Heyecan dorukta son saatler kızlar :)
Şimdi derin uykuda... Şimdiden geçmiş olsun, HAYIRLI OLSUN

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecan dorukta son saatler kızlar :)
Sanırım 4-5 ay kullandım.Ama daha fazlada kullanılabiliyor.Yıkanırken çıkarıp ameliyat yerini iyice kuruladıktan sonra yine aynı bantı kullanabiliyorsun .Ameliyat yerini saç kurutma makinesi ile kurutabilirsin bilgine canım.
bilgi için teşekkür ederim..
ben bandın su geçirmeyeceğini düşünüyordum.
çıkarınca tekrar yapışıyor mu?
lopezden haber alan yokmu meraktayım.Şuraya olduda bitti maşallah yazsada rahatlasam.
oldu da bitti masallah :)
Bende kulanıyorum bu bantları şu an bir sorunum yok umarım da olmaz ama bantlarla duş alınabiliyor yazıyor internetteki bilgilerinde bende bantlarla duş aldım ve hiçbir sorun yaşamadım çünkü bantlar altına suyu geçirmiyor.Ama her banyo çıkışı mutlaka saç kurutma makinesiyle kurutuyorum.Bu bantları baya uzun süre kullanıcaz sanırım insan da sıkılıyor yaa siz ne kadar kullanmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben 3 ay kadar düşünüyorum.Nerdeyse 1 ay aldu 2 ay daha kullanır bırakırım diye düşünüyorum.Artık darısı yeni olacak arkadaşlara bizlerde eskidik valla Burcuuuuuu:)))
Çok şükür sevindiimhadi geçmiş olsun.İyileşme sürecinde yaşadıklarını paylaşırsın artık tecrübe konuşsun
![]()
iki gündür köprğimi annemle bahçeye indiriyorum bugün araba kullandım süreç umduğumdan iyi gidiyor :)
iki gündür köprğimi annemle bahçeye indiriyorum bugün araba kullandım süreç umduğumdan iyi gidiyor :)
Bende kulanıyorum bu bantları şu an bir sorunum yok umarım da olmaz ama bantlarla duş alınabiliyor yazıyor internetteki bilgilerinde bende bantlarla duş aldım ve hiçbir sorun yaşamadım çünkü bantlar altına suyu geçirmiyor.Ama her banyo çıkışı mutlaka saç kurutma makinesiyle kurutuyorum.Bu bantları baya uzun süre kullanıcaz sanırım insan da sıkılıyor yaa siz ne kadar kullanmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben 3 ay kadar düşünüyorum.Nerdeyse 1 ay aldu 2 ay daha kullanır bırakırım diye düşünüyorum.Artık darısı yeni olacak arkadaşlara bizlerde eskidik valla Burcuuuuuu:)))
selam meltemcıgım :))) walla yaa 1 ay olduda gecıo bıle:))) ben bantları banyodan once cıkarıyorum banyodan sonra yenısını tekrar takıorum.heralde dedıgın gıbı bı 2 ay daha kullanır bırakırım:)) bızler eskı sayılırız artık darısı yenı olacak arkadasların basına:)
yazdıklarınızı okudukça yaşadıklarım gözümün önüne geliyor bir tebessüm yüzümde.Siz eskidiniz biz tarih olduk senesi geldi
Kızlar çok iyi kurutun ameliyat yerlerinizi saç kurutma tutun uzaktan sonra yapıştırın bantları unutmayın![]()
merhaba bentoprak hanım:))) yok ne bız eskırız nede sız tarıh olursunuz.sadece kıdemlı oluruz dıorum :))) way ne laf edermısım hihiihi:))) ama öle:)walla bnm ızlerde ne kabuk kaldı ne potluk:) dumduz ıncecık bı cızgı.bornozla kurutmam yetıo .ızlerde cokkkk hafıf. sanırım derimin cinsi iiiimiş.