ben epidural sezeryanla miniğime kavuştum. doktor ameliyat öncesi hazırlıklarını yaptı. anestezi doktoru daha önce ameliyat olup olmadığımı , boyumu,kilomu sordu ve ameliyata başladılar. ilk başta çok korkuyordum ama epidurali kesinlikle tavsiye ederim. zaten ameliyat esnasında doktorlar o kadar rahatlatıyorlar ki insanı ne zaman ameliyata girdiğini ne zaman bittiğini anlamıyorsun.
ben epidural sezeryanla miniğime kavuştum. doktor ameliyat öncesi hazırlıklarını yaptı. anestezi doktoru daha önce ameliyat olup olmadığımı , boyumu,kilomu sordu ve ameliyata başladılar. ilk başta çok korkuyordum ama epidurali kesinlikle tavsiye ederim. zaten ameliyat esnasında doktorlar o kadar rahatlatıyorlar ki insanı ne zaman ameliyata girdiğini ne zaman bittiğini anlamıyorsun.
tesekkur ederım canım ama daha ayrıntılı yazarsan daha da rahatlıyacam bıraz heycanım var bırazda korku 10 gun kaldı
nasıl baslıyorlar ne kadar zamanda uyusuyorsun ve ne kadar zamanda ayaga kalkıyorsun
eger bu tecrubenı paylasırsan sevınırım :)
ne kadar sürede his kaybı geçti.bebğini hemen emzirebildinmi.benim doktorumda sezeryan ol diyor eğer olursa bende epidural sezeryan istiyorum
anestezi uzmanının rutin tetkikleri olacak. epiduralde belden aşağı hiç hissetmeyeceksin. ben ikizlerimi epiduralle ve sezaryanla doğurdum. belden aşağım tamamen yok gibi hissettim. eğer normal doğum olacaksa vakum gerekecek. his olmayınca ıkınma da olamıyor. kolay gelsin.:))
normal doğumunu epidural anestesi ile yapan arkadaşlar biraz bilgi verebilirmi uzun sürüyor diyorlar ama acı olmadıktan sonra uzun sürmesinin bir zararı olurmu ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?