- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
Bakın yetiştirilmiş diyorsunuz. Eltiniz doğduğunda böyle değildi o böyle olmayı öğrendi. Mizacımızı kendimiz yaratıyoruz. Kendimizde sevdiklerimiz ve sevmediklerimiz aslında hep sonradan öğrendiklerimizdir. Mesela ailede şiddeti görüyoruz şiddeti öğreniyoruz çözüm şekli olarak ama aslında mizacımız bu değil. Sonra bunu mizacım bu olarak tanımlıyoruz. Hayır.. bana göre öğrenimlerimizi terk ederek ve yeni şeyler öğrenerek kendimizi farklı kılabiliriz. Siz de bu konuda kendinizi ölçüp tarttığınızda beğenmediğiniz öğrenimlerinizi terk edebilir yeni öğrenimler kazanabilirsiniz.Bu yazdiklariniz aslında mizaç,karakterle çok alakalı.benim eltim var mesela kadın gibi kadın.oyle cilveli öyle tatlı ses tonu giyimi kusami ortamda saygısı sevgisi.ama o hep öyleymiş.kadin olmak için yetiştirilmiş yada evliliği dişi kuş yapar kafasında.ben de mizacen erkek gibiyim.vucudum güzel Şeyma Subaşı ya benzetirler beni yüzümü de vücudumun fitligini de.gelin görün ki kendimi kadın gibi hissettiremeyen bir kocadan dolayı güvensizlik.pata kute hep dikim.