Tüp Bebek Merkezleri Erdem Hastanesi Tüp Bebek

elo_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
87
0
86
İstanbul
Arkadaşlar Selam

5 yıllık evliyim.Bu sene başında Erdem hastanesinde Tüp Bebek denemesi yaptım ve tutmadı. Bu konuda nasip diyorum. Fakat forumda bahçeçi veya umutta tüp bebek yaptıran arkadaşların yazılarını okuduçada kendime kızıyorum.

Arkadaşlar doktoların guleryuzleri konusunda diyebileceğim bir şey yok hepsi (betül hanım ve serap hanım) guleryuzlu. fakat ilgi ve alaka 0.

1 ay boyunca defalarca gidip geliyorsun ama hep bir koşturmaca ve dunya kadar para vermene karşın sadece 5 dk lık alelacele bir işlem ve tekrar geri dön. Hatta öyleki yumurta transferi bittkten sonra bir daha hiç görüşmüorsun bile. Yani telefon açıyosun telden sekterer malesef negatif di,yor. O kadar. peki neden tutmadı? sorun nerdeydi. hangi protokol uygulandı. Hiç bir şey bilmiyoruz. Bırakın bilmeyi soracağın kimsede yok. En kötüsü ben buradaki tüp bebek denememden önce gene serap hanımla aşılamada yaptım. gene aynı koşuşuturma ile geçti. Elimde ne bir evrak ne bir test sonucu.

İnanın bu yazıyı yazmaya kendimi mecbur hissettim. Hiç kimseye erdemi tavisye etmiyorum. Aynı paraya Bahçeçi ve Umut veya başka bir şey deneyin.

Ben şimdi tekrar deneyieceğim ama geçmişe ait elimde ne bir aşılama ile ilgili evrak nede tüp bebekle ilgili ne bilgi nede evrak var.

Arkadaşlar,

Yakın uzak bakmayın. Kesinlikle iyi ilgilenileceğiniz yere gidin. Yani başka merkezlerin transferden sonraki iğne ve takiplerini okyunca kahroluyorum. Biz transferden sonra eve geldik ne bir iğne ne bir takip belkide transfer sonrası verilecek iğne veya hormonla hamile kalacaktım ama takip 0. Ayrıca bu süreç gerçekten psikilojik olarak çok yıpratıcı kesinlikle iyi bir yerde tüp bebek yaptırın.

Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Son Not: İlk görüşmede embriyo dondurma var dediler ama böyle bir hizmetleri yok. Bana 5 gunluk embr,iyo koydular. 2 tane daha 5 gunluk vardı. Dondurmaya gerek yok vs. diyerek geçişitridiler. İşin aslı dondurma yapmıyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…