• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan Bakara Suresi okudu

Gayet güzel bir durum.Haber yapanlara sormak isterdim niye haber yapmışlar diye(((!)))
Haberi açanların da eline sağlık :) dinlemek isteyene link olmuş ;)

Onun haber değeri var en azından. Enteresan, her zaman görülmeyen bişey olmuş, haber yapılmış. Ama cumhurbaşkanının bir cenazede dua etmesi haber değeri taşımıyor malesef.
SiZCE !! taşımıyor olabilir, o zaman haberi görmezden gelebilirdiniz :cool:

BİZCE çok ta güzel haber değeri taşıyor :KK36:

SiZCE !! taşımıyor olabilir, o zaman haberi görmezden gelebilirdiniz :cool:

BİZCE çok ta güzel haber değeri taşıyor :KK36:

Habercilikte bir söz vardır, "köpeğin adamı ısırması değil adamın köpeği ısırması haber değeri taşır" diye. Bu da onun gibi bişey. Erdoğan cenazede incilden bir ayet okusaydı haber olurdu. Bu değil.

Habercilikte bir söz vardır, "köpeğin adamı ısırması değil adamın köpeği ısırması haber değeri taşır" diye. Bu da onun gibi bişey. Erdoğan cenazede incilden bir ayet okusaydı haber olurdu. Bu değil.

Ooo ooo , olay haber değeri ise sephoraa , nice haberler vardı haber bile olmayan ; hatta kahramanının haberden bile haberinin olmadığı uydurma haberler .

Cumhurbaşkanı her gün bir cenazede Kuran-ı Kerim de okumuyor , haber değeri kırk yılda bir kez olması ise , ben ilk kez dinledim mesela .

Benim için güzel bir haberdi , ayrıca gayet güzel okumuş tecvid ve kaideler yerinde idi :KK51:

Ooo ooo , olay haber değeri ise sephoraa , nice haberler vardı haber bile olmayan ; hatta kahramanının haberden bile haberinin olmadığı uydurma haberler .

Cumhurbaşkanı her gün bir cenazede Kuran-ı Kerim de okumuyor , haber değeri kırk yılda bir kez olması ise , ben ilk kez dinledim mesela .

Benim için güzel bir haberdi , ayrıca gayet güzel okumuş tecvid ve kaideler yerinde idi :KK51:

Hergün bir cenaze olmadığındandır o.
Olsa her gün okur bence...

Hem haber metni bile yok. Bilmiyorum benim için son derece gereksiz bir haber olmuş. Trt işte...

Diyanet işleri başkanı, cenazenin kalktığı caminin imamı vb.. kişiler duruken bunu Cumhur başkanının yapması, garip değilmi?
Bunu yadırgamakta gayet doğal olmuyormu? Dini mi? Yoksa siyasi mi? Düşündürücü..

Bu da bir bakış açısı .

Sırf bu gariplik açısından bakılırsa bile haber değeri taşıyor demek ki :KK51:

Erbakan hocada da okumuştu çok güzel okuyor ya ben çok beğeniyorum:)
Hergün okumuyo evt haber değeri var.
Bu ülkede kuran okuyan c.başkanı başlı başına haber zaten ;)

Oturup haber değeri taşıyor taşımıyor diye mi konuşuyorsunuz anlamadım ki.
Size göre evet ona göre hayır.Ne bu diretme anlamadım ki.Bana göre de çok anlamsız mesela.

Oturup haber değeri taşıyor taşımıyor diye mi konuşuyorsunuz anlamadım ki.
Size göre evet ona göre hayır.Ne bu diretme anlamadım ki.Bana göre de çok anlamsız mesela.

Birden kendimizi bu akıl almaz tartışma içinde bulduk , ne yaparsın ?

Şİmdi onu bırakıp , haber değeri olup olmadığını tartışmanın , mantıklı olup olmadığını mı tartışsak :rolleyes:

Bana göre de çok anlamlı mesela .

Back