Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Aman vazgecmek yok sizlerin resimlerinizi gördükten sonra artik beni kimse vazgectiremez :) 4 ay sonra bende sizler gibi tas gibi hatun olacam. ... Jubbiiii artik havamdan gecilmez :)

Sana dimediiim :50: sen gel gel
aman çukulata canım çukulata şey pardon zuyildiz yazıcaktım :34:
Sonra deme ya niye yazmadınız alışkanlık yapıyor diye.Oram buram derken :32: :32: :32:
Taş gibi olacağın kesin,moral motivasyon da tavan :nazar: Ah aralarda narkoz alma olmasa :1:

Arkadaşlar bende meme büyütme olmak istiyorum. Doktorun cv'si çalıştığı hastane ve burdaki yorumlar heycanlandırdı beni. Fiyat konusunda fikri olan var mı? Fotoğraflarını görebileceğim kimse var mı? Allah rızası için artık çünkü doktor aramaktan kafayı yicem sanırım:)

Arkadaşlar bende meme büyütme olmak istiyorum. Doktorun cv'si çalıştığı hastane ve burdaki yorumlar heycanlandırdı beni. Fiyat konusunda fikri olan var mı? Fotoğraflarını görebileceğim kimse var mı? Allah rızası için artık çünkü doktor aramaktan kafayı yicem sanırım:)

Zamanında bende yemiştim kafayı :ssz: çok zooor doktor seçimi çoook.Allah kolaylık versin :nazar: Arkadaşlar yardımcı olur foto konusunda.Karın benim ki meme değil :50: olsa dükkan senin :1:

kızlar yorumları okudum da ne güzel herkes memnun kalmış ercan beyden:)) sizin adınıza çok sevindim...benim bacak estetiği olmam lazım acaba bacak estetiği yaptıran var mı bu doktora???lütfen bi yardımm

selam
loresima var jelesec de zannederim yaptırdı bnde rötüş ü bu dra yaptırımmi diye araştırıyorum.
fiyat öyrenirseniz banada yazarmısınız.

Slm Guzel kizlar Ben geldim 3 ayi devirdim Hersey yolunda sisliklerim azaldi vucudm cok hosuma gitmeye basladi tatile bile gittim denize havuza sorunsuZ girdim AMA yuzemedim gerilme oldu korktm bende zorlamadim tek sorunum izlerim cok belirgin morelimi cok bozuyo Ercan bey Hal ederm dedi umuyorum gecer cunku morelim bozuluyo turkiye gelince ilk isim bu olucak

Çok teşekkür ederim haftaya başlıyorum gezmeye :) çok merak ediyorum nette çok resim bulamadım bana resim yollama şansınız var mı lütfen :( ayrıca ben bekarım ve yasım 22 yerimde olsanız olur muydunuz çok kafam karışık çok :(((

Cok gencsin. Mumkunse, cok kotu deyilse yaptirma! Sonucta amelyat!

:1::1::1: olur neden olmasın arkadaşlık isteğinizi onayladım:34:

Tesekkurler! Ben burda yeniyim ozelden yazamiyorum, resim goremiyorum. Hep burdan yazicam qaliba.)
Ben karin germe olmak istiyorum. Bu konuda bana yardimci olursan cok sevinirim. Daha yakindan tanisha bilirmiyiz?

Son düzenleme:
Jelesec arkadasim, nasilsin? Seninle daha yakindan tanisa bilirmiyiz? Burdan her seyi soramiyorumda)

Hep karin germe olan birini yakindan gormek tanimak istemishim. Ben bir amelyat gecirdim ve hayatimin en boyuk pismanligini yasadim. Artik canli bir orneyini gormeden yaptirmam hic bir doktora.😒

Back
X