evet keşke ercan beyin konuşmasından ve vaadlerinden etkilenip liposaction dan vazgeçmeseydi ama biz kadınlar iştehep daha iyisi olsun diyoruz ya ne oluyorsa ondan oluıyor zaten.ercan beyin karın germe ameliyatındaki vaadlerini duyunca benim bile ağzımın suları aktı eşimi ikna edebilsem bende yaptıracktım ama sadece göğüslerimi yaptırdım.90 beden di göğüslerim çocuktan sonrada iyice büyüdü ve birazda sarktı ,v yaka bişey giymek bile hayal olmuştu benim için.şimdi gayet mutluyum heycanla yazı bekliyorumama arkadaşımın üzüntüsünü gördükçe kendi durumuma sevinemiyorum.bide diğer birkaç dr'un arkadaşıma'nasıl bir dr böyle bir ameliyatın altına imza atar,bu göğüsler bu karın çokkk kötü' yorumlarının üstüne iyice kötü oldu
Öncelikle arkadasinizin durumuna cok üzüldüm. Fakat sizin de söylediginiz gibi fazla sarkigi ve catlagi yoktu diyorsunuz ben bu durumda daha iyisi olsun diye bicak altina yatmazdim.( Tabi bu benim düsüncem) Karin ameliyati öyle söylenenler gibi kolay bir ameliyat süreci degil, benim arkadasim oldu canli görgü tanigiyim cok acilar agrilar cekti ve sonrasi cok dikkat gerekiyor. Bende iki dogum yaptim haliyle göbegim ve biraz catlaklarim var. Bende kafaya koymustum illa ameliyat olucam diye sonra 2 sene düzenli siki bir kas sporu ve diyet yaparak 13 kilo verdim ve suan o koca göbek gitti.Ha tabiki hala var ama en azindan o igrenc görüntü gitti ve suan karin germeden vazgectim. Hep daha iyisi daha iyisi diyerek kendimizi riske atmaya gerek olmadigini düsünüyorum. Ama o kadar spora gögüslerden tik yok :) Bir degisiklik olmazsa 2 nisan da ben de Ercan bey'den meme diklestirme ve büyütme icin ameliyat randevu aldim. Hayirlisi ile sorunsuz bir sürec geciririz. Size de cok gecmis olsun.