• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Bir ay kalmış hadi hayırlısı.Evet Ercan Bey işinin ehli.Küçük dev adam ,emin ellerdesiniz.Korse çok sıkmıyor ve rahatsız etmiyor insanı.Çok sıcaklarda nasıl olur bilmem.Ben haziran başında takıyordum.Klima varsa pek etkileyeceğini sanmıyorum dışarı çıkmadıktan sonra.Güven veriyor insana çıkartınca kendinizi emniyette hissetmiyorsunuz.Bu yüzden çok zorlanmazsın diye düşünüyorum :nazar:
Benim :nazar: ım değmez dedin bakalım göricez :52: Sanırım senin ameliyat günün Ercan Fanların toplantı gününe dönüşecek gibi gözüküyor.Öpüyorum seni.

Ofiste klima var evet. Ama disari cikamamak biraz sIkIcI olacak, Dusununce ama olsun diyorum 1 ay onceden sonuc almak icin deger diye dusunuyorum.
Ercan Bey'le konusunca zaten size direk ticari bir mal gibi bakmadigini anliyorsunuz. Daha cok sizin sorununuzu dinleyen ve anlayan bir doktor. Burdaki hasta yorumlarini gorunce de zaten guvenmemek elde degil.

Gelmek isteyen merak eden herkesi beklerim ameliyata:)) Bende cok opuyorum:)

Allah gönlüne göre versin canım.Resimler öncesi ve sonrası olsun ama arada ki fark anlaşılsın.Çok merak ediyorum senin şu şikayet ettiğin göbişini ?

Bnetoprak bende seni cok merak ediyorum asil ne yalan soyleyeyim birde ada222 yi:)))
Yok mudur birbirimize fotolari gondermemizin imkani?:)

Bir de ben 15 Temmuz yazmisim yanlislikla ama benim ameliyatim cumartesi 14 Temmuz'a denk geliyor yani. Farkinda bile degilim Jelesec uyarmasa:)

Bnetoprak bende seni cok merak ediyorum asil ne yalan soyleyeyim birde ada222 yi:)))

Kısmet 14 temmuza var daha.Gelirsem yüzümü gösterir yüz görümlülüğü alırım ama :52: Şaka bir yana 14 temmuz saat kaçta ameliyatın?

dididi göbegimle tanIsmadInmI canIm? :)) Gecenlerde sen görmedin demekki, bekle koyacagIm gene, biraz tembellikten koyamadIm....
Bizde senin önce ve sonraki halini merak ediyoruz tabiki:))Sen simdi hastanedede güzel pozlar vereceksin, simdiden basla calIsmalara:21:

dididi göbegimle tanIsmadInmI canIm? :)) Gecenlerde sen görmedin demekki, bekle koyacagIm gene, biraz tembellikten koyamadIm....
Bizde senin önce ve sonraki halini merak ediyoruz tabiki:))Sen simdi hastanedede güzel pozlar vereceksin, simdiden basla calIsmalara:21:

Hastane pozları amanın ben unuttum o resimleri.O kadar gittim Ercan beye resimlere bakmak aklıma gelmedi hiç,nasıl çıkmışım acaba seksi olmadığı kesin :52: adacım iznin varmı gidince senin eski karnını da göstersin tabii adamın hiç işi gücü yok bizle uğraşsın.

Yok ben gormedim. Gerci siteyi cok kullanmasini da bilmiyorum. Simdi profiline baktim fotograflar kismi bostu:)
Ben resimleri koyacagim hic merak etmeyin:)

Tatlım benim sen hadi operasyon olacaksın seviniyorsun da bize ne oluyor anlamadım:)) biz sanki senden daha çok sevindirik olduk:) sanırım herkes birbirini görmek istiyor.Özlem had safhada galiba.

Bugün desendesen beni aradı konuştuk.Dididi cim de aradı :16: Ne güzel dostluklar oldu :nazar: bize:13:

Jelesec immmmm sen bir taneeee:29:

Tatlım benim sen hadi operasyon olacaksın seviniyorsun da bize ne oluyor anlamadım:)) biz sanki senden daha çok sevindirik olduk:) sanırım herkes birbirini görmek istiyor.Özlem had safhada galiba.

Bugün desendesen beni aradı konuştuk.Dididi cim de aradı :16: Ne güzel dostluklar oldu :nazar: bize:13:

Jelesec immmmm sen bir taneeee:29:

Aynen çok güzel dostluklar oldu:13: zaten kalbi iyi olmayanın işi yok aramızda anında yok sayarız:22: bana da çok gaz veriyorsunuz:10: ,ogltkne...sen.. serap ve diğer arkadaşlar eşim sen çok havalandın diyor:1: forumda alıyon gazı melek, iyi insan güzel kalpli...havandan geçilmiyor artık diye söyleniyor:9:

:nazar::nazar::nazar:hep dost kalalım :nazar::nazar::nazar:

Unutmadan senin sazanlık yaptığın...profile bak bi ne olmuş

Son düzenleme:
Aynen çok güzel dostluklar oldu:13: zaten kalbi iyi olmayanın işi yok aramızda anında yok sayarız:22: bana da çok gaz veriyorsunuz:10: ,ogltkne...sen.. serap ve diğer arkadaşlar eşim sen çok havalandın diyor:1: forumda alıyon gazı melek, iyi insan güzel kalpli...havandan geçilmiyor artık diye söyleniyor:9:

:nazar::nazar::nazar:hep dost kalalım :nazar::nazar::nazar:

Unutmadan senin sazanlık yaptığın...profile bak bi ne olmuş

Hahahahaha geçici hesap pasiffffff;)) Sazanımdır sazan,gözünden kaçmaz jelesec imin hiç bir şey aman:32:

hahahahaha geçici hesap pasiffffff;)) sazanımdır sazan,gözünden kaçmaz jelesec imin hiç bir şey aman:32:

canım karşılaşınca sor bizim tekirdağlı ya(ogltkn) biz onla bu forumların tozunu attırdık:51: Bazı sayfaları kişileri ezberlemiştik bir dönem:1: Insan araştırmacı gazeteci olmasın :40: Buluyor ve yakalıyor:10:

Bu gecelik bu kadar.Buraya uğramadan gidemedim.Sanki sığınak gibi kendi yuvam gibi geliyor bu topik bana.Teşekkür ederim Bentoprak cım sana bunu sağladığın için.Herkese güzel yarınlara uyanmak ümidi ile...

Bu gecelik bu kadar.Buraya uğramadan gidemedim.Sanki sığınak gibi kendi yuvam gibi geliyor bu topik bana.Teşekkür ederim Bentoprak cım sana bunu sağladığın için.Herkese güzel yarınlara uyanmak ümidi ile...

Yarın ekme beni havuza :45: iyi geceler canım

Aynuröz arkadaşımız Ercan beye muayne için istanbula geldi.Jelesece ve nldglp arkadaş yanındalar.Beni de canlı yayın için evde bıraktılar :50:

Back
X