Epimedyumlu macun deneyenler

su_ltan89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
509
203
Merhaba 9 yıllık evliyim.2 çocuğum var.eşim normalde cinsel isteği olan birisiydi.gunde 5 defa yaptığımız olurdu.daha sonra başka konularda bir sürü problemler çıktı.biz evin içinde uzaklaştık birbirimizden.suan o 42 ben 31 yaşındayım.son 3 yıldır biz 3 ayda 1 sevişir olduk.oda çok kısa ve sevimsiz bir sevisme.canim artık çok slkldl bu duruma macun sipariş verdim.lakin nasıl yedirtecegimi bilmiyorum.bugun çayına koydum anladı.bunun içine limon mu siktin rengi değişik vs.dedi.yenisini istedi.ben en güzel yaşta olduğumu düşünüyor ve sevilmek istiyorum.bu macunu nasıl verebilirim çaktırmadan?

Eger limonlu gibi eksi bir tadı varsa icine limon sıkılabılecek yemeklere katabılırsınız zeytinyağlı fasülye falan ya da salataya. İcecege karıştırmayın bence anlasılır :/

Biz aldık bu tarz bir macun. Eşiniz anlamadan yedirmeniz biraz zor. Kendime özgü ağır tadı ve kokusu var. Ayrıca tansiyonu yükseltme, kalp krizini tetikleme gibi etkileri var. Eşim bir tatlı kaşığı kadar tüketti, aşırı çarpıntı yaptı. Hemen attık kavanozu. Ayrıca tükettikten 15-20 dk içinde etkisini gösteriyor, zamanını çok iyi ayarlamak lazım. Ben hiç tavsiye etmem. Bizim alma sebebimiz bebek deneyecektik ve yumurtlama testi kullandım. Tam yumurtlama günü ilişki olsun diye, bu defa eşim psikolojik baskı hissetti. Bu yüzden aldık. Eşinizin sağlığı ile oynuyorsunuz.

Öyle mi gercekten sakıncalı mı bu tür macunlar.korktum bak,bende bir slklntl çıksın istemem.

Tatlı kaşığı olur mu o ne çay kaşığının ucuyla tattık resmen kafi. Tadı bal pekmez karışımı bişey çok etkili ama uyarıyorla zaten çay kaşığı yarısı kadar diye

Tatlı kaşığı olur mu o ne çay kaşığının ucuyla tattık resmen kafi. Tadı bal pekmez karışımı bişey çok etkili ama uyarıyorla zaten çay kaşığı yarısı kadar diye
Canım siz tadına baktınız mı? Gerçekten yan etkileri var mı? Eşim çok sigara da içer.bilemedim.sagligindan olmasın.

Canım siz tadına baktınız mı? Gerçekten yan etkileri var mı? Eşim çok sigara da içer.bilemedim.sagligindan olmasın.
Evet baya kullandık biz o macunu çokta memnunduk. Normal bi macun yani bal pekmez gibi bişey herkes gibi fazlası zarar çay kaşığı kadar yeterli her gün içmiyodur zaten ilaç değil bşy değil

Evet baya kullandık biz o macunu çokta memnunduk. Normal bi macun yani bal pekmez gibi bişey herkes gibi fazlası zarar çay kaşığı kadar yeterli her gün içmiyodur zaten ilaç değil bşy değil
Teşekkür ederim.gizliden yedirebilme şansım var mı? Neyin içine koyarsan anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…