• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Artık Türkçe olimpiyatları molimpiyatları diye bişey bizim dünyamızda yok

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Olimpiyatlar bizim için bitti
Her yıl yapılan Türkçe olimpiyatlarının kendileri için artık bittiğini açıklayan Erdoğan, Berkin Elvan için de “Ne ekmeği be? Biber gazı kullanmak polisin hakkı” dedi

Abdullah Karakuş

Başbakan Erdoğan, dün Antalya mitingine katıldı. Konuşmasında muhalefet ve cemaate yüklenen Erdoğan, özetle şu mesajları verdi:
O DEFTER KAPANDI: Onların (Gülen cemaati) malum olimpiyatları vardı, artık bitti bizim için tabii bunlar. Artık bundan sonra bunların olimpiyatları molimpiyatları diye bir şey bizim dünyamızda yok. Bitti onlar, o defterler kapandı, geçti. Çünkü bugüne kadar çok aldattılar. Hatta Türkçe olimpiyatlarında, İstanbul Atatürk Stadyumu’nda öyle bir şey söylendi ki ben de şaşırdım. O gün Peygamber efendimiz oradaymış. Bunlar dağıttı, dağıttı.

NE EKMEĞİ BE: Şimdi biz MHP, ‘eli kanlı terör örgütüne sempati gösteriyor’ deyince MHP Genel Başkanı ‘ispat et’ diyor. İspata ne gerek var. Attığın twetleri gözün görmüyor mu ey Bahçeli? Ne ekmeği be? Kimi aldatıyorsun? Elinde sapanla, yüzü poşulu kişiyi görmüyor musun? Ondan sonra benim polisime hakaret ediyorsun.Bu tür eylemlerde biber gazı kullanmak polisin en doğal, en tabii hakkıdır. Biz orada polisimizin attığı adımı kalkıp da kınayamayız.
CHP’Lİ BAŞKANA SERT ÇIKTI: (CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı eleştirerek) Antalya, buraya bir büyükşehir belediye başkanı seçti. Aradan 5 yıl geçti. Geride bira festivali kaldı. Geride, ölüleri yakma projesi kaldı. Kafaya bak kafaya. Ölüleri yakarak arsa kazanacakmış, kafaya bak. Geride başörtüsü düşmanlığı kaldı.
CASUSLUKKTAN YARGILANACAKLAR: MHP, CHP, Pensilvanya, medya, işverenler İstanbul’da sokak eylemlerini her gün tahrik ediyorlar. Bunlar yurt dışına kaçıp oradan korkakça saldırı yapıyorlar. Bunlar casusluk suçundan yargılanacaklar zaten. milliyet

$ataturk-suz-hatira-para-tedavulde-2355851.Jpeg

:51::51::51:

http://gundem.milliyet.com.tr/atatu...em/gundemdetay/15.06.2012/1554220/default.htm

Hani Türkçe olimpiyatlarıyla şanımızı(!) yedi düvele duyurmuşlardı?Nolduu?:51:

Her insan hata yapabilir.

Ama bir baş yöneticinin yıllar boyu süren ( son dönemde sürekli kendi beyanlarına dayalı olarak ) hatadan ziyade hatalar zinciri olduğu görünmekte olan şeylere onay vermiş olması, katkı koyup dahil olması, bir ülke yöneticisinin kriptolu - yani ulusal güvenliğimiz açısından oldukça önemli ve hassas - görüşmelerinin dahi dinlenebilmesi, bu olimpiyatlar eğer yanlış ise; bu denli büyük bir organizasyonun yıllarca süregelmiş olması, asıl düşündürücü ve üzerinde durulması gereken boyutu bunlardır, diye düşünmekteyim.

Eğer; dahil olunan pek çok şey Sayın Başbakan'ın son dönemde sürekli ateş püskürdüğü kadar, etiksiz bir dolu ifadeleri, bir dolu suçlamaları ard arda yönelttiği kadar yanlış ise;

Eğer ortada bu denli yanlışlar varsa, Koskoca bir ülkenin yöneticisinin, uzun dönem (sıradan vatandaşların dahi görebildiği) yanlışları henüz görebilmiş olmasıdır, asıl düşündürücü olan.

Kişiler, hatalarıyla kendi kaderlerini belirlemede etkindir.

Ama devletin yönetiminde bulunan kişilerin hataları, ülkelerin kaderlerini, gelecek nesillerin onlarca yıl sürecek kaderlerini belirler ve eğer hatalar büyükse, gelecek nesiller daha da büyük bedeller ödemek zorunda kalır.

Bu çok ağır bir sorumluluktur, dolayısıyla; eğer bir çok şeyde bu denli yanlışlar yapılmasına iştirak edilmiş ise, bu durum -yanlışların tümünün- üstünde bir yanlışlıktır.

Eğer bunca yanlış yapılmış ise, bu kadar yanlışı yıllarca henüz kavrayabilmiş ise bir insan ve bu insan - koskoca bir ülkenin geleceğinin sorumluluğunu alabilmiş biri ise eğer - bu denli öngörüsüz olma, bu denli yanlış yapma- lüksü ve hakkı var mıdır? diye soruyorum kendime ...

.

ben cemaat bilmem.Ama objektif uzaktan bakınca,Türkçe Olimpiyatları yapılmalı sanki.Çok fakir,bırak başka ülkeye gitmeyi,il dışına çıkamayan onlarca gence iyi bir fırsattı.Gençlerin hayatları değişiyordu,dünyaya bakışları değişiyordu bence.Birkaç gün de olsa belki eğleniyorlardı.Onlar adına üzüldüm

Her yıl yapılan Türkçe olimpiyatlarının kendileri için artık bittiğini açıklayan Erdoğan, Berkin Elvan için de “Ne ekmeği be? Biber gazı kullanmak polisin hakkı” dedi

Abdullah Karakuş

Başbakan Erdoğan, dün Antalya mitingine katıldı. Konuşmasında muhalefet ve cemaate yüklenen Erdoğan, özetle şu mesajları verdi:
O DEFTER KAPANDI: Onların (Gülen cemaati) malum olimpiyatları vardı, artık bitti bizim için tabii bunlar. Artık bundan sonra bunların olimpiyatları molimpiyatları diye bir şey bizim dünyamızda yok. Bitti onlar, o defterler kapandı, geçti. Çünkü bugüne kadar çok aldattılar. Hatta Türkçe olimpiyatlarında, İstanbul Atatürk Stadyumu’nda öyle bir şey söylendi ki ben de şaşırdım. O gün Peygamber efendimiz oradaymış. Bunlar dağıttı, dağıttı.

NE EKMEĞİ BE: Şimdi biz MHP, ‘eli kanlı terör örgütüne sempati gösteriyor’ deyince MHP Genel Başkanı ‘ispat et’ diyor. İspata ne gerek var. Attığın twetleri gözün görmüyor mu ey Bahçeli? Ne ekmeği be? Kimi aldatıyorsun? Elinde sapanla, yüzü poşulu kişiyi görmüyor musun? Ondan sonra benim polisime hakaret ediyorsun.Bu tür eylemlerde biber gazı kullanmak polisin en doğal, en tabii hakkıdır. Biz orada polisimizin attığı adımı kalkıp da kınayamayız.
CHP’Lİ BAŞKANA SERT ÇIKTI: (CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı eleştirerek) Antalya, buraya bir büyükşehir belediye başkanı seçti. Aradan 5 yıl geçti. Geride bira festivali kaldı. Geride, ölüleri yakma projesi kaldı. Kafaya bak kafaya. Ölüleri yakarak arsa kazanacakmış, kafaya bak. Geride başörtüsü düşmanlığı kaldı.
CASUSLUKKTAN YARGILANACAKLAR: MHP, CHP, Pensilvanya, medya, işverenler İstanbul’da sokak eylemlerini her gün tahrik ediyorlar. Bunlar yurt dışına kaçıp oradan korkakça saldırı yapıyorlar. Bunlar casusluk suçundan yargılanacaklar zaten. milliyet

casusluk yargılaması, cemaat ile çıkar ayrılıgı yaşayıp olimpiyatlar icin küstüm oynamıyorum tavrı...
kabul edemesek de bunlara gulup geciyor da insan,
şu kırmızı ile isaretledigim yeri okuyunca içim sızlıyor...

hala "polis destan yazdı" kafasında...
varsın poşu da sapan da olsun, öldürme hakkını mı verir size bu?! "polisin en dogal hakkı" diye göğsünü gere gere söylemesi...
yaptıgı hicbir seyi tarih affetmeyecek ama hele bu cumleler hic affedilmeyecek...

birilerine faşizmden bahsedince cok teorik geliyor sanırım insanlara, fakat ss subaylarının katletme biciminin de kendi emrinin de arkasında duran bir "başkan" vardı bir zamanlar... şimdi yok.
öyle ki psikolojik olarak dahi yenilgiyi kabul edip tum sehir ele gecirildiginde korkudan intihar etmisti.

hımm elinde sapnı olan her çocuk ölümü hakediyor demek.

çok çok acı bir yorum olmuş..
dipnot.
3cü tanık.
polislere berkin ateş etmeyin ekmek almaya gidiyoruz dedi ve mermiyi yedi dedi geçenlerde.
ah çocuğum ah. vAh gidene. zavallı yavrum.

ben anlayamıyorum elinde sapan var diye küçücük çocuklara polisin müdahale hakkı varsa zamanında gözlerimle gördüğüm türk bayrağını taşlayan terör örgütü sloganları atan grubu kolları bağlı seyreden herhangi bir müdahale yapmayan da aynı polisler değil miydi..yoksa ben yanlış mı biliyorum ülkenin doğusunda polisin yetkileri daha mı kısıtlı..müdahale hakkı yok mu..

herşey güllük gülistanlıkken nasıl da bozuldu herşey.kuyruğuna basıldı birilerinin sanırım.

biber gazı kullanmak polisin elbette hakkı.ama kullanım şekli ne kadar doğru bu tartışılır.

polis cemaat ve akp arasında oyuncak olmuş durumda bana göre.

ülkemiz için hayırlısı olsun inşallah

Tapeler montaj, dublaj olabiliyor da, neden bir resim photoshop, montaj olamıyor; olma ihtimali neden düşünülmüyor? Nasreddin Hoca'nın meşhur kazan hikayesi geliyor aklıma...

Polisin biber gazı kullanma derecesi ve sınırı ayrı bir tartışma konusu, ama insan hayatını tehdit edecek biçimde gaz fişeğinin atılması bambaşka bir olay. Bunun talimatları, eğitimleri var onu kullanmaya yetkili olanların çok iyi bildiği ya da bilmesi gerektiği...

Daha önceleri gayette yapılan olimpiyatlar şimsdi neden yapılamıyor muş? Yoksa amacımı farklıydı olimpiyatların bile bile göz mü yumuluyordu? diye sormak istedim bilen varsa aydınlatabilir mi beni?

http://www.dunyabulteni.net/bagimsizlar-veto/156246/bdplilerden-tas-ve-molotof-yagmuru

Yukarıda linki verilen olaylara bizzat şahit oldum.Polis her şeyi izledi.Hatta konuşmalarını da duydum.Yukarıdan emir var dokunulmayacak sağduyulu olunacakmış diye hayıflanıyorlardı. Gezi olayları sırasında neden sağduyulu davransın diyenlere soruyorum pkk bayraklarının açıldığı Türk bayrağının indirildiği bu gösteride neden müdahale olmamış?İçinde insanların bulunduğu ptt binasında yangın çıkarışmasına rağmen.

Elinde sapanla yüzü poşulu olanları bırak elinde silahla Haburda karşıladıkların ne oldu sayın Başbakan?

Ayıptır yahu.

Allahım içim daralıyor artık bu ne düşmanlıktır ya bu adam en başta oylarını cemaati arkasına alarak almadımı meydanlarda ağlamadı mı ne olur ülkene dön diye şiirler okumadı mı işte bastırdığı para Eskişehir'e de geldi olimpiyatlarda. Daha yazın gezi olaylarında cemaat ile hala eleleyken polisler destan yazıyordu dersane olayı olunca başbakanın çıkarlarına dokununca düşman olduç berkin hakkkında dediklerini hiç demiyorum artık kusasım geliyor ölümü haketmiş gibi gösterilmesinden mezarında bile rahat uyutmamalrından artık herşeyi yaradana bırakmamasından ve hala katil olan polisi savunmasından gaz ile insana isabet edip öldüren uygunsuz kullanılan gaz fişeğini ayırr etmenin işine gelmemesinden ve polisin ne olursa olsun bu ülkenin vatandaşını öldürmek değik korumakla görevli olduğunu anlamak istememesinden bu ülkede teröristler davul zurnayla karşılanıp çözüm süreci adı altında affedilmesinden artık gerçekten utanıyırum bu bir insanlık ayıbı ve hala devam ediyor yeterrr rahat burakın o çocuğu artık yaaa öldü gitti öbür tarafta elbet hesabı sorulur elinden gelse hepimizi öldürrecej yandaşlarıyla oturcaklar öyle.gerçekten içim kaldırmıyor.

Back