Nasıl gidiyor iyimisin![]()
Canım benim, çok şükür iyiyim. İnşallah daha da iyi olacağım, zaman zaman davul gibi şişiyorum. Biran önce zaman geçsin sonuçları göreyim istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl gidiyor iyimisin![]()
Canım benim, çok şükür iyiyim. İnşallah daha da iyi olacağım, zaman zaman davul gibi şişiyorum. Biran önce zaman geçsin sonuçları göreyim istiyorumSen nasılsın tatlım ?
İyi olmana sevindimŞugün bugün derken ameliyatı oldun bitti.Bu günlerde çabuk geçer nasıl geçtiğini bile anlamazsın.Vücuduna da o kadar çabuk alışıyor ki insan hep böyleymiş gibi geliyor.Ameliyat olduğunu bile unutuyor.
Ben Allaha şükür iyiyim.Telde söylediğim gibi çocuklarım iyi ise ben çoook iyiyim![]()
Bilgisayar da ne var bilmiyorum sürekli donuyor.Beklemekten aç kapa yapmaktan sıkıldım.
Ne zaman kontrolun.
Canım birtanem inşallah allah evlatlarımıza sıhhat afiyet versin, dediğin gibi onlar iyi olunca bizler süper oluyoruzTatlım bugün aynaya baktımda gerçekten zaman gerekiyor sanırım geçen günkü halimden çok daha iyi gördüm göbüşümü ama hala çok şiş var. Ercan'cığım beni haftaya çağırdı telefonlaşacağız ya pazartesi ya salı ama işe başlayacağım pazartesi o yüzden gidersem saat 18 den sonra olur. Canımcım en kısa zamanda görüşmek ve tanışmak isterim hem çok memnun olurum tatlım
![]()
arkadaşlar uzun zamandır girip yazma fırsatı bulamadım birtürlü.ama bugün canım arkadaşımın hala gözyaşı döktüğünü görmek içimi acıttı ve girip yazıcam dedim.umarım geç kalmamışımdır
sanırım artık çok geç ama ben uyarmak için özellikle ercan karacaoğlu yazıp onunla ilgili linklere bakarken soru başlığınızı gördüm.belki sizin için geç kalmışımdır ama başka olmak isteyen arkadaşlara fikir olur diye yazmak istedim yinede.ben göğüs küçültme ameliyatı oldum ercan beye,çok yakın bir arkadaşımla beraber gittik ,oda karın germe ve göğüs dikleştirme oldu ayını gün.ben sabah 9 da ameliyata girdim arkadaşımda ben çıktıktan sonra.çok korkuyorduk ve aylarca dr araştırdık en son netten ercan beyle alakalı nerdeyse tüm yorumları okuduk ve gözümüz kapalı gittik ona.sadece bir kez görüştük ve ameliyat tarihi aldık.ameliyat olalı 3 ayı geçti..sonuç: ben göğüslerimin küçüklüğünden memnunum bi sorunum yok fakat arkadaşım için feci bir son oldu.göğüsleri şuanda inanılmaz sarkık,sanki hiç ameliyat olmamış gibiayrıca göğüsü geçtik karnını gören bu ne hal diyor.kocaman bir kesik ve sadece 2cm gerildi.ayrıca eski göbek deliğide bırakılmış yani iç çamaşırından görünüyor yeni göbek deliğnin hemen altında eski göbek deliğinin izi var.dikişleri çok kötü durumda hadi o çamaşırın altına denk geliyor deyip sakinleşiyor ama göğüsleri ve o iğrenç bir görüntü olmasına sebep olan eski göbek deliği feci.ben 2 cm gerilmesi içinmi çektim bu acıyı diye ağlayıp duruyor.dün başka bir dr gitti gösterdi ve bir dr bunu nasıl yapar o izi orda nasıl bırakır ,bu göğüslerin hali ne böyle,bu işin altına nasıl imza atar gibi yorumlarda alınca iyice bunalıma girdi.bence iyice araştırmanızda fayda var.bizim gibi gözününz kapalı güvenip gitmeyin burdaki yorumlara aldanıp
Nasil olur? Birinizde hic sorun yok, o burunde o kadar sorunmu cikdi? Belki derisinin kalitesinden dolayi o sorunlar oldu? Yoksa ercan bey iyi uzman, bilerekte kotu yapmasi mumkun degil. Ercan beye hic sordunuzmu neden bu sorunlar oldu? Cevabi ne oldu size???
tabki sordu,ilk başlarda anlamadı bandajlar falan fakat pansuman yapmaya başladığında farketti.ilk randevusunda ercan beye mutsuzluğunu dile getirdi.ercan beyde eyvah ben yaptım demedi tabii,deriniz ancak bu kadar gerirebiliyordu dedi,arkadaşım uzun araştırmalardan sonra ercan beye karar verdi.sadece göğüslerini yaptıracaktı aslında karın içinde liposaction düşünüyordu,çünkü çatlak yada sarkık gibi bi sorunu yoktu sadece yağlardan kurtulmak istiyordu ama ercan bey liposactionın aynı neticeyi vermeyeceğini,ameliyatla dümdüz ,harika bir sonuç elde edileceğini söyleyince karar verdi karnınada.ama derisin en fazla 2cm gerileceğini ve eski göbek deliğinin,kalacağını ilk baştan bilen hiçbir kadın o kadar acıyı ve riski göze almaz diye düşünüyorum.ilk görüşmede öyle bir anlatıldıki ben bile yaptırsam mı dedim karnımıda girmişken ve nerdeysede yaptırıyordum ama allahtan eşim girdi araya saçmalama neyin varki diye.göğüslerinede gelince eliyle kaldırıp altına 2 tane kalem koyduğunda rahatlıkla tutuyornasıl böyle bir sonuç çıktı anlamıyorum.ama kız altüst oldu .ayrıca o başka dra gitmeyi planlarken ercan beyi ben bulup onuda zorla götürdüğüm için kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum
![]()
arkadaşlar uzun zamandır girip yazma fırsatı bulamadım birtürlü.ama bugün canım arkadaşımın hala gözyaşı döktüğünü görmek içimi acıttı ve girip yazıcam dedim.umarım geç kalmamışımdır
sanırım artık çok geç ama ben uyarmak için özellikle ercan karacaoğlu yazıp onunla ilgili linklere bakarken soru başlığınızı gördüm.belki sizin için geç kalmışımdır ama başka olmak isteyen arkadaşlara fikir olur diye yazmak istedim yinede.ben göğüs küçültme ameliyatı oldum ercan beye,çok yakın bir arkadaşımla beraber gittik ,oda karın germe ve göğüs dikleştirme oldu ayını gün.ben sabah 9 da ameliyata girdim arkadaşımda ben çıktıktan sonra.çok korkuyorduk ve aylarca dr araştırdık en son netten ercan beyle alakalı nerdeyse tüm yorumları okuduk ve gözümüz kapalı gittik ona.sadece bir kez görüştük ve ameliyat tarihi aldık.ameliyat olalı 3 ayı geçti..sonuç: ben göğüslerimin küçüklüğünden memnunum bi sorunum yok fakat arkadaşım için feci bir son oldu.göğüsleri şuanda inanılmaz sarkık,sanki hiç ameliyat olmamış gibiayrıca göğüsü geçtik karnını gören bu ne hal diyor.kocaman bir kesik ve sadece 2cm gerildi.ayrıca eski göbek deliğide bırakılmış yani iç çamaşırından görünüyor yeni göbek deliğnin hemen altında eski göbek deliğinin izi var.dikişleri çok kötü durumda hadi o çamaşırın altına denk geliyor deyip sakinleşiyor ama göğüsleri ve o iğrenç bir görüntü olmasına sebep olan eski göbek deliği feci.ben 2 cm gerilmesi içinmi çektim bu acıyı diye ağlayıp duruyor.dün başka bir dr gitti gösterdi ve bir dr bunu nasıl yapar o izi orda nasıl bırakır ,bu göğüslerin hali ne böyle,bu işin altına nasıl imza atar gibi yorumlarda alınca iyice bunalıma girdi.bence iyice araştırmanızda fayda var.bizim gibi gözününz kapalı güvenip gitmeyin burdaki yorumlara aldanıp
dün gece hiç uyumadım sanırım tedirginlikten migrenim tutuu :)
sabah genel cerrah tan randevu aldım ve gittim
önce göğsümü el ile muayene etti.orada bir şey var evet ama ben olumsuz bir durum olduğunu sanmıyorum dedi.yinede ultrason la bakıp ona göre değerlendirelim dedi.ve bakıldı.sonuçta hiç bir şey çıkmadı :)
meme nin üst tarafı o kadar boşalmışki kemikler elime geliyormuş :)))
hem çok mutlu oldum güldüm, hemde çok üzüldüm
yazık benim memelere yaa
neyse efenim gelelim ikinci mevzuya :)
genel cerraha gitmişken şu muhteşem göbek deliğimden fırlayan dikişe bir baktırayım hatta onu aldırayım (doktorum istersem aldırabileceğimi söylemişti) dedim :)
meme işini hallettikten sonra genel cerraha benim birde dikişim var onu da alabilirmisiniz dedim.ne ameliyatı oldunuz dedi karın germe diyince bir bakayım dedi.beni sedyeyye yatırdı karnımı açınca adam bi afalladı :)
nerde dikiş dedi,göbek deliğimde dedim baktı dikişi buldu.ameliyat kesin nerde dedi çamaşırımın içinde dedim :)
bakabilirmiyim dedi tabiki dedim açtım gösterdim :)))
baktı tamam gel acil müdahale odasına gidelim buradaki ışık yetersiz dedi neyse acil odasına gittik
orada tekrar sedyeye yatırdılar göbek deliğim amlyt kesi yerim tekrar incelendi.
genel cerrah dediki,bu dikiş iç dikiştir.karın germe amlytlarında göbek deliği yeniden yapıldığı ve göbek deliğinin yerinden onaymaması-kaymaması için o dikişle tutturulur dedi.vücut bunu yabancı bir madde olarak algılar ve dışarı atmak isteyebilir dedi.bu dikişi tamamen alabilmem için göbek deliğini kesip içindeki dikişi çıkarıp tekrar dikmem gerekiyor dedi.tabi o öyle söyleyince eşimle ben birden HAYIRRR! diye bağırdık :)
sadce yüzeyde olan kısmı kesip almasını istediğimi zaten iki hafta sonra kontrolüm olduğunu eğer doktorum gerek duyarsa bu işlemi kendisinin yapmasını istediğimi söyledim,o da tamam ama yine çıkabilir dedi.neyse dikişi yukarı doğru iyice gererek derinin üstünde kalan kısmını kesti.
sonraaaa bir doktor arkadaşımın karnınızı görmesini istiyorum rahatsız olurmusunuz dedi.hayır çağırabilirsiniz dedim
bir anda müdahale odasında kalabalık oluştu hemşireler hemşirler doktorlar ve hepsinin gözü benim karnımda
doktor ben böyle bir karın germe sonucu görmedim.hem bu kadar doğal hemde bu kadar güzel nasıl olabiliyor dedi
abartısız 10-15 dakika incelediler karnımı ve göbek deliğimi
tabi bu durumdan eşim çok rahatsız oldu ve işiniz bittiyse çıkalım çok geç kaldık dedi
hülasa kalktım giyindim acil odasından çıktım koridorda çıkış kapısına ilerlerken genel cerrah tekrar yanıma geldi ve çok iyi bir doktor bulmuşsunuz,olağan üstü bir sonuç çıkarmış dedi
eşim de e tabi biz 6 ayımızı doktor görüşmelerine ayırdık tabiki olağan üstü bir sonuç olacak :)diye cevap verdi gülüşerek hastaneden ayrıldık
mutluyum huzurluyum :)![]()
gergin dukancı merhaba,öncelikle yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim.ben burdaki yorumlara aldanıp derken yalan yanlış yazıldığını söylemek istemiyorum kesinlikle ama sadece aksi durumlarda olabiliyor diye uyarmak istiyorum.dikiş izlerine gelince tabiki böyle büyük bir operasyonda iz olacak bu zaten baştan biliniyor ama dikiş izi sorun değil çarpık çurpuk ve geniş olsada zaten çamaşırın altına denk geliyor.arkadaşımı üzen şey;çatlağı veya sarkığı yoktu sadece yağsız ve daha düz görünen bir karnı olsun istediği için yaptırdı.ercan bey liposactiondan vazgeçirdi onu sırf ameliyatla daha mükemmel bir sonuç elde edileceği için.ama şimdi iç çamaşırının üstünden gayet net görünen,yeni göbek deliğinin 1 parmak altında eski göbek deliğinin izi var.yani demek istediğim belki cildi fazla gerilemezdi yada başka birşey ama en baştan yalnızca 2 cm gerileceğini ve eski göbek deliğinin kalacağını bilseydi yaptırmazdı demek istiyorum.göğüslerine gelince benimkiler iyi durumda memnunum ama onunki aynen eski sarkık görüntüsüne döndü.piskolojisi altüst oldu,eşimin yanında iç çamaşırıyla dahi duramıyorum hem kadavra gibi oldum hemde eskisi gibi görünüyorum diyorsedaestetisyen yazdıklarını okuyunca gözlerime inanamadım
ben de Ercan beye 6 aralıkta karın germe ve kol lipo amlytı oldum.
çok dr araştırım ameliyat sonuçlarını canlı gördüm teknik olarak en çok Ercan beyin tarzını beğendim.
görüştüğüm kişilerden hiç birinde memnuniyetsizlik yoktu
ilk defa böyle bir yazı okuyorum
ben Boludan İstanbula geldim amlytımı oldum.hiç bir sorun yaşamadım sadce ödemim biraz fazla oldu o da doktorla alakalı bir durum değil. amlyt önceside sonrası da Ercan bey çok ilgili ödemede dahi çok yardımcı oldu bize.
ilk günden beri ödemlerim olmasına rağmen karnımdan çok memnunum.
3 çocuğum var çocuklarım 5 er kg doğdular ve ben hamileliklerimde aşırı kilo almıştım berbat bir karnım vardı.şimdi harika muhteşem diyebileceğim bir karnım var.sanırım hiç bir zaman sahip olamayacağım kadar güzel bir göbek deliği yapıldı
incecik belim var şu an
dikiş izi hepimizde var ve o iz olmadan bu amlyt olmuyor bu kadar araştırdıysanız bunu da bilmeniz gerekir.üstelik ne karınlar gördük izler nerdeyse göbek deliği hizasında olan..ben şu an bikini giysemde izlerim görünmüyor.
çatlaklarımın %80 i gitti..sonuç olarak tahmin ettiğimden de güzel bir karına sahibim.
genellikle karın germe başlığında yazıyorum ben
buradaki yorumlara aldanmayın fln yazmışsın açıkçası çok üzldüm.biz ne yaşıyorsak onu yazıyoruz buraya.
ben muhafazakar bir insanım o yüzden karın fotoğraflarımı ana sayfayada yayınlayamam ama profilimde mevcut arkadaşlık gönderirsen fotoğraflarımı ve ne kadar gerçek olduğumu görebilirsin...
daha geçen hafta Sakaryada özel bir hastanede yaşadığım olayı karın germe başlığında paylaşmıştım
aynen burayada yazmak istiyorum çünkü bu kadar güzel sonuçlar çıkaran bir doktorun böyle karalanmaya çalışılmasına gönlüm razı değil!
istersen bu yorumu yazdığım tarihede bakabilirsin
şimdi de ben meme dikleştirme ve bazı bölgelere lipo,eşimde burun amlytı düşünüyoruz
bana en yakın illerde bu amlytları 2700 e yapan dr lar var.bana çevremdekiler ne gereği var istanbula gideceksin ol işte burda diyorlar hem fiat olarakta daha uygun..asla düşünmüyorum aslaaaaa
ben doktorumu bulmuşum.işinde uzman ilgili.karın germede ona çok güvendim bu güven için de asla pişman olmadım
başka bir dr a bedenimi asla emanet etmem diyorum.
sevgili begonya bu msjını aynen arkaşıma okutucam belki biraz teselli olur diye düşünüyorum fakat onun esas sorun ettiği sarkığı yada çatlağıda yoktu sadece yağlar gitsin ve harika bir karnı olsun istedi sanırım sorun burdan kaynaklanıyor.zaten iyi görünüyordu o yüzden mükemmel bir sonuç vaddedildiği için oda o piskolojiyle beklentiye girdi.eğer seninde dediğin gibi biraz sarkık kısmı olsa yada çatlak,amann en azından onlardan kurtuldum der avuturdu kendini.düşünsene zaten düzgün görünen bir karın var,ameliyatla sadece yağlar gidecek ve dümdüz olacak deniliyor.ameliyattan 3 ay sonra baktığında ise,eskisiyle kıyaslandığında elde tutulur hiçbirşey yok! hatta artı olarak çekilmiş acı,alınmış risk,eski göbek deliği görntüsü,ve sarkık göğüsler.onun kabusu oldu bu durum.çok üzülüyorumCanım benim bende 3 hafta önce karın germe ve göğüs dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum Ercan beye. Benimde aynı şekilde karnım gerilmedi bendede eski göbek deliğim hala mevcut ve çatlaklarımda gitmedi. Ercan beye elbette bu durumu sordum çünkü bende başta acaip bir hayal kırıklığına uğramıştım fakat maalesef canım her cilt kalitesi aynı olmuyor her deri rahat gerilemiyor aslında bunun olması için başta doktorların deri analizi yapmaları gerek ama bunuda şimdiye kadar hiç duymadım sanırım hiç bir doktor yapmıyor. O yüzden de ameliyat esnasında farkediliyorki benim derim esnek değilmiş ve sadece 4 parmak gerildi o yüzdende çatlaklarımın çoğu ve önceki göbek deliğim kaldı. Fakat iç kaslarım toparlandı yağlarım alındı kocaman bir fıtığım varmış en önemli kasımı parçalayan o alındı ordaki kasa yama yapılıp onarıldı, bel bölgesi liposuction yapıldı, sarkık derim alındı. Şuan eski göbek deliğim kabuk bağladı o kabuk düşünce belli bile olmayacak. Tamam sonuç mükemmel değil ama benim için harika hele bir önceki halimle kıyaslannınca muhteşem. Burda tümüyle Dr.Ercan beye yüklenmek bence doğru değil çünkü bu benim derimin esnekliği ve yapısı ile alakalı birşey gerçi keşke önceden bana söylenseydi senin derin tam gerilmez böyle böyle olacak sonuç fakat söylenseydi şöylede bir gerçek var o zaman büyük bir ihtimalle vazgeçerdim bu ameliyattan ve ben hala sarkık koca çirkin göbeğimle ortalıklarda dolanacaktım. O yüzden iyiki olmuşum bu ameliyatı diyorum. Sonuç mükemmel değil ama benim için harika. Bir noktaya daha deyinmek istiyorum, Ercan beye gitmeden önce başa ünlü medyatik bir doktora gittim hatta ona ameliyat olmaya karar vermiştim ameliyat günü bile almıştım o doktorda bana Ercan beyin söylediklerinin aynısını söyledi kesin tam germe yapılması gerek dedi çatlaklarının çoğu gidecek dedi harika sonuç alacaksın dedi, yani bu ameliyatı o da yapsaydı sonuç değişmeyecekti aynı olacaktı. İnşallah arkadaşın da bu durumu bu şekilşde kabullenir herkez aynı sonucu maalesef alamıyor. Bu arada benim fotoraflarım yüklü görmek isersen canım arkadaşlarık gönderebilirsin.
Öncelikle hoş geldin.Yüzümü Ercan beye emanet etmiş biri olarak yazdıklarına şaşırdım,üzüldüm.Ameliyat olanları canlı gördüm canlı örnek de oldum.Karın fotomu paylaştım hala duruyor.Yüzü paylaşmadım deşifre olmama adına taktir edersin![]()
Deri yapısı herkeste farklıdır bilirim.Amma velakin yazdığın gibi sarkma yapar mı kafam almadı.Doktorun hiç bir şey söylememiş olması da manidarSanki iki ayrı kişiden bahsediyoruz.
olmamızın en büyük sebebi paylaşmak,destek olmak.
varsa yapabileceğim burdayım yazman yeter.Sevgiyle
çok teşekür ederim bentoprak,dediğin gibi herkesin deri yapısı farklı,bende sorun yok göğüslerim gayet iyi durumda.ama kızcağızın ne bir sarkığı nede bir çatlağı varken sadece çok daha iyi görünmek adına yattı bıçak altına.ve çıkan sonuç 2 cm gerilme neticesinde eski göbek deliği görüntüsünün ortada olması.önceden kendime daha çok güveniyordum şimdi iç çamaşırımla bile eşimin yanında duramıyorum diyor[/QUO
tam olarak kullanmayı becerebilirsem göğüslerinin ve karnının remini çeker gönderirim .göğüslerinde silikon olduğuna yada dikleştirme yaptırdığına kimse inanmıyor
sevgili begonya bu msjını aynen arkaşıma okutucam belki biraz teselli olur diye düşünüyorum fakat onun esas sorun ettiği sarkığı yada çatlağıda yoktu sadece yağlar gitsin ve harika bir karnı olsun istedi sanırım sorun burdan kaynaklanıyor.zaten iyi görünüyordu o yüzden mükemmel bir sonuç vaddedildiği için oda o piskolojiyle beklentiye girdi.eğer seninde dediğin gibi biraz sarkık kısmı olsa yada çatlak,amann en azından onlardan kurtuldum der avuturdu kendini.düşünsene zaten düzgün görünen bir karın var,ameliyatla sadece yağlar gidecek ve dümdüz olacak deniliyor.ameliyattan 3 ay sonra baktığında ise,eskisiyle kıyaslandığında elde tutulur hiçbirşey yok! hatta artı olarak çekilmiş acı,alınmış risk,eski göbek deliği görntüsü,ve sarkık göğüsler.onun kabusu oldu bu durum.çok üzülüyorum![]()
Canım hayatım, şayet deiğin gibiyse arkadaşının gerçekten öyle sarkık kötü bir göbeği yokken bu ameliyat yapıldıysa bu durumda arkadaşın haklı elbette o zaman keşke sadece lazer lipo yapılsaydı tatlım. Göğüsleriçinde birşey söylemek istiyorum, bana dikleştirme ve slikon takıldı tabii erçi daha 3 hafta oldu ama sonuç mükemmel diyebilirim açıp açıp bakıyrum göğüslerime o kadar memnunum ama tabii 3 ay sonra 6 ay sonra ne olur orasını bilemem, fakat göğüs fotolarımı paylaşmadım sadece karın fotolarımı paylaştım canım![]()
evet keşke ercan beyin konuşmasından ve vaadlerinden etkilenip liposaction dan vazgeçmeseydi ama biz kadınlar iştehep daha iyisi olsun diyoruz ya ne oluyorsa ondan oluıyor zaten.ercan beyin karın germe ameliyatındaki vaadlerini duyunca benim bile ağzımın suları aktı eşimi ikna edebilsem bende yaptıracktım ama sadece göğüslerimi yaptırdım.90 beden di göğüslerim çocuktan sonrada iyice büyüdü ve birazda sarktı ,v yaka bişey giymek bile hayal olmuştu benim için.şimdi gayet mutluyum heycanla yazı bekliyorumama arkadaşımın üzüntüsünü gördükçe kendi durumuma sevinemiyorum.bide diğer birkaç dr'un arkadaşıma'nasıl bir dr böyle bir ameliyatın altına imza atar,bu göğüsler bu karın çokkk kötü' yorumlarının üstüne iyice kötü oldu