- 21 Kasım 2017
- 27.868
- 122.249
- 598
O hizmet içi eğitim, kaç yıllık öğretmenim, henüz çevremde o şerefe nail olmuş hiçbir öğretmene denk gelmedim. Beş yıldızlı otel ve aileyle konaklama kısmı özellikle, hiç sanmıyorum.Öğretmenlerde de yaz seminerleri oluyor ve bir kurum ile anlaşılıp öğretmen orada eğitim boyunca kalıp masrafları devlet tarafından karşılanıyor yakınları için de deminki dediğim olay geçerli. Daha bu yaz bir arkadaşım İzmir'de aynen bu şekilde günde 4 5 saat eğitim görerek tatilini de yaptı geldi hiçbir masrafı da olmadı.ki benim eşim günde 12 saat çalışıyor. Yani ortada torpillik bir durum yok siz de isterseniz yaz seminerlerine başvurabilirsiniz
Anlamıyorsunuz. Maailece gidip tatil yapan kimse yok zaten. Ailenin masrafını aile kendisi karşılar belli bir oranı olur. Personeli kurum karşılar. Benim hala "bedavadan 2 kişilik tatil" kafasında olduğumu ima ediyorsunuz defalarca kez öyle değil dememe rağmen. Ne anlamak istiyorsanız onu anlayabilirsiniz cevap yazma gereği duymuyorum artıkO dediğiniz hizmetiçi eğitim. Ve evet gönüllülük esasına göre yapılır, bazen zorunlu da çıkıyor, yeni değil yıllardır yapılıyor ama ben hiç maaile kurumda tatile gidebileni veya gönüllü gidip de her seferinde tatil beldesinde 5 yıldızlı otelde bedava konaklayani görmedim. Hele aileyle konaklama içerikli geçici gönüllü görev resmi yazısı diye bişey hiç görmedim, duymadım....
Bende çok merak ettim lütfen nerede bu olay?Öğretmenlerde de yaz seminerleri oluyor ve bir kurum ile anlaşılıp öğretmen orada eğitim boyunca kalıp masrafları devlet tarafından karşılanıyor yakınları için de deminki dediğim olay geçerli. Daha bu yaz bir arkadaşım İzmir'de aynen bu şekilde günde 4 5 saat eğitim görerek tatilini de yaptı geldi hiçbir masrafı da olmadı.ki benim eşim günde 12 saat çalışıyor. Yani ortada torpillik bir durum yok siz de isterseniz yaz seminerlerine başvurabilirsiniz
Hanımefendi madem siz eşiniz dışında kendi ailenizin masrafını kendiniz karşılamayı göze almıştınız niye gitmeden evinizi otelinizi ayarlamadiniz ? Niye görev yazısı çıktıktan sonra ev otel fiyatlarını görüp paniklediniz? Sizden başka maaile çoluk çocuk ortada kalanlar da vardı hani? 4 kişilik tatili odeyebilen 5 kişiliği de öder. Ödeyemiyorsaniz veya maksat 2 ay ailece belesten hallice tatil yapmak değilse görevli es gider, bekar odası , dyk pansiyonu vs de kalır, görevini yapar geri döner. Nesini anlamamişiz ben de onu anlamadım.Anlamıyorsunuz. Maailece gidip tatil yapan kimse yok zaten. Ailenin masrafını aile kendisi karşılar belli bir oranı olur. Personeli kurum karşılar. Benim hala "bedavadan 2 kişilik tatil" kafasında olduğumu ima ediyorsunuz defalarca kez öyle değil dememe rağmen. Ne anlamak istiyorsanız onu anlayabilirsiniz cevap yazma gereği duymuyorum artık
Yahu ne kadar acımasızsınız. Kafamıza göre bir iş yapmadım elimizde resmi yazı var resmi yazıda da ailenizle birlikte konaklamanız karşılanacaktır yazıyor.
Hangisine inanalım, bilemiyorumAnlamıyorsunuz. Maailece gidip tatil yapan kimse yok zaten. Ailenin masrafını aile kendisi karşılar Personeli kurum karşılar. Benim hala "bedavadan 2 kişilik tatil" kafasında olduğumu ima ediyorsunuz defalarca kez öyle değil dememe rağmen. Ne anlamak istiyorsanız onu anlayabilirsiniz cevap yazma gereği duymuyorum artık
Çadırda korkuyorum :) ama mecbur kalınırsa diye alternatifimiz arasındaKamp yapsanız ya da karavan bulsanız daha uygun olur mu acaba ?
Hanımefendi önceki yorumumda da söyledim. Bahsettiğiniz rakamlara gayet de ev var Erdekte. Aktif bir şekilde konuyla alakam olduğu için biliyorum. Köylere bakarsanız sezonluk (4ay) 20bin altına pek çok yer var. İlle Erdek merkez derseniz aylık 5-10bin aralığına birçok seçenek mevcut. Hiçbiri de 12 ay sözleşme istemiyor bahsettiğim yerlerin. 12 ay sözleşme isteyenler genel olarak 5bin altında kalıyor.Yo 10 bine kabulüz biz. Ama yok olanlar ise yıllık sözleşme istiyor
Ben sahibindendeki bütün ilanları aradım yok. Ha olanalrın yüzüne bakılmaz öyle kötü. Tatil konusu ile ilgili ise merak ettiyseniz yukarıda yazılanları okumanızı tavsiye ederim. Zira kendimi 252362. Kez anlatamaya takatim kalmadıHanımefendi önceki yorumumda da söyledim. Bahsettiğiniz rakamlara gayet de ev var Erdekte. Aktif bir şekilde konuyla alakam olduğu için biliyorum. Köylere bakarsanız sezonluk (4ay) 20bin altına pek çok yer var. İlle Erdek merkez derseniz aylık 5-10bin aralığına birçok seçenek mevcut. Hiçbiri de 12 ay sözleşme istemiyor bahsettiğim yerlerin. 12 ay sözleşme isteyenler genel olarak 5bin altında kalıyor.
Siz bu işi bedavaya veya çok çok ucuza getirmek istiyorsunuz belliki. Ama olmayacak kabul edin bu durumu. Madem bir kurnazlık yapıp ailece uzun bir tatili bedavaya getirmeye çalıştınız, bu kurnazlığınız tutmayınca da olacak sonuçlara katlanmanız gerekiyor. Kendi düşüncesizliğinizin acısını da burada insanları azarlayarak çıkarmaya çalışmayın boşuna. Yok yani durum bu kabul edin.
Ya kusura bakmayın da hem karnım doysun hem pastam dursun derseniz tabiki bulamazsınız. Normal bir bina da normal 2+1/3+1 eşyalı evler var bu fiyata. İlanlar güncel gayet de. Çok emin olarak söylüyorum çünkü dediğim gibi aktif olarak takip ettiğim ve çok çok iyi bildiğim bir bölge. Eşim de emlakçı aynı zamanda.Ben sahibindendeki bütün ilanları aradım yok. Ha olanalrın yüzüne bakılmaz öyle kötü. Tatil konusu ile ilgili ise merak ettiyseniz yukarıda yazılanları okumanızı tavsiye ederim. Zira kendimi 252362. Kez anlatamaya takatim kalmadı
Eşiniz emlakçı ise lütfen bana 8-10 bin bandında normal bir daire bulmama yardımcı olsun çok sevaba girer. Diğer söyledikleriniz için cevap vermeye takatim kalmadı istediğinizi düşünmekte özgürsünüz okuduğunu anlayamama sorunu ile ilgilenemiyorumYa kusura bakmayın da hem karnım doysun hem pastam dursun derseniz tabiki bulamazsınız. Normal bir bina da normal 2+1/3+1 eşyalı evler var bu fiyata. İlanlar güncel gayet de. Çok emin olarak söylüyorum çünkü dediğim gibi aktif olarak takip ettiğim ve çok çok iyi bildiğim bir bölge. Eşim de emlakçı aynı zamanda.
Lux, havuzlu sitede falan daire arıyorsanız tabiki bulamazsınız bahsettiğimiz rakamlsra. Dediğim gibi normal konumdaki normal evlerden bahsediyorum gayet de yaşanabilir yani. Ama sizin amacınızın ne olduğu bütün yorumlarınızdan belli o yüzden o evler size gelmez. Zor durumdasınız diye yardımcı olayım, yönlendireyim dedim ama cık. Üzgünüm devlet üzerinden aylarca bedava tatil yapamayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?