İkinci kes niye konu açtınız hemde yanlış yere banlanıcaksınız
[/QUOTE buraya msj gelmedi ilk actigimda o yüzden.banlanicam ne demek?
Aa nasıl silecem konuyuSizin konunuz +18 konusu ya buraya açarsanız banlanıyorsunuz yani siteye giremiyorsunuz bir süre
Soylermisiniz bir halletsin rica etsemMune abla halleder
Etiketledim gördüğünde gereğini yapar canımSoylermisiniz bir halletsin rica etsem
Ben tadmadim bilmiyorum.esimin yorumu o oldu.Eger limonlu gibi eksi bir tadı varsa icine limon sıkılabılecek yemeklere katabılırsınız zeytinyağlı fasülye falan ya da salataya. İcecege karıştırmayın bence anlasılır :/
Yani ben de bilmiyorum da öyle bir yorum yaptıysa belkı eksi bir şeydir anlamayacağı bir seyın icine karıştırmanız daha iyi olur, çorba falan da olur hatta ya da iste salatanın sosuna falanBen tadmadim bilmiyorum.esimin yorumu o oldu.
Baktığımda ballı sekerli mesir macunu gibi duruyordu.Yani ben de bilmiyorum da öyle bir yorum yaptıysa belkı eksi bir şeydir anlamayacağı bir seyın icine karıştırmanız daha iyi olur, çorba falan da olur hatta ya da iste salatanın sosuna falan
Öyle mi gercekten sakıncalı mı bu tür macunlar.korktum bak,bende bir slklntl çıksın istemem.Biz aldık bu tarz bir macun. Eşiniz anlamadan yedirmeniz biraz zor. Kendime özgü ağır tadı ve kokusu var. Ayrıca tansiyonu yükseltme, kalp krizini tetikleme gibi etkileri var. Eşim bir tatlı kaşığı kadar tüketti, aşırı çarpıntı yaptı. Hemen attık kavanozu. Ayrıca tükettikten 15-20 dk içinde etkisini gösteriyor, zamanını çok iyi ayarlamak lazım. Ben hiç tavsiye etmem. Bizim alma sebebimiz bebek deneyecektik ve yumurtlama testi kullandım. Tam yumurtlama günü ilişki olsun diye, bu defa eşim psikolojik baskı hissetti. Bu yüzden aldık. Eşinizin sağlığı ile oynuyorsunuz.
Canım siz tadına baktınız mı? Gerçekten yan etkileri var mı? Eşim çok sigara da içer.bilemedim.sagligindan olmasın.Tatlı kaşığı olur mu o neçay kaşığının ucuyla tattık resmen kafi. Tadı bal pekmez karışımı bişey çok etkili ama uyarıyorla zaten çay kaşığı yarısı kadar diye
Evet baya kullandık biz o macunu çokta memnunduk. Normal bi macun yani bal pekmez gibi bişey herkes gibi fazlası zarar çay kaşığı kadar yeterli her gün içmiyodur zaten ilaç değil bşy değilCanım siz tadına baktınız mı? Gerçekten yan etkileri var mı? Eşim çok sigara da içer.bilemedim.sagligindan olmasın.
Teşekkür ederim.gizliden yedirebilme şansım var mı? Neyin içine koyarsan anlamazEvet baya kullandık biz o macunu çokta memnunduk. Normal bi macun yani bal pekmez gibi bişey herkes gibi fazlası zarar çay kaşığı kadar yeterli her gün içmiyodur zaten ilaç değil bşy değil