Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Öncelikle hoş bulduk. :)
Canlı bi tane görme ihtimalim yani imkanım mevcut, bir tanıdığımın tanıdığı :)
zaten onu tanıdıkları için bana tavsiye ettiler. Sanırım o bayanı rahatsız etsem iyi olacak. Fotoğraflarda aslında gayet güzel fikir veriyor. Mesela Abdülkadir beyin ameliyatları içime acayip sindi. Emre beyin ameliyatlarına karşı ise biraz daha nötrüm.

Canım, yüz bu geri dönüşümü yok kapatma şansın hiç yok.Canlı görmen senin avantajına.Teknoloji ilerledi foto rötuş falan insan düşünüyor doğal olarak.Doktor randevularına erken git çıkışta oyalan mutlaka kontrole gelen giden olur.Hem konuşur detaylı bilgide almış olursun ameliyat olanlardan.Yada sor burun ameliyatı olmuş kontrole gelecek olan varsa sende git.Demokraside çağreler tükenmez yeterki iste.İnşallah her şey gönlünce olur.

Canım, yüz bu geri dönüşümü yok kapatma şansın hiç yok.Canlı görmen senin avantajına.Teknoloji ilerledi foto rötuş falan insan düşünüyor doğal olarak.Doktor randevularına erken git çıkışta oyalan mutlaka kontrole gelen giden olur.Hem konuşur detaylı bilgide almış olursun ameliyat olanlardan.Yada sor burun ameliyatı olmuş kontrole gelecek olan varsa sende git.Demokraside çağreler tükenmez yeterki iste.İnşallah her şey gönlünce olur.
Forumda her sizin gibi paylaşımcı olsa keşke, gerçekten çok faydalı ve yol gösterici bilgiler düşünceler paylaşıyorsunuz.
özelden yazmak istedim ama mesaj sayım az olduğu için şimdilik iznim yok. o sorunu kısa sürede hallederim :)
aslında çok uzun bir vaktim yok. bir iki ay içerisinde olmak niyetindeyim. Şüphesiz ki aceleye getirip hata etmekte istemem. gerekirse ertelerim :)

Ben aylarca tavaf ettim topikleri :34: Beş doktorla görüştüm.Çok çalışman lazım çoook :1:
bu uğraşların sonucunu özeldende olsa paylaşmazmısınız? yani illa fotoğraf şartta değil, sonuç ve görüşlerinizle ilgili düşünceleriniz. birde ne konuşuldu ne oldu? ne umdunuz ne buldunuz şeklinde :) inanın benim fazla vaktim yok. Eylül ayında olmak niyetindeyim. Çalıştığım iş yerinden izin anca koparabildim. Ertelersem sıkıntı olabilir az bi ihtimalde olsa...

bu uğraşların sonucunu özeldende olsa paylaşmazmısınız? yani illa fotoğraf şartta değil, sonuç ve görüşlerinizle ilgili düşünceleriniz. birde ne konuşuldu ne oldu? ne umdunuz ne buldunuz şeklinde :) inanın benim fazla vaktim yok. Eylül ayında olmak niyetindeyim. Çalıştığım iş yerinden izin anca koparabildim. Ertelersem sıkıntı olabilir az bi ihtimalde olsa...

Hem karında hem yüzde sürecimi paylaştım.Yüz dört ay oldu.Tam oturması altı aymış.Bir sene diyenlerde var.Beklentiye gelince benim çok büyük bir beklentim yoktu.Gözüme batan beni rahatsız eden bozukluklardan kurtuldum.Benim için en önemlisi doğal olması idi.O kadar doğal oldu ki kimse anlamıyor.

Mesaj yazarken bitmeden paylaştım yanlışlıkla buda devamı :)))
Ameliyat detaylarımı kimse bilmiyor ailemde dahil.Mesela karında fıtık olduğumu söyledim.Fıtığım da vardı gerçekten.
Doktorun anlattığı süreci yaşıyorum.Ben rahat atlattım.Ödemlerim çabuk geçti.Nekahat evresi kişiye ve yapılan işleme göre değişiyor.Ağrım sızım olmadı çok şükür.Doktorlara göre karın germe en büyük operasyonmuş.Ben rahat geçirdim mesela.Burun nasıldır bilmiyorum.
Aslına bakarsan ameliyatlar yapılan işleme,detaya,kişiye ve doktora göre değişiyor.Kimi rahat geçirir kimi ağrılı.Kimi vücut ödemi çabuk atar kimi atmaz.Doktorun tekniğide önemli.Bir bölgeye uzun süre müdahele edilmesi daha çok morarmaya ve şişmeye sebep olur geç iyileşirmiş.
Ne diyim Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:

Ercan beyin göğüs ve diğer vücut operasyonlarının çok başarılı olduğunu duymuştum zaten, iz falan pek olmazmış. İşinin ehli bir hoca olduğu kesin. Burun olayı ise sadece estetik yada beceri gerektiren bir olay değil kanımca, yani bu ikisinin bir arada olması bu işin olmazsa olmazıdır. Çok iyi tasarım yapabilirsiniz fakat uygulamada başarılı olamayabilirsiniz, yada uygulamanız dört dörtlüktür ancak estetik bakış açınız eksiktir, bu da uygun burunu tasarımını imkansız kılar.. kısacası bu işi yapan kişide sanatsal bir bakış açısı ve o tasarımı hayal eden beyne ayak uydurabilecek eller lazım. :) bunu da elbette canlı örneklerinden öğrenebileceğim.
Yardımın için çok teşekkür ederim canım. Foruma sırf bu ameliyat için üye oldum ama gerçekten çok iyi arkadaşlar var, artı mutluluk getirdi bana :))

Ercan beyin göğüs ve diğer vücut operasyonlarının çok başarılı olduğunu duymuştum zaten, iz falan pek olmazmış. İşinin ehli bir hoca olduğu kesin. Burun olayı ise sadece estetik yada beceri gerektiren bir olay değil kanımca, yani bu ikisinin bir arada olması bu işin olmazsa olmazıdır. Çok iyi tasarım yapabilirsiniz fakat uygulamada başarılı olamayabilirsiniz, yada uygulamanız dört dörtlüktür ancak estetik bakış açınız eksiktir, bu da uygun burunu tasarımını imkansız kılar.. kısacası bu işi yapan kişide sanatsal bir bakış açısı ve o tasarımı hayal eden beyne ayak uydurabilecek eller lazım. :) bunu da elbette canlı örneklerinden öğrenebileceğim.
Yardımın için çok teşekkür ederim canım. Foruma sırf bu ameliyat için üye oldum ama gerçekten çok iyi arkadaşlar var, artı mutluluk getirdi bana :))

Canim oncelikle arastirmalarinda kolaylik versin allah.bu forum gercekten cesaret veriyor.ben de oniki doktor gezdikten sonra ercan beyin ismini burda duyarak ona ameliyat olmaya karar verdim.halbuki gezdigim doktorlar arasinda yoktu bile.aldigi egitimler ve bana her defasinda mail yada tlfde sabirla cevap vermesi birde burdaki arkadaslarimin memnuniyeti beni ona yonlendirdi.ben meme buyutme olucam.bir ay sonra da burun olucam.emre ilhani neden eledin merak ettim acikcasi.burunda cok on planda.

Canim oncelikle arastirmalarinda kolaylik versin allah.bu forum gercekten cesaret veriyor.ben de oniki doktor gezdikten sonra ercan beyin ismini burda duyarak ona ameliyat olmaya karar verdim.halbuki gezdigim doktorlar arasinda yoktu bile.aldigi egitimler ve bana her defasinda mail yada tlfde sabirla cevap vermesi birde burdaki arkadaslarimin memnuniyeti beni ona yonlendirdi.ben meme buyutme olucam.bir ay sonra da burun olucam.emre ilhani neden eledin merak ettim acikcasi.burunda cok on planda.

fleurun muhteşem memelerini unutma :1: kararında o memeler büyük etken:9:

buruna da karar verdin demek hadi hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Emre beyi eledim demiyeyimde, Abdülkadir beyle fiyat olarak aynı fakat Abdülkadir beyin ameliyatları daha doğal ve yüze uyumlu geldi, hepsi bu.. yani ikiside benim için çok başarılı ama Adbülkadir beyin yaptığı burunlardan çok etkilendim, daha bi güven verdi. tabi fotoğraflar üzerinden konuuşyorum şimdilik. Ama Emre beyide silmek elemek mümkün değil bu işin delisi adeta kendini adamış, onunla da görüşmeyi düşünüyorum.. Her ikiside kendini isbat etmiş doktorlar sonuçta pişman olan pek yok. Ercan bey in ise hastalarının fotoğrafını görme fırsatım pek olmadı ama daha uygun fiyat nedeni ile bi görüşmem olcak bir hafta sonra. sağolsun bugün beni aradı, ve müsait olduğum güne randevu verdi... inş. sizde başarılı ameliyatlarla bu serüveni sonlandıranlardan olursunuz :)

Emre beyi eledim demiyeyimde, Abdülkadir beyle fiyat olarak aynı fakat Abdülkadir beyin ameliyatları daha doğal ve yüze uyumlu geldi, hepsi bu.. yani ikiside benim için çok başarılı ama Adbülkadir beyin yaptığı burunlardan çok etkilendim, daha bi güven verdi. tabi fotoğraflar üzerinden konuuşyorum şimdilik. Ama Emre beyide silmek elemek mümkün değil bu işin delisi adeta kendini adamış, onunla da görüşmeyi düşünüyorum.. Her ikiside kendini isbat etmiş doktorlar sonuçta pişman olan pek yok. Ercan bey in ise hastalarının fotoğrafını görme fırsatım pek olmadı ama daha uygun fiyat nedeni ile bi görüşmem olcak bir hafta sonra. sağolsun bugün beni aradı, ve müsait olduğum güne randevu verdi... inş. sizde başarılı ameliyatlarla bu serüveni sonlandıranlardan olursunuz :)

Tesekurler canim.burun ameliyati hassas bi konu.ben de memeden sonra arastiracagim.emre bey aklimda tabi bide ercan bey.tercihimi arastirmalarimdan sonra yapicam.baris beyinde guzel sonuclari vardi.siz benden once olucaksiniZ sanirim.sizin sonucunuz bana kaynak olur.kolay gelsin

Merhaba canim
Hem meme hem yag aldirtmak istiyorum gøbekden ve simitlerimden biraz popoyada yag doldurulsa fena olmaz ama bakalim ercan bey ne diyecek ekim ayinda bi yanina ugrayip konusacagim doktorla ( allahtan esim yanimda yoksa ben pekde konusamam acayip utangac ve cekingenim :)
Silikon büyüklüne karar veremedim sadece dolgun olsun ve yaptirildigina degsin diye düsünüyorum memislerim oldugu belli olsun hi hi ;) yuvarlak iyi olur diye düsünüyorum

Meme buyutme olucaksiniz sanirim.yonteme karar verdinuz mi

Tesekurler canim.burun ameliyati hassas bi konu.ben de memeden sonra arastiracagim.emre bey aklimda tabi bide ercan bey.tercihimi arastirmalarimdan sonra yapicam.baris beyinde guzel sonuclari vardi.siz benden once olucaksiniZ sanirim.sizin sonucunuz bana kaynak olur.kolay gelsin
aksilik olmazsa bir ay içerisinde ameliyat olmuş yada oluyor olacağım :)
elbette tüm deneyim ve tecrübelerimi aktarmak isterim. hayırlısıyla şu işlem bitsin de o kısmı kolay inş.

fleurun muhteşem memelerini unutma :1: kararında o memeler büyük etken:9:

buruna da karar verdin demek hadi hayırlısı olsun

Tabiki fleurun sonucu son nokta oldu.zaten fleur ile vucut olculerimiz benziyor.doktora aynisindan birtane daha yap diyecegim :-) buarada ercan bey mailime cevap verdi jelesec senin dedigin gibi gece 1.30 da hemde :-) sagolsun tum sorularimi yanitlamis cok rahatlatti.

Oooo maşallah,bayanlar yine atağa kalkmışız. :nazar: Gerilmeler,büyütmeler, küçültmeler,yeni yüzler Allah hepinize kolaylık versin. :34: Çok zor işiniz çooook. :ssz: Estetiğe bir giren bir daha çıkamıyor bilginize.Alışkanlık yapıyor yol yakınken vazgeçiiin benden söylemesi. :1:

Oooo maşallah,baya

nlar yine atağa kalkmışız. :nazar: Gerilmeler,büyütmeler, küçültmeler,yeni yüzler Allah hepinize kolaylık versin. :34: Çok zor işiniz çooook. :ssz: Estetiğe bir giren
bir daha çıkamıyor bilginize.Alışkanlık yapıyor yol yakınken vazgeçiiin benden söylemesi. :1:

Aman vazgecmek yok sizlerin resimlerinizi gördükten sonra artik beni kimse vazgectiremez :) 4 ay sonra bende sizler gibi tas gibi hatun olacam. ... Jubbiiii artik havamdan gecilmez :)

Back
X