Şimdiye kadar 3 ayrı doktora gidip 5 tüp bebek denemesi yaptık.
İçlerinden bir tek Erbil Yağmur'a hakkımı helal etmiyorum. Hiçbiri çok iyi doktorlar değildi, isim vermeyeyim. İlki sosyal medyada herkesin tanıdıgı bir doktordu 2 denememiz oldu, ikincide tuttu ve düşük oldu. Sonra tüp bebek yapmayı bıraktı, meğer zaten tüp bebek doktoru değil ki diye tepkiler aldık diğer doktorlardan.
İkincisi Erbil Yağmur'du, bize gereksiz yere önce Varikosel ameliyatı yaptırdı, ordan ameliyat parası kazandı. Sonra ilk denemede Zoladex en yüksek dozunu yaptı ve transfer tutmadı. İkinciye hemen yumurta toplayalım hiç beklemeden dedi, 1 ay bile beklemedi ve yumurta bile oluşmadı ama bizden tam tüp bebek parası aldı. O kadar kolay uyuttu ki bizi her konuda. Arkadaş gibi konuşup gaza getirmesi meşhur. Biz de sadece bize böyle sanıyorduk. Yaptığı işlemlerin çoğu para tuzağıymış. Bu sitedeki yorumlarda okuyunca şok olduk, meğer onun taktiği böyleymiş. Samimi gözüküp ikna etmek. Sonrasında 1 yıl adet bile olamadım. Halbuki o iğneden sonra yumurtlama olmayacagını en iyi o biliyordu, beni 1 yıllık menopoza soktu. Bizi Murat Berksoy ' a yönlendirdi. Plastik kullandıgım için çocuğum olmadıgını söyleyip durması için 6 ay gidip bir ton para verdik. En sonunda tavırlarına dayanamayıp bıraktım. Erbil Yağmur gönderdiyse devam edelim diye hep eşimi de sürüklemiştim ama meğer onunla da anlaşmalıymış. Nasıl bir ticari kazanç düzeni!
En son Nişantaşı'nda başka bir doktorda ilk denememiz olumsuz oldu. İkinci deneme için yumurta toplandı ve rahim filmi cekildi. Meğer ben ilk denemeden sonra doğal yolla hamile kalmışım. Hamileyken OPU ve rahim filmi çekilmiş. Bebeği kaybetseydik hiç haberimiz olmayacaktı. O doktor da hiç hamile oldugumu fark etmemiş, bana birçok ilaç kullandırdı, rahim filmi zaten adet olmadan cekilmemesi lazımken yazı verip cektirdi. Bebek yüksek radyasyon aldı. O da çok hatalıyken en çok Erbil Yagmur'a kızıyorum.
Aslında hiçbirine hakkımı helal etmemem lazım da en kötüsünü seçecek olsam Erbil Yağmur olurdu o.