Epimedyumlu macun deneyenler

Insan neden kocasının yemeğine ictigine gizli gizli reklamlarda dedigi gbi azd.. atar ki? Bunu konusup bilerek yapsaniz sonuçta arkdslar yazmis kimine yan etkisi var diye.
Cok yanlis bence. Isteksiz oldugu halde yapmak zorunda olacak ,tecavuz gibi

Direkt konuşsanız kendi isteğiyle denemez mi? Yediğine içtiğine bir şey karıştırmak eşinizin güvenini kırmaz mı? Cinsellik konusunda konuşmayı denediniz mi? Siz beklentinizi söyleseniz o da bir şeyler yapmak istemez mi?

Habersiz yapmaniz cok yanlis. Kendinizi onun yerine koyun. Konusun, o da istiyorsa tuketirsiniz. Esim bana boyle bir sey yapsa tum guvenim biter. Ayrica sagligini bile tehdit ediyorsunuz.

Ben katılmıyorum dediginize.

Neden eşinizle konuşup halletmiyorsunuz bu konuyu? Belki hoşuna gidecektir?

gizliden yedirmek nedir Allah aşkına, bi de akıl veren hanımlar var şuna şuna kat diye.

Neden eşinizle konuşup halletmiyorsunuz bu konuyu? Belki hoşuna gidecektir?

gizliden yedirmek nedir Allah aşkına, bi de akıl veren hanımlar var şuna şuna kat diye.
Kocam bunu yapti dese kadin cogu adamin agzindan girer burnundan çıkar hatta bosan der nasil kafalar bende anlamadim

Belki o da bu hareketliliği istiyo söylemiyodur
Canım bu akşam fasulye yemeğine çay kaşığı ucuyla koydum.ne zamana etki eder? Zaten benim merak ettiğim etki edecek mi,ederse bana yanascak mi ? Yoksa al ye desem yese anlamam ki onun sorununu.belki beni istemiyor belki psikolojik belki bana ceza veriyor kendince vs.bakalim ne olcak.sanirim saat biraz erken verdim.etkisi ne kadar sürer acaba?

İlac nedir bilmiyorum ama cay kaşığının ucu miktari cok az degil mi adam hissetmez bile

Merhaba macun işe yaradımı yedirebildinizmi bizde de aynı sorun var Kocam la ev arkadaşı olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…