Ee work and travel çok daha uzcuza gelio o zaman. Hem para da kazanıyorsun. Bir de her zaman insanlarla iletişim halindesin.
Bunu bir daha düşünmeliyim.
Teşekküer derim bilgilendirme için.
ben de gitmeyi çok istiyordum ama sanırım üni 4. sınıf öğrencilerini göndermiyolarmış doğru mu??
daha önce bu konu var mıydı bilmiyorum ama aradım bulamadım. 2010-2011 güz döneminde İtalya Bologna Üniversitesinde olucam kısmetse opuyorumnanaktan Erasmus tecrübesi veya bilgisi olanlar burada paylaşırlarsa sevinirim şu an her türlü bilgiye ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar erasmus hakkında yanlış bilgiler verilmiş hep.. istediğiniz kadar alttan dersiniz olsun ortalamanız ve dil puanınıza göre gönderilirsiniz.. ben de 2 ay sonra polonyaya gidiyorum erasmusla ve bu konuya epey hakimim..
erasmusla gidince de 10.000 filan harcanmıyor yani afedersiniz ama abartılmış.... polonya için ulusal ajans 403 euro hibe veriyor, kendi okulum 450 tl erasmus bursu veriyor, bir de öğrenim 240 tl... daha ne olsun..... uçak masrafları dışında pek bir masrafınız olmuyor. ben biletimi çok erkenden aldım o yüzden bir külfeti olmadı. pasaport ve vize ücretlerinden zaten muaf oluyor erasmuslular.. sağlık sigortasına da 80 tl gibi bi para gidiyor onun dışında kesinlikle hiç bir masrafı yok... gezmek para harcamak isteyene tabiki pahalıdır ama tek dönemlik hibe alarak o parayla 2 dönem erasmus yapan arkadaşlarım var benim....
çok byük bir ayrıcalık ve fırsattır erasmus
şansınız varsa başvrun kazanın ve gidin :)
ayrıca özel okullardan da gidilebiliyor. okulunuzun ab ofisine danışın derim
arkadaşlar erasmus hakkında yanlış bilgiler verilmiş hep.. istediğiniz kadar alttan dersiniz olsun ortalamanız ve dil puanınıza göre gönderilirsiniz.. ben de 2 ay sonra polonyaya gidiyorum erasmusla ve bu konuya epey hakimim..
erasmusla gidince de 10.000 filan harcanmıyor yani afedersiniz ama abartılmış.... polonya için ulusal ajans 403 euro hibe veriyor, kendi okulum 450 tl erasmus bursu veriyor, bir de öğrenim 240 tl... daha ne olsun..... uçak masrafları dışında pek bir masrafınız olmuyor. ben biletimi çok erkenden aldım o yüzden bir külfeti olmadı. pasaport ve vize ücretlerinden zaten muaf oluyor erasmuslular.. sağlık sigortasına da 80 tl gibi bi para gidiyor onun dışında kesinlikle hiç bir masrafı yok... gezmek para harcamak isteyene tabiki pahalıdır ama tek dönemlik hibe alarak o parayla 2 dönem erasmus yapan arkadaşlarım var benim....
çok byük bir ayrıcalık ve fırsattır erasmus
şansınız varsa başvrun kazanın ve gidin :)
ayrıca özel okullardan da gidilebiliyor. okulunuzun ab ofisine danışın derim
Kızlar anlatsanıza ya çat pat İngilizcesi olanlar yapabilir mi sizce? Bir de tek başınıza kimseyi tanımadan mı gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?