- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
songulum bunu Deniz hanıma sorucam yine de ama benim bildigim kılı tüyü olan herkes bullanabiliyor...
aslında mantıken ne kadar erken kullanılırsa o kadar iyi bile olabilir
kıl kökleri zayiftir şimdi kızcaazının
o nedenle daha çabuk etki eder diye düşünüyorum ben şahsen bizzat kendim hihoyyyt
burcucum epilixir yag değil ki ama bebişim :gitme:Burdaki yazıları okudukça o kadar istekli oluyorum ki almak için. Mucizemi buldum diyorum kızlar.
Ama gelin görün ki anama anlatamıyorum. Bi yağ nasıl yapar bu işi inanmıyorum diyor, anlatamadım derdimi ya. Lazerden de mi kesin çözüm iğneliden olamazda diyor. Ayy deli oldum aldırmıyor...
Bişey sormak istiyorum. Kredi kartına taksitle alabiliyor muyuz Epilixir i birgün mutlaka kullancısı olucam. Belki önümüzdeki ay belki önümüzdeki aydan da yakın.:))))
burcucum epilixir yag değil ki ama bebişim :gitme:
tamamen bitkisel bi iksir
epilixirde k.kartına taksit var mı yok mu bilmiyorum alanlara soralım :kedi:
Kredi kartıyla alındığında 100 Dolar olarak tek çekim yapılıyor diye biliyorum. Ben EFT yoluyla 150 TL olarak alım yapmıştım.
yaa anlamadım ben şimdi bu tüyleri tamamen yok mu edio?? ve bi kutusu yetiyo mu??
Kendileriyle tanışma şerefine nail olmadığım için henüz Epilixir i yağ olarak tanıdım uzaktan :)))
Ama yakından tanıyınca seveceğime eminim. Ya Kredi Kartına tek çekim 100 Dolar neden yawwww... Ödeme kolaylığı olsa Deniz Hanım Bi el atsaaa... :)))
Kim en çok sean uyguladı ki burda. Onun yorumlarını merak ediyorum. Ya insanın durup durup KESİN Mİ şimdi diyesi geliyo. Diyorum da yani. Mucizeee...
ben pikini ile koltuk altıma yaptırıyorum laseri, kollarıma ve bacaklarıma epilixer uygularım o zaman gamyoncuiremsu
yok bebem... lazere devam etces bizzmafoldumben
Bu konuyu mail olarak yazın Deniz Hanıma. Ne kadar özenli ve ilgili bir insan olduğuna gözlerinizle şahit olun diyorum da başka bişi demiyorum...a.s
KK kartı olana indirim yok muu :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?