ama amaa size acı bir gerçeği sunuyorum, burdakiler bir dizi vardı, Kurt Seyit ve Şura, işte o diziyi Kıvanç hayranlığı yüzünden seyredip Vals'ini izlemişlerdir, yalan mı:KK59:
Kıvanç yapınca iyiydi:confused:

aayyy Mune Mune tövbe estagfurullah aksam aksam bizi günaha soktun ! Vals seyretmek ne ayip ve günah sey öyle !!! :oops::oops::oops::oops::oops:

Back
X