Erasmus

Vay be konuyu açtığımda daha gitmemiştim şimdi iki sene oldu döneli Kesinlikle şiddetle tavsiye edebileceğim bir deneyim

Ben de erasmus için italyaya gitmiştim, ucuz bir ülke, bu yüzden cazip. konu yeni değil, bilgi edinmişsindir sanırım, yine de istersen sorabilirsin.

İtalya ucuz bir ülke mi???! Valla arkadaşım gitti lisede comeniusla bir haftalığına. Doğru dürüst hediyelik eşya bile alamadı. Bana anahtarlık getirmişti, bir anahtarlık bile buranın yaklaşık 10 lirasına denk geliyor. Kendine de çok fazla bir şey alamamıştı. Ben erasmusun staj hareketliliğine katıldım ispanya için. staj yeri arıyorum hala. Hem ispanyada olsun hem çinli bir firma olsun derken hala bulamadım ve geç kaldım maalesef :/ yetişir mi evraklar bilmiyorum. Staj için bilgi almak isteyen olursa yardımcı olurum

ben italyayı en ucuz diye seçtim mesela
çünkü diğer seçenekler finlandiya isviçre danimarka fransaydı, e ucuz yani italya, bologna özellikle öğrenci şehri olduğu için

bende 2 sene sonra erasmus yapmayı düşünüyorum inş.bakalım en çok istediğim şeylerden birisi

Vay be konuyu açtığımda daha gitmemiştim şimdi iki sene oldu döneli Kesinlikle şiddetle tavsiye edebileceğim bir deneyim

merhaba :)

Bende bu yıl bahar döneminde italya-torinoda olucam..çok zorlandınız mı? merak ettiğim bir sürü şey var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…