- Konu Sahibi gurbaa prenses
arkadaşlar biliyorsunuz epeydir epilixir hakkında çok şey duyup okuduk.
herkes birbirine sordu nasıldır kullanan var mı memnun mu vb.
sorulara güvenilir ağızlardan cevap alamadığınızdan ötürü devreye girme gereği hissettim ve Epilixir hakkında biraz bilgi topladıktan sonra bu ürünü ortaya çıkaran Deniz Hanım ile irtibata geçtim.
başta yalnızca benim için numune rica ettim, kendimden bahsettim kısaca ve KKya üye oldugumu, arkadaşların hepsinin bu ürünü merak ettiğini kullanıp fikir beyan etmek istediğimi söyleyince kendisi sağolsun güzel bir jest yaparak numune göndermeyi teklif etti ürünü merak eden arkadaşlara...
sağolsun KKnın ayrıcalığını kendisine anlattıktan sonra Deniz hanım numune grubunu 20ye çıkardı
evet arkadaşlar Kazen abiden de gerekli izni kopardıktan sonra iş geldi numune grubumuzu kurmaya
bana 20 kişi lazım
fakat daha evvel de belirttiğim gibi üyelerin kimler olacağına ben karar vericem
bunun için ufak bi iki kriterim var ;
* Mesaj sayısı 1000'den aşağı olmayacak
* Pro Üyeler için mesaj sayısı şartı yok
* Paylaşımlarının genel içeriği
* Tüy konusunda gerçekten mağdur olan üyeler olursa çok sevinicem. vucudunda 3-5 tüy olmasına karşın, elimde Epilixir bulunsun mantığıyla kimsenin hakkını yemeyiniz lütfen...
Bu arada ekliyeyim ki Pro Üyelere öncelik tanınacak
Pro Üye olmak için tıklayın
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kırılmaca darılmaca yok
ne öncesinde ne sonrasında lütfen bana bununla ilgili en ufak bir serzenişte bulunulmasın
20 şanslı kişinin secimine başlanmadan önce size bu başlıktan bilgi vericem canlarım
hayden bol şanslar!
ŞANSLI 20 KİŞİNİN SEÇİMİ PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAKTIR
herkes birbirine sordu nasıldır kullanan var mı memnun mu vb.
sorulara güvenilir ağızlardan cevap alamadığınızdan ötürü devreye girme gereği hissettim ve Epilixir hakkında biraz bilgi topladıktan sonra bu ürünü ortaya çıkaran Deniz Hanım ile irtibata geçtim.
başta yalnızca benim için numune rica ettim, kendimden bahsettim kısaca ve KKya üye oldugumu, arkadaşların hepsinin bu ürünü merak ettiğini kullanıp fikir beyan etmek istediğimi söyleyince kendisi sağolsun güzel bir jest yaparak numune göndermeyi teklif etti ürünü merak eden arkadaşlara...
sizlerin de bildiği gibi Epilixir'in numune grupları 10 kişiden oluşuyorEpilixir nedir ?
Epilixir istenmeyen kıllara etkili,kıl kökünün yapısını zayıflatarak kıl yoğunluğunu azaltan,yapısını incelten ve epilasyon aralığını uzatan ve nihayetinde kıl köklerini kıl üretemeyecek kadar zayıflatan bitkisel bir üründür.
Epilixir nelerden üretilmiştir ?
Epilixir tamamen bitkisel kökenli bir üründür.Etkisini arttırmak amacıyla eklenebilecek ideal kimyasallar,kokusunu iyileştirmek adına esans dahi eklenmemiş,sağlık ön planda tutularak bitkilerden elde edildiği saflığı ile kullanma sunulmuştur.
Epilixir’i kimler kullanabilir ?
Epilixir’i istenmeyen kıllarından kurtulmak isteyen herkes kullanabilir.16 yaş ve altında kullanımı halinde kıl oluşumuna etken hormonlarda değişiklik olma ihtimali olduğu için ilerleyen zamanda yeniden kıllanma olasıdır.
Gebelikte kullanımı önerilmemektedir.
Epilixir hangi bölgelerde kullanılabilir ?
Epilixir kıl olan bütün bölgelerde rahatlıkla kullanılabilir.
sağolsun KKnın ayrıcalığını kendisine anlattıktan sonra Deniz hanım numune grubunu 20ye çıkardı
evet arkadaşlar Kazen abiden de gerekli izni kopardıktan sonra iş geldi numune grubumuzu kurmaya
bana 20 kişi lazım
fakat daha evvel de belirttiğim gibi üyelerin kimler olacağına ben karar vericem
bunun için ufak bi iki kriterim var ;
* Mesaj sayısı 1000'den aşağı olmayacak
* Pro Üyeler için mesaj sayısı şartı yok
* Paylaşımlarının genel içeriği
* Tüy konusunda gerçekten mağdur olan üyeler olursa çok sevinicem. vucudunda 3-5 tüy olmasına karşın, elimde Epilixir bulunsun mantığıyla kimsenin hakkını yemeyiniz lütfen...
Bu arada ekliyeyim ki Pro Üyelere öncelik tanınacak
Pro Üye olmak için tıklayın
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kırılmaca darılmaca yok
ne öncesinde ne sonrasında lütfen bana bununla ilgili en ufak bir serzenişte bulunulmasın
20 şanslı kişinin secimine başlanmadan önce size bu başlıktan bilgi vericem canlarım
hayden bol şanslar!
ŞANSLI 20 KİŞİNİN SEÇİMİ PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAKTIR
Son düzenleme: