- 24 Kasım 2024
- 81
- 18
- 27
- Konu Sahibi cemre kaya
1 hafta sonra tekrar gel dedi kontrol etmek için2 günde bir yükselme bakmalısın 2 günde yüzde 60 yükselirse sağlıklı gebeliktir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta sonra tekrar gel dedi kontrol etmek için2 günde bir yükselme bakmalısın 2 günde yüzde 60 yükselirse sağlıklı gebeliktir
1 hafta ise randevu alın direk kadın doğuma gidin net olur o zaman1 hafta sonra tekrar gel dedi kontrol etmek için
3 gun geçti aradan ilk verdiğimde 120 idi suan sonuca baktim 4981 hafta ise randevu alın direk kadın doğuma gidin net olur o zaman
Sağlıklı mıdır? Dış ya da boş gebeliktir diye çok korkuyorum pazartesiye randevu aldım3 gun geçti aradan ilk verdiğimde 120 idi suan sonuca baktim 498
Gayet güzel 120 2 gün sonra 240 3 gün sonra 360 olması lazım sizinki gayet fazla artmış stres sizi çok yıpratır bence keyfini çıkarın3 gun geçti aradan ilk verdiğimde 120 idi suan sonuca baktim 498
Ben de 6 haftalık hamileyim hiç mide bulantım olmadı şuana kadar. Kasıklarımda batma bende de var. Herkeste belirtişer farklı oluyor bence her şey yolundadırDoktora gittiğimde son adet tarihime göre 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Fakat benim hiçbir hamilelik belirtim yok sadece ara sıra batmalarım oluyor ve göğsümde hafif ağrı var. Yani mide bulantısı sık idrar yok şuan. Hersey yolunda mıdır?
Bendede aynı canım 4 haftalık hamileyimDoktora gittiğimde son adet tarihime göre 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Fakat benim hiçbir hamilelik belirtim yok sadece ara sıra batmalarım oluyor ve göğsümde hafif ağrı var. Yani mide bulantısı sık idrar yok şuan. Hersey yolunda mıdır?
Gayet güzel artmış 3 katına çıkmış stres yapma pazartesi değilde cuma gidersen 4 binlerde olacak keseyi karından rahatlıkla görürsün benim 5 bin civariyken kilolu olduğum için karından görünmedi oda ayrı stres yaptı alttan bakmak zorunda kaldık senin pazartesi binlere cikiyor kese görünmez ama gebesindir hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizSağlıklı mıdır? Dış ya da boş gebeliktir diye çok korkuyorum pazartesiye randevu aldım
Çok teşekkür ederimGayet güzel artmış 3 katına çıkmış stres yapma pazartesi değilde cuma gidersen 4 binlerde olacak keseyi karından rahatlıkla görürsün benim 5 bin civariyken kilolu olduğum için karından görünmedi oda ayrı stres yaptı alttan bakmak zorunda kaldık senin pazartesi binlere cikiyor kese görünmez ama gebesindir hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Çok teşekkür ederimGayet güzel 120 2 gün sonra 240 3 gün sonra 360 olması lazım sizinki gayet fazla artmış stres sizi çok yıpratır bence keyfini çıkarın
Kese göründü ama bebek görünmedi çok yeniymis daha sizce bebek görünür mü 10 gün sonra gittiğimde çok tedirginim bos gebeliktir diyeGayet güzel artmış 3 katına çıkmış stres yapma pazartesi değilde cuma gidersen 4 binlerde olacak keseyi karından rahatlıkla görürsün benim 5 bin civariyken kilolu olduğum için karından görünmedi oda ayrı stres yaptı alttan bakmak zorunda kaldık senin pazartesi binlere cikiyor kese görünmez ama gebesindir hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Yolk sac göründü mü canım o varsa boş gebelik ihtimali kalkıyor ortadanKese göründü ama bebek görünmedi çok yeniymis daha sizce bebek görünür mü 10 gün sonra gittiğimde çok tedirginim bos gebeliktir diye
Birde kese daha 4 cm miş çok minik henüz yeni oluşmuş benim yolk sac 11 iken göründü bebişte kaç olduğunu hatırlamıyorum içini ferah tut bol dua et inşallah bebişin seninleKese göründü ama bebek görünmedi çok yeniymis daha sizce bebek görünür mü 10 gün sonra gittiğimde çok tedirginim bos gebeliktir diye
İnşallah öyledirBirde kese daha 4 cm miş çok minik henüz yeni oluşmuş benim yolk sac 11 iken göründü bebişte kaç olduğunu hatırlamıyorum içini ferah tut bol dua et inşallah bebişin seninle
Sadece gebelik kesesi göründü çok yeni dedi yeni oluşmuş dedi 10 gün sonra bebeğe ve kalp atisina bakalim dediYolk sac göründü mü canım o varsa boş gebelik ihtimali kalkıyor ortadan
Ama stres yapma daha çok minik inşallah 10 gün sonra kalp atışlarını görürsün sağlıkla
Ultrasona gittim ama sadece gebelik kesesi göründü çok yeni dediler alttan baktılar karından görünmedi 10 gün sonra tekrar gideceğim bebek var mıdır sizce görebilir miyim haftaya çok korkuyorum ve tedirginim kesenin fotoğrafını paylaşacağım. Belirti olarak göğüs ve bel ağrısı var bende sadeceBen gebeliğim boyunca 1 gün bile mide bulantısı yaşamadım. Sadece ileri haftalarda (30 hafta üzeri) artık bebek baskı yaptığı için bel ağrısı, mide yanması, sık idrara çıkma oluyordu. Belirti gösterge değil…
Görüntüde de belli yeni oluşmuş daha merak etme bende ilk gittiğimde karından görünmedi alttan görüldü 10 gün sonra kalp atışını duyduk inşallah seninde öyle olacakSadece gebelik kesesi göründü çok yeni dedi yeni oluşmuş dedi 10 gün sonra bebeğe ve kalp atisina bakalim dedi
İnşallahGörüntüde de belli yeni oluşmuş daha merak etme bende ilk gittiğimde karından görünmedi alttan görüldü 10 gün sonra kalp atışını duyduk inşallah seninde öyle olacak
Çok normal canım daha yenisin zamanla belirtilerini hissedersin ilk hissecegin belirti mide bulantısı olacaktır :))Doktora gittiğimde son adet tarihime göre 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Fakat benim hiçbir hamilelik belirtim yok sadece ara sıra batmalarım oluyor ve göğsümde hafif ağrı var. Yani mide bulantısı sık idrar yok şuan. Hersey yolunda mıdır?