- 14 Mart 2013
- 7.552
- 3.667
- 448
Canım yorma kendini , inan ki bu düşünce tarzlarını değiştirmek imkansıza yakın , bazıları da yaşayarak gerçeği görür ...
Ben hiç bir partinin üyesi yada fanatiği değilim , yanlısı dahi de olmadım . Okuyorum , görüyorum , araştırıyorum , öğreniyorum ... Daha da göreceğimiz günler var inşallah... Bizim dediğimiz o günüde görücez...Türkiye de %60 ı koyun piskolojsinden çıkabilmiş değil henüzo yüzden polemiğe girsende boşş
doğruları çarpıtma tontriko, sen siyasi bir simge olan siyasi kişiliği olan insanları taklit eder gibi takarsan başörtünü elbette ki giremezsin askeriye öyle elini kolunu sallayarak girebileceğin biyer değil devletten ile bağımsız olmak zorunda belli kuralları var. şulebaş gibi bağlarsan başını tabi ki giremezsin, iğnesiz kullan demenin mantığı bu. amaç baş kapatmaksa iğne kullan veya kullanma niye zoruna gidiyor ? ki sadece başörtüsü yasakmış gibi de gösterme. askeriyede 1 günlük tıraş olmamış sakallı kişiler, eşofmanlı, terlikli, dövmeli kişiler de alınmaz bu kurumun disiplinindendir başka sebepten değil. askeriyede mesela 1. derece asker yakını olmayan kişiler de içeri alınmaz ben istediğim yere girerim beni nasıl almazlar diyebilir misin..
bizzat ben alınmadım.. subay kızıyım. ve kolumdaki geçici dövme yüzünden subay kampına alınmadım. sil gel dediler. iyikide geçiciydi.yoksa hayatta sokmazlardı..
eczaneden aseton aldımda çıkarıp girdim
Benim gene midem bulanmaya basladi, ama bunu dersem banlanirim. Nankor hakaretine tesekkur etmek gerekiyor herhalde bu forumda... Ne de olsa rencide olmadim, sadece midem bulandi.
Erdogan Turkiye'nin 80 senelik yatirimlarinin hepsini satti, yetmedi ormanlari ve turism alanlarini satisa sundu satti, Harran ve Igdir ovasini da Israil'e satti, Hatayin yarisindan fazlasi kimde bilmiyorum su anda... Hala yetmemis mi? Bizden bu kadar, Allah versin diyorum ustunu.. Zenginlere zoraki bagis yaptirdiklari oglunun vakfi var, oradan alsin artik, olmaz mi yani? Bir lafina 100 milyon dolar bagisliyorlar ya hani... Hatta bir tapesinde ogluna "10 milyon dolari sakin kabul etme, bana 20 sozu var" diyordu hani...
Adam yedi biz nankor olduk yav... Sanki beraber yedik...
İhsanoğlu için 2.1 milyon tl bağış yapanlar eşek mi şimdi?
al iste... Fazla soze ne gerek var... Hersey ortada degil mi zaten... Bunlari gormeyen bize kor demesin, komik oluyor.. Bugun olmasa da elbet birgun bunlarin hesabi durulecek, sorulamayan vakif hesaplari bir bir ortaliga dokulup sorulacak.. Nereden gelmis, nereye gitmis gorecegiz insallah... Bu dunya Sultan Suleyman'a bile kalmadi..
Okulların bahçelerinde ne dolaplar dönüyor bu dolapları rahat rahat döndürmek için dileniyor bizzat kendim şahit oldum a k p ye basılı oy pusulası veriliyor vatandaş içeriye gidiyor boş oy pusulasını getirip 100lüğü kapıyor nelere kaldı bu ülke okuma seviyesine göre oy kullanılsa lise bile oy kullanamasın en güzeli halkı parayla kör etti yok çünkü " Hele bi sorun niye çaldı bize tekrar geri vermek için çaldı" diyen koyunlar var vatandaşını seviyor yahu :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?