Epilixir kullananların paylaşım alanı

canim sen almanyada kaliorsan malesef internette siparis veremiorsun...yurtidisina yollanamior malesef benim gibi yap be bi bucuk hafta sonra gidicem nette siparis verip öle alcam yada akraban yokmu tr de sana yardim edebilcek?

canim bende deniz hanima yolladim dedi geri yoliolarmis gümrükte gecmormus oda cok masraf oliormus o yüzden...bendeee sansima zten biletim vardii sonra epilixiri ögrendimmmm bende öle siparis vercem baska cagrem yok

peki arkadas kiz arkadasin felan yokm gitden ykinlardaa

canım benim yapabileceğim bişey varsa yaparım,
burdaki bir arkadaşın olarak düşünebilirsin yerimseniben

Canim cok tesekkür ederim inan cok mutlu oldum.
Cok istiyorum bende kullanmayi ama buraya siparis olmuyormus.. Bir komsum gidecek cumartesi günü Istanbul'a.. Nerden siparis edebilirim eczanelerde var midir? Fiyati 150 Ytl.mis

Canim cok tesekkür ederim inan cok mutlu oldum.
Cok istiyorum bende kullanmayi ama buraya siparis olmuyormus.. Bir komsum gidecek cumartesi günü Istanbul'a.. Nerden siparis edebilirim eczanelerde var midir? Fiyati 150 Ytl.mis

canım eczanelerde yok.
sadece siteden siparişle alınabilir, o arkadaşının bulunacağı adres sabitse oraya sipariş ver, olmaz mı ???

kızlar bişi sorcam şu epilatörlerin peeling başlığı var bazı kısaları onunla alayım dedim sanki koptu sizce o peeling jilet gibi bir şey miiii

kelebekcim evet benim bikinide 2 seans oldu, şimdilik daha çıkan birşey yok, gayet güzel hihoyyyt

kızlar bugün siparişimi aldım, bir de yanına kese koymuşlar opuyorumnanaktan
numunem bitmişti, o yüzden sipariş vermiştim, şimdi bugün bacaklarda 2.seansı uygulucam hihoyyyt

çiğdemcim benim o konuda bir bilgim yok fisfisfis

süper cenebaz hadiii bakalimmm bende bi bucuk hafta sayil günlerim basladi opuyorumnanaktan zaten deniz hanimda fistik gibi kadi allah ondan razi olsun hep mutlu olsun vallahhhhbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…