• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Citi piti.. Cok tesekkur ederim, cok mutlu oldum :)
Ama cok cirkin ve komik bir gobegim var. karnimda cok fazla catlak var. birde ikiz hamileliginden dolayi gobegimde fitik ve kas ayrilmasi( bunun turkcesi tam olarak bumu bilmiyorum, burda muayene Eden doktor muscle separation dedi) olusmus. Incesiniz ama 6 aylik hamile gibi duran bir gobeginiz olunca, surekli olarak aaa hamile misin sorusunu duymak zorunda kaliyorsunuz. Bir sure sonra bu insani cidden cok rahatsiz ediyor.

Seni cok iyi anliyorum artik bisey alirken acaba gobegim cikarmi diye yerdim kafayi vucudun gzl AMA gobekte olmasa herkesten bunu duyyordum sinirim bozulmustu

Nurgül merhaba nasılsın ? :3:

Canim saol iyim Istanbul Izmir ve sonra londra yolculuk beni cok yormustum feci sekilde sismistm dikisim ortasi hafif kizarmisti doktor dinlen ve pansuman yap dedi sali gunun den buyana hep yattim simdi daha iyim dikislerim kurudu baya insallah iyi gecer bundan sonra
Sen nasilsin tatil nasildi resimde gzl gorunuyodu ozendim Ben seneye insallah bikinimi giyip ay heycanlandim

Canim saol iyim Istanbul Izmir ve sonra londra yolculuk beni cok yormustum feci sekilde sismistm dikisim ortasi hafif kizarmisti doktor dinlen ve pansuman yap dedi sali gunun den buyana hep yattim simdi daha iyim dikislerim kurudu baya insallah iyi gecer bundan sonra
Sen nasilsin tatil nasildi resimde gzl gorunuyodu ozendim Ben seneye insallah bikinimi giyip ay heycanlandim

Çok sevindim iyi olmana.Aman gene de iyiyim deyip fazla zorlama kendini.Tatil iyi geçti.Evet görmüşsündür zaten resimlerimi:34: İnşallah sen de gerine gerine gezersin bikinilerinle:21:

Citi piti.. Cok tesekkur ederim, cok mutlu oldum :)
Ama cok cirkin ve komik bir gobegim var. karnimda cok fazla catlak var. birde ikiz hamileliginden dolayi gobegimde fitik ve kas ayrilmasi( bunun turkcesi tam olarak bumu bilmiyorum, burda muayene Eden doktor muscle separation dedi) olusmus. Incesiniz ama 6 aylik hamile gibi duran bir gobeginiz olunca, surekli olarak aaa hamile misin sorusunu duymak zorunda kaliyorsunuz. Bir sure sonra bu insani cidden cok rahatsiz ediyor.

Evet göbek fıtığı diyorlar.Karın kası yrtılıyormuş ve organlar ordan dışarı çıkıyormuş.Organları yerleştirip kası dikiyorlar.Bazen yama konuyor kaslar tam birbirine gelmediği için.Genelde eski yırtıklarda oluyormuş yama.En çok kadınlarda oluyormuş.Benimde öyle idi.Yama koymuş Ercan bey.Karnında deri fazlalığı varsa çatlaklar gidiyor.Çatlaklarım çok yoktu.Kasık bölgesinde vardı biraz.Deri fazlalığım olmadığı için hepsi gitmedi.Çok az var belli belirsiz oda.
Ameliyattan sonra bu soruları duyman imkansız.Hatta bu çocuklar senin mi diyecekler inanmayacaklar.Yaşayıp göreceksin.

Son düzenleme:
Çok sevindim iyi olmana.Aman gene de iyiyim deyip fazla zorlama kendini.Tatil iyi geçti.Evet görmüşsündür zaten resimlerimi:34: İnşallah sen de gerine gerine gezersin bikinilerinle:21:

Cok dikkat ediyorum gozum korktu cunku daha 1 ay dikkat etmem lazim Demi zaten biraz fazla durunca ayakta belim agriyo kotu oluyorum

sevgili BenToprak ve nldglp,
resimlerinizi benimle paylastiginiz icin cok tesekkur ediyorum. Her ikinizinde sonuclari super gozukuyor. insallah benim ameliyatim da sizlerinki gibi guzel sonuclar verir.

resimlerinizi benimle paylastiginiz icin cok tesekkur ediyorum. Her ikinizinde sonuclari super gozukuyor. insallah benim ameliyatim da sizlerinki gibi guzel sonuclar verir.

April;nldglp arkadaşın öncesi ve sonrası nasıl ama? Ben ilk gördüğümde şok olmuştu dedim nasıl yani bu o mu :53: inşallah çok güzel olur sonucun tek mi geleceksin sen?

April;nldglp arkadaşın öncesi ve sonrası nasıl ama? Ben ilk gördüğümde şok olmuştu dedim nasıl yani bu o mu :53: inşallah çok güzel olur sonucun tek mi geleceksin sen?

her ikisinin sonuclarida cok cok guzel, darisi benim basima :)
ben esim ve ikizlerimle birlikte gelecegim. Esim iki hafta kalip donecek, ben 2.5 ay kadar kalacagim TR de.
Becerebilirsem gobegimin resmini ekleyecegim, catlaklarin ne oranda gidip gitmeyecegi konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Birazcik goruntu kirliligi yapacagim, mazur gorun:)

her ikisinin sonuclarida cok cok guzel, darisi benim basima :)
ben esim ve ikizlerimle birlikte gelecegim. Esim iki hafta kalip donecek, ben 2.5 ay kadar kalacagim TR de.
Becerebilirsem gobegimin resmini ekleyecegim, catlaklarin ne oranda gidip gitmeyecegi konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Birazcik goruntu kirliligi yapacagim, mazur gorun:)

Benim göbüşüm nlglpd ve bentopraktan daha güzel oldu :1: şaka bi tarafa amin darısı başına göbeksiz olmak çok güzel ya bugün tatil hazırlığı için tatil valizine koyacakları çıkardım göbeğimden giyinemediğim penye elbise cuk oturdu foto çektim hemen bi kaç arkadaşa gönderdim fotoyu:23:oh ne güzel ailece geliyorsunuz tatilde olur

:nazar: Her şey istediğin gibi olucak Allahın izni ile.Emin ellerdesin :34: sürecinde benim gibi rahat geçer inşallah.Az kalmış olduda bitti maşallah :nazar: yazmana.

Fotolarını gördüm.Bence isabetli bir karar vermişin inan.Deri fazlalağın var gibi.Sanki hepsi gidecekmiş görüntüsü var.Tabii en doğrusunu muayneden sonra Ercan bey söyler.Hepsi gitmesede kasık bölgesinde çok az çatlakların kalır ki oda belli belirsiz seni rahatsız etmez yani.Dua et fazla derin olsun hepsi gitsin.

Benim göbüşüm nlglpd ve bentopraktan daha güzel oldu :1: şaka bi tarafa amin darısı başına göbeksiz olmak çok güzel ya bugün tatil hazırlığı için tatil valizine koyacakları çıkardım göbeğimden giyinemediğim penye elbise cuk oturdu foto çektim hemen bi kaç arkadaşa gönderdim fotoyu:23:oh ne güzel ailece geliyorsunuz tatilde olur

Ne dedin, ne dedin seeen:20: En güzel göbek benimkisi bikerem:19: bi biskrem versem:33:

AAA:53: penye elbiseli resmini millete dağıt,gönder en samimi nldglp ne gönderme :22: bittin sen bittin:47:

Back
X