Epizyotomi Dikislerim :(

bende doğum yapalım 1 ay oldu ilk bir hafta sonra benimde şişmişti felaket aciyodu gittim doktora dikislerin sis değil normal dedi normali şiş gibi duruyo heralde sonra batikonların her tuvalet sonrası temizle dedi acı falan azaldı git gide 23.günde bütün dikislerim düşmüstü şimdi iyiyim sadece dış dikislerin olduğu yer top top hafif şişlik var oda zamanla azalıyor 40im çıkana kadar düzelir heralde .

Normal doğum yapan anneler ne alemde dikisleriniz benim 26.gunum cok daha iyi ama hala bi batma var dik oturunca bagdas kurarken mesela
Ben ilk dogumumu normal yapmistim cok da dikisim.yoktu doktorun dedigine gore 4/5dikis vardi ve tamamen duzelip iyilesmesi nerdeyse 2 ayi mi aldi kirkim ciktiginda hala dikislerim duruyor ve aciyordu. Su normal dogum yaptiktan sonra ertesi gun ayaktasin hersey bitiyor diyenleri hic anlayamadimm kocaa bir yalan inaninn. Siz 26 gununuzde duzelmissiniz biraz masallah insallah daha iyi olursunz ama normal dogum yapmis biri icin inanin 26 gun bile fazla. Neden normal dogumlarin sonrasi bukdr zor oluyor anlamiyrm

Cvp için cok tesekkurler bende ayni fikirdeyim hic kolay degil ama sezeryana gire en azindan rahatca kucaga alabiliyoruz napalım buna sukur

Kırikinci gunum bugun kanamam kesildi inşallah ama kotu bi koku var sinir ediyi brni boyle kibrit kokusu gibi tursu gibi enfeksiyin olabilir belki dedi bi kac ark gunde uc lt su içiyorum iliskizaten daha baslamadi ama gidecek vaktim yokki...temizxdegil tabi aşağısı acaba o mu sebrp oluyo ki of ya tuy dokucu kullanicam onu da doktora giderken kullanayim bi daha o kadar iyi dokulmez diye kullanmiyorumda

Ilk ilişki cok acili mi olfu sizdebirde doktora gidip sorup oylr mi basladinoz yoksa kendinize gore mi karar verdnz

Kotu koku mantardan veya idrar yolu enfeksiyojundan olabilir doktora gidin bence hem.kafanizdaki diger sorularida sorarsiniz. S sarihperi ilikski acili olmadi herksete degisir tabi ben dikislerimin iyilesme suresi.cok uzun oldugu icun 3 3.5 aydan sonra yasamistim. 40 im ciktiginda hala dikislerim vardi cunku

çok eski konu ama yorum yapmadan geçemicem. arkadaş ben bu insanları anlamıyorum ne nalet bunlar ya! doğum yapmış birinin evine hemen doluşmak nedir? ya hiç mi düşünmez insan, bu kadın daha yeni doğum yaptı bi kendine gelsin bi bebek toparlansın gideriz sanki kaçıyorlar mı! valla büyük konuşmayayım ama ben 40ım çıkana kadar hiç kimseyi almıcam hatta belki hiç almam bu pandemi zamanında iyi denk geldi zaten. ya bi insan kendine gelmeli yani nedir bu anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…