- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
Bende 40% anlamiyorum, yapacak birsey yok, aci ama gercek.Bende tekrar tekrar anlayamadığımı, bu kadar hdp den uzak kişilerin sırf bu oyunlar için hdp ye oy vermelerini anlayamıyorum.
Kabul et. Relax !!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 40% anlamiyorum, yapacak birsey yok, aci ama gercek.Bende tekrar tekrar anlayamadığımı, bu kadar hdp den uzak kişilerin sırf bu oyunlar için hdp ye oy vermelerini anlayamıyorum.
Bende 40% anlamiyorum, yapacak birsey yok, aci ama gercek.
Kabul et. Relax !!!
zaten o oylarda Atatürke hakaretler olmasın cumhuriyet yok olmasın diye verilen stratejik oylar olacak. ben chpye vereceğim.
ama eğer cumhuriyet yıkılma tehlikesii yaşarsa gerekirse hdpyede veririm . o 80 milletvekili yüzünden.
sırf Atam ve cumhuriyetin yerle bir olmaması için .
çünkü görüğlen şey o kadarda hoş değil
kirli oyun, pardon?Hdp mecliste olsun da kirli oyunlarla değil.
Tekrar tekrar yazıldı evet.
50 defa blok hesap dendi.
Bende tekrar tekrar anlayamadığımı, bu kadar hdp den uzak kişilerin sırf bu oyunlar için hdp ye oy vermelerini anlayamıyorum.
Sonrada kalkıp hayır efendim oy vermiyoruz dendi yüzlerce defa.
Ama iş hesaba dökülünce bu defada evet verdik verdik ama bir sorun neden verdik " olayına döküldü konu.
Teşekkür ederim güzel sohbetin için gerçekten. Şuan karşında yüz defada anlatsan anlattığını idrak etmeyecek , ortada oyun döndüğüne inanan bir kişi var.
Herkes gördüğüne inanır.
al işte bizzat sen yazmışsın bunu Tuğrul Türkeş için.Şimdiye kadar bu kişiye laf söyletmeyenler şimdi bir bir dökülür sırf partisinden dolayı.
olanları görmüyormusun ,şu konu bile sende soru işaretleri doğurmuyormu. saraylılmı oku bir üstte. gidişat kötü. Atatürke cumhuriyete devamlı darbe üstüne darbe oluyor şu dönemde. yasaklar,baskılar özgürlüklerin yok olması. . herşey ortada. batağa gidiyoruz. cumhuriyeti kaybediyoruz. açık . eğer tek başına iktidar olunursa bunların hepsine elveda diyeceğiz. netCumhuriyetin yıkılma tehlikesini hdp ye verilen oyla mı engelleyeceksiniz ?
Cumhuriyet tehditi akp nin neresinde ? Bir örnek verir misin ? Nereden baktığını merak ettim gerçekten ?
Açmadıklarını nereden biliyorsunuz? Tehdit edilen, hakarete uğrayan birinin ciddi ciddi dava açmadığından nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? Şahsen ben dava açsam gelip de buraya falanca kişiye şu sebepten dolayı dava açtım demem ama o kişiyle hesaplaşıyor olurum mesela. Bugüne kadar bana ciddi ciddi hakaret eden olmadı mesela, en fazla sataşma, polemik falan ama gerçek anlamda hakarete ve tehdite maruz kalsam ben dava açarım, bir sürü bağlantım da var, hiç bana angarya olmaz yani ama öte yandan gelip de burada ilan etmem ya da duyurmam. Mesela dava açacağım kişiye de "ben sana dava açacağım" da demem. Dava açanlar da benim gibi düşünüp duyurmamayı tercih ediyorlarsa bunu bilmeniz imkansız doğal olarak. Duymadınız diye kimsenin dava açmadığını mı varsayıyorsunuz siz? Klavye efelerini ben bilmem ama davayı gerçekten açan insan gelip de burada herkese duyurmak zorunda değil.Hayır değil elbet ama zaten yönetim bu konularda ban yapıyor bildiğim kadarıyla.
Benim demek istediğim gerçekten " dil uzattırmam , o dilide keserim diyen kişiler neden dava açmıyor ?
Burada herkes herkesi tehdit ediyor ama bir kişide kalkıp dava açmıyor.
Ben tehdit etsem ben açarım , açmıyorsam tehdit etmem.
Klavye efesi olmuş herkes.
Dün ve bugun burada geyik yapan onlarca kişi , 2 gün tatillerinde anıtkabire ziyarete gitti mi ? Ya da burada yazmak yerine O nun için ne yaptılar merak ettim ?. Sadece lise öğrencilerine mi ait bayram ?
Atam deyip yazmakla olmuyor.
açıyor . daha geçen hafta dilekçeleri savcılığa verdiHayır değil elbet ama zaten yönetim bu konularda ban yapıyor bildiğim kadarıyla.
Benim demek istediğim gerçekten " dil uzattırmam , o dilide keserim diyen kişiler neden dava açmıyor ?
Dün ve bugun burada geyik yapan onlarca kişi , 2 gün tatillerinde anıtkabire ziyarete gitti mi ? Ya da burada yazmak yerine O nun için ne yaptılar merak ettim ?. Sadece lise öğrencilerine mi ait bayram ?
Cumhuriyetin yıkılma tehlikesini hdp ye verilen oyla mı engelleyeceksiniz ?
Cumhuriyet tehditi akp nin neresinde ? Bir örnek verir misin ? Nereden baktığını merak ettim gerçekten ?
Hayır değil elbet ama zaten yönetim bu konularda ban yapıyor bildiğim kadarıyla.
Sorumlusu benim öyle miHer şey geçen günMune hanımın tango videosu paylaşmasıyla başladı...Kültürümüzde yok demiştim ama asdfg.
Ah reisimiz Bi kolbastı oynasaydı da özümüze dönseydik.Her şey geçen günMune hanımın tango videosu paylaşmasıyla başladı...Kültürümüzde yok demiştim ama asdfg.
Sorumlusu benim öyle mi
Ama amaa size acı bir gerçeği sunuyorum, burdakiler bir dizi vardı, Kurt Seyit ve Şura, işte o diziyi Kıvanç hayranlığı yüzünden seyredip Vals'ini izlemişlerdir, yalan mı
Kıvanç yapınca iyiydi