Zaten ev sahipleri daha finaller bitmeden çocukları sepetleyip , mayıstan itibaren tatilcilere ya günlük ya aylık ya sezonluk 3-4 ay işletmeye başlıyorlar evleri. Ekime kadar öyle, kimse evini sezonda boş bırakmıyor. Niye bıraksın ki?Olur mu öyle şey kiralık ev ne hakla kiraya verilir komşular görmeyecek mi?
Ev sahibi anında şikayet eder suçlu duruma düşersiniz
Ülke yanıyor hiç mi duymadınız bazı illere gitmemek için istifa edenler var
Civar ilçeler yada köyler değerlendirilebilir şu şartlarda alternatif zor
Öğrencinin kendi eşyalarıysa ev sahibinin bunu demeye hakkı olmaz ki ama bilmiyorum tatil yerlerindeki sistem nasıl sadece mantıksızlığın içinden mantık bulmaya çalışıyoruz biz de ne yapalımerdek'te meslek yükseokulu filan var mı?
yüksekokul yoksa zaten öğrenci evi yoktur..
varsa da oranın ev sahipleri 15 haziranda boşaltacaksın 15 eylülde gireceksin diye veriyordur çünkü yazın 3 ayda kışın 9 ayda kazandığından 3 kat fazla kazanır.
yazlık yerlerde kimse yazın evini boş bırakmaz kimse onu kiracanını keyfine de bırakmaz...gerekirse kışın boş bırakır evi...
Evet onlar senelik sözleşme imzalayanlar içinmişben şimdi sahibinden.coma baktım
tabi bilmediğim şehir ve ilçe ama uygun fiyatlı olanlarda var
Bakalım teşekkür ederimErdekte makina kimya kurumunun kampı var oraya bi sorsanıza yeme içme dahil çok uygundu fiyatları
Ev sahibi izin vermedikçe (ki niye versin??) öğrencinin evini başkasına kiralama izni de olmaz.Öğrencinin kendi eşyalarıysa ev sahibinin bunu demeye hakkı olmaz ki ama bilmiyorum tatil yerlerindeki sistem nasıl sadece mantıksızlığın içinden mantık bulmaya çalışıyoruz biz de ne yapalım
Kiracilar evlerini kiraya veremez ki kanunen suç bütün şehirlerde aynı kural geçerli.Öğrencinin kendi eşyalarıysa ev sahibinin bunu demeye hakkı olmaz ki ama bilmiyorum tatil yerlerindeki sistem nasıl sadece mantıksızlığın içinden mantık bulmaya çalışıyoruz biz de ne yapalım
Olur mu öyle?Öğrencinin kendi eşyalarıysa ev sahibinin bunu demeye hakkı olmaz ki ama bilmiyorum tatil yerlerindeki sistem nasıl sadece mantıksızlığın içinden mantık bulmaya çalışıyoruz biz de ne yapalım
Aylik 4 bintl ye nerde var? O senelik 12 ay anlasma olur olursa da.Gunlugu bile 1000-1500 gerci bu yazlik ev amao bahsettiğin kiralar sezonluk 20.000 falan. aylık değil. sahibinden'de aylık 4000 tl'ye kiralık daireler var.
İyi de öğrenci neden üstüne ekleyip ödesin ki. Bahsettiğiniz fiyatlardaysa öğrenci de saf değilse aynı fiyatlardan kiralar.Evet öyle düşündük zaten tatile gitmeyi düşünüyorduk uzun soluklu bir tatil olur dedik. Ama zorunlu olarak gönderilenler de var. Çoluk çocuk gitmişler o resmi yazıya istinaden rezil durumdalar. Dedim belki bir öğrencinin evi vardır yazları kirayı ödemede zorlanıyordur hem kirası ödenir hem üstüne ekler kendi kârını yapar ama bulamicaz sanırım. Şahsen ben öğrenci olsam öyle yapardım gayet mantıklı geliyor
Acımasız gelse de çok doğru bir soru Çünkü acımasız olan hayat şartlarıPiyasa 20 binden başlıyor ise buradan birisi neden size daha uyguna versin?
Zaten ev sahipleri daha finaller bitmeden çocukları sepetleyip , mayıstan itibaren tatilcilere ya günlük ya aylık ya sezonluk 3-4 ay işletmeye başlıyorlar evleri. Ekime kadar öyle, kimse evini sezonda boş bırakmıyor. Niye bıraksın ki?
Zorunlu geçici görev değilmiş ki, gönüllü olmuşlar, gönüllü alınan görevlerde çok zorlamaz imkanlarını devlet kurumları, varsa gösterir bir yer ama yoksa gönüllü giden kendi halletmek zorunda, çünkü adı üstünde gönüllü...Kurumunuz ayarlamıyor mu geçici görevlerde?
Benim bildiğim iş yeri ayarlar .
O zaman hem tatil hem iş diye düşündüler sanırımZorunlu geçici görev değilmiş ki, gönüllü olmuşlar, gönüllü alınan görevlerde çok zorlamaz imkanlarını devlet kurumları, varsa gösterir bir yer ama yoksa gönüllü giden kendi halletmek zorunda, çünkü adı üstünde gönüllü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?