• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epudral

Merhabalar,

Bende epidural ile hem sezeryan hemde normal doğumda, doğumdan sonra bir problem oluyormu merak ediyorum çok iyi bir konu açmışsınız. Birde ilk doğumunu yapacaklar nasıl oluyor acaba epidural ile normal doğum bilgi verecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.

Sezeryanda epudral olanlar şuan sıkıntı oluyor mu omurilikten oldugu icin karar veremedim

Doktorlar kesinlikle epidural yapiyorlar senin kararina pek kalmiyor acikcasi seni ikna ederler.Bir digeri ben de ilk cocugumu epidural yaptirdim cok memnun kaldim cunku 8 saat bel altim uyusuktu aci hissetmedim bebegimle ilgilendim.Bir digeri anesteziyle ameliyat olanlar dogumdan 3 saat sonra falan karnina bastirip kani bosaltiyor hemsireler o zaman cok aci cekmislerdi cok bagirmislardi yan odadan sesleri geliyordu ben hic aci hissetmedim sukretmistim iyi ki epidural diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sezeryanda epudral olanlar şuan sıkıntı oluyor mu omurilikten oldugu icin karar veremedim

Ben de epidural sezaryen oldum,ne 1 saat sonra ne 1 yıl sonra çok şükür hiçbir sorun yaşamadım.Ama yaşayanlar da var tabi,bazılarında bel ağrısı bazılarında baş ağrısı yapıyormuş,neden bilmiyorum.Önemli olan bence anestezi uzmanı.

Spinal ile epidural arasında da fark var.ben 5 yıl once epidural Sezaryen ile dogum yaptım hic bir sıkıntım yok cok şükür.ama spinal olan arkadaşların bazıları bas ve bel ağrısı yaşadı bünye ile ilgili de olabilir tabi.spinalde sıvı omuriliğe enjekte ediliyor bel ve bacaklar hissizlesiyor.epiduralde belli bir sure once bele yerleştirilen katater istenilen sure boyunca omuriliğe sıvıyı enjekte etmeye devam ediyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Söz konusu omurilik oldugu için acaba daha sonradan herhangi bir rahatsizlik yasatir mi bel agrisi falan , ve epudral istiyorum ama eşim riski olduğu icin komple narkoz istiyor arada kaldim

bende çok korkuyorum epidural den,

ama anlamadığım şu spinal ile epidural arasındaki fark ne birde epiduralde takılan katateri ne zaman çıkartıyorlar bilgili arakdaşlarım bizede bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler,

Ben ocak ayında spinal anestezi ile doğum yaptım...bütün gece uyutulduğum için sonrasında tek bir sıkıntı yaşamadım....uyutulmasaydım sıkıntı yaşar mıydım, hala merak ediyorum :)

merhaba... 3 gün once epidural normal doğum yaptım:nazar: epidurali almadan önce sancılarım çoktu ama aldıktan sonra katlanabilir seviyeye indi. zaten birkaç saniye ağrı olup geçiyordu. epidural beni çok rahatlattı. doğum sırasında sadece karnından bastırıyolar o bası acı verdi. onun da epiduralle bi alakası yok zaten. genel olarak epiduralsiz bi normal doğum düşünemiyorum. kesinlikle tavsiye ederim. zaten bebek doğduktan sonra hiç bi acı sızı kalmıyor. dikiş veya baska birşey de hissetmiyorsunuz. hemen odaya gecebiliyorsunuz. 1 gun hastanede kaldım. bıraksalardı eve gidebilirdim. bas vey bel agrısı da çok şükür yaşamadım. gayet rahat ve yardıma ihtiyaç duymuyorsunuz çünkü.bu arada kozyatağı central hospital da doğum yaptım. herkese tavsiye ederim.

Söz konusu omurilik oldugu için acaba daha sonradan herhangi bir rahatsizlik yasatir mi bel agrisi falan , ve epudral istiyorum ama eşim riski olduğu icin komple narkoz istiyor arada kaldim

Bende genel anestezi istiorum korkuorum kemikten yapılandan . Bide kaç kişi seni tutuo çünkü ani iğneden hareket ediosum istemeden buda tehlike arz edio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back