- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
Bahsettiğin ülke yöneten kadınlar, padişahların haremleri, o kadınlar kendi ülkeleri ile diplomatik anlamda ciddi imtiyazlar tanımış olan tarihi örnekleride var. Yani o kadınlar, Rus, Yunan, İtalyan, vs.. Kısacası kölelikten oraya gelmek için neler yaşamışlar?Hayatımda bu kadar desteksiz bir yazı okumadim. Ben senin GİBİLERE çoookk tartışmaya girdim , ama aynı hamam aynı tas. Kimse cariye değildi aksine ülke yönetiyordu :) .bak şekerim eğer bilgi birikimi dolu bir yazı ya
Yazsaydin bütün bilgilerimi seninle paylasirdim ama turkluk cariye falan komik oluyo Osmanlı neydi ?
Ben.ülkemi seviyorum VE SEVDİGİM İCİN DE HUKUMETİ SEVMEMİS BİLE OLSAMMMMMMM ki bak ülkemi diyorum umarım anlıyorsun , vatan konu olunca gerisi teferruat oluyor ama ben tutkun ben ülkemi seviyorum bidi bidi bidi deyip de ülkesi için.söylenen kötü sözler için AA bak onlar bile anladı yok tayyip erdoğan şöyle bu böyle diyenleri de inandırıcı ASLA bulmuyorum.
SENİ VE SENİ BEGENEN :) ekibi diyeyim :)))) birbirinize bırakıyorum yazıp yazıp begenin şıracılar :))
Ayrıca seçme ve seçilme hakkı varken neden adamın birinin kölesi cariyesi olmak daha iyi?
Ülkemizi seviyoruz, kurulmuş olan Cumhuriyetimizi seviyoruz..
Osmanlı geçmişte kaldı, hatta İngilizin Fransızın hasta adam deyip, ülkeyi paylaşırlarken ne yazıkki Osmanlı padişahı oturduğu yerden bir şey yapamadı, çünkü askeri anlamda bilgisi yetersiz, stratejik olarak yetersiz, çöküşü yaşayan Osmanlıya avuçlarını ovuşturan İngilizlere teslim olmak üzere idi..
Mesele Tayyip Erdoğan değilki.. Mesele sistem değişikliğini kabul etmemek. Kadın olarak böyle düşünmende içler acısı..(o kadınlar ülke yönetiyormuş ya)