Erdoğan: 'Bu Dövmeler Ne Ya?'

saygı duyarım.ben sevmem hatta nefret edrim.chp ve mhp den nefret ediyorum.sevmek zorunda değilim ama kalkıp da hakaret etmem.sırf sevmiyorum nefret ediyorum diye burdakiler gibi hakka girmem.neyse iftar yaklaştı müsade bana.

Allahim ya bunu bile konu yapıyorlar ya ne diyim baskanim agzina saglik diyim bari

Son düzenleme:
Ne var bunda ya bir büyük olarak nasihat vermiş olayi milletin hayatına karisiyor olarak çekmeyi çok seviyorsunuz... Teyzenin biride benim sacima söylemişti " bu saclari boyatiyorsunuz kizim ama bu boyalar çok zararli yaslaninca anlarsiniz saclarinizin kiymetini " demişti eee bunu ben hayatima karismak olarak mi algilamaliyim ?

Dövmeyi bende onermiyorum kimseye ne olmuş yani milletin hayatına mi karisiyorum .... Ayrıca amcamda da dövme var yanliz eskiden modaydi ya hani bir kalp olur ortadan ok geçerdi okun iki ucunda da isimlerin bas harfi olur ya hani onu dövme yapmis onun gencliginde bu şekiller modaymis ama simdi çok komik görünüyor :)) dövmesini gördükçe bana bir gülme geliyor moralim bozuk olduğunda dövmesini gösterir güleyim diye :))

Doğru söylemiş ben de de dövme var ama pekte matrah bir şey değil herkesin söylediği şeyleri söylemiş tek fark o Başbakan Pek kötü bir şey göremedim be bu sözlerde

burdaki konu türbana nerden bağlanmış yuhh.

RTE'den pek hazzettiğim söylenemez, ama ben bu hareketinde bir art niyet göremedim, ilk defa karşılaştığı bir insanla konuşacak bir şey bulamayınca o da işte şakalaşmış kendince. Klasik orta yaş ve üstü Türk amca hareketi, yani bu defa kızmadım.

Şimdi bizeneki erdoğanın çükündeki piercingten epilasyonlu kaportasında yazan ''gönül kapım açıktır çalmadan gir içeri''kabartmasından!!!!
Bizi hiç ilgilendirmez tamamen kişisel tercihi ...

Yuh ya nasıl mesaj bu? Ne alaka yani. Çok terbiyesizce. Ayip

Konu başörtüsüne nasıl geldi bilemem, devam ettirmek de istemem aslında ama şu yazdığınız ciddet hayret verici. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz pardon? Tabiki de zorla başımızdan alındı. Az buçuk tv izleyen herkes de gördü bunları.

Neyse konu bu değil, ben araya girmemişim gibi devam edin siz :))

Son düzenleyen: Moderatör:

Ahaha, aynen.
Tamda Türk amca teyzelerine özgü bir davranış sergilemiş.
Gençlere akıl vermeye bayılırız:)))

Yahu adam cilt kanseri olursun diye çocuğa bir büyüğü olarak tavsiye veriyor. Ne yani cilt kanseri olunca mi söyleseydi? Yazık ya adam iyi niyetiyle sırf çocuğu düşündüğü için söylemiş. Bir baba bir ana gibi iyiligini düşünmüş. Buna niye cemkiriyorusnuz?
Ayıp ya lütfen biraz da doğru diyen. Hiç olmazsa doğruya doğru diyin. Sizin evladınız hırsızlık yaptığında ( Allah korusun ) onu kimsenin uyarmasini istemez misiniz? Istersiniz bence.. Sırf muhalefet etmek için doğruya bile yanlış diyorsunuz ya pes yani..

Bende tv izlerim, yaşımda epey var, bende rastlamadım:26:
Yani bende başörtüsü yasağına sonuna kadar karşıydım hep ama öyle bir anlatılıyor ki sanki başörtüsüyle dışarı çıkmak yasaktı bir dönem, herkesin başörtüsü çekiştiriliyordu..:26:
Benim teyzelerimde kapalı ama hiç mağdur olduklarını görmedim.

konu ne, millet neler yazmış.. tamam başbakanı seversin sevmezsin o ayrı da burdaki konu farklı. adamın dövmesine karışmış diye insanlar o konu üzerinden fikirlerini belirtmişler.. kimiside tutmuş yok başbakanım canım benim falan ne alaka? sırf aşkını göstersinler diye heryere yazmak nasıl birşeydir. konuyla ilgili yorumun varsa yapar çekilirsin. kim kimi ne kadar seviyor, kim seviyor kim sevmiyor bize ne!
konuya da gelince tek tip insan yaratılmaya çalışıldı diye yıllarca eleştirdiler. şimdi kendileri kendilerine benzeyen insan yaratma çabasında. demekki neymiş hiç kimse başkasının görüşüne, ilgisine, beğenisine saygı gösteremiyor. ilerlememizin önündeki en büyük engel de bence bu..

büyüğü olarak uyarmak tamam, ama sildirme konusunda söz almak yanlış bence.. sen uyarını yaparsın sildirir sildirmez ordan sonrası artık bir birey olarak onun kararı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…