Erberk ajans bebek çekim

esocangeldiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
126
1
66
İstanbul
Arkadaşlar bebeğimin 3 gün önce Erberk ajansa maille fotoğrafını göndermiştim, bugun ajansimiza kabul edildiniz fotograf cekimleri icin randevu aliniz seklinde bir yanit geldi maille.Her basvuruyu çağırıyorlar mi yoksa fotograftan secim yaparak mi çağırıyorlar. Birde sözleşme yapacaklari icin iyice düşünmek istiyorum. Gerçekten ciddi ilgileniyor mu teklif geliyor mu. .veya farklı bir bilgisi olan var mi.paylasirsaniz sevinirim. Cocugum icin sağlıklı olan yolu dusunerek karar vermek istiyorum Teşekkürler

Bebegim 8 aylik, arkadas cevremizden yonlendirme geldi aslinda .ona hatira olur diye dusundum.fotograflari gonderdim ancak acikca soylemek gerekirse dönüş olacagini beklemiyordum.donus oluncada araştırmak istedim .acele ile birsey yapıp cocugumu hirpalayamam.bu konuda tecrubesizim ve tecrübesi olanlardan bilgi bekliyorum

Nasil bir sozlesme, teklif olduguna bagli.
Ajanslara bircok insan kabul edilir. Her yuzden insan olsun diye fotograf cekimleri yapilir, ya da kendinin gonderdigi fotograflar saklanir.
Ilkokuldan itibaren bu tur seylere cok merakliydim. Birkac ajansa gidip boyle kaydimi yaptirmistim. Herkesin fotograflarini aliyorlar, oyle bir yuz lazim olursa diye. Cagirmalari birsey olacak anlamina gelmiyor. Tabii size acik acik, resmen bir teklif yapmadilarsa. Gelin fotoraflarini cekelim demeleri herkese yaptiklari birsey.

ERBERK ajansın YÜZ ' lerinden kardeşim......Biz de onun fotoğrafını yollamıştık geçen yıl ve mail adresine kabul edildi diye msj gelmişti...
Annemler 40 lira para yatırmışlardı anlaşmalı bankaya üyeliği kesinleştirmek için.......
Sonra yine mail gelmişti üyeliğiniz aktifleşti diye.....
......Sanırım ihtiyaç durumunda arıyorlarmış o şahsı......Ama daha kardeşimi aramadılar....

Son düzenleme:

Bende sizin dediginiz gibi olacagini dusunmustum, su anda kadroya almak icin çağırdilar.teklif olup olmayacagi sansa kalmış tabii.Ama gidip gitmeyecegime karar vermedim henüz. Teşekkürler

Bircok ajanstan daha ciddi calisiyorlardir diye düşünüyorum sirf fotograf çekiminden para kazanmak icin kurulu ajanslar var.herkesi cagirip milletin parasini aliyorlar

biz eşimle 2 kez çağırmışlardı çekime gitmiştik. saatlerce bekleme işkencesinin üstüne bide paramızı vermediler.. çok uğraştık ama malesef.. 5-6 ay oldu heralde biz de unuttuk zaten aklımıza gelmiyo. bidaha kesinlikle gitmicez. çok dalavere iş yapıyolar.. bizimde şansımız yokmuş..

Erberk ajans degil mi sizin bahsettiginiz

yok 2 ajansta farklı isim.. 2si de vermedi. o yüzden güvenmiyorum bu ajanslara. ya da arkan sağlam olucak ki peşine düşebilesin.. bilemiyorum..

Bende sektörün bu konuda bilinen 2-3 ajansina gönderdim çünkü para ödemeyenler olduğunu soylediler.sizin cocugunuz reklamda mi oynadi onun parasini mi vermediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…