epilepsili çocuk anneleri

mecekse11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
21
0
36
Bilecik
herkeze merhaba benim 6 yaşında bir oğlum var ve epilepsi tedavisi görüyor bilenler bilir bir çok çeşidi var bu hastalığın ilk nöbetinde ben öldü zannetmiştim boğazından garip sesler geliyordu bütün vücudu titriyordu ve ben evde yalnızdım kucağıma aldım evde deli gibi dolaşıyorum tabi babasını aradım ama o gelene kadar çocuk ölü gibiydi zaten öldü zannettik biz hastaneye gittik nöbet geçiriyor dediler oksijen taktılar saatlerce uyudu hiç kalkamayacak zannettim şimdi 4 yıldır ilaç kullanıyoruz paylaşmak isteyen varsa gelin paylaşalım bu arada bende panık atak hastası oldum ha geldı ha gelıcek :18:

öncelikle selamlar yazınızı ananem yanımda iken gözüme çarptı bundan otz altı sene önce dayım ın geçirdigini anlattı iki yaşında iken geçirmiş yazınızı okurken o günleri geldi aklına gömzyaşlarına boguldu size diyecegim otuz altı yıl önce ki şartlarda bile ilaçların düzenli kullandıgı için iyileşti hiç de kmalıtsal birsey kalmadı askerligini de sapasaglam yapmış su an evli ve çocugu var inşallah sizin oglunuzda biran evvel atlatır tıp çok ilerledi rabbim yanınızda olsun

çok teşekkür ediyorum dayınıza geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah diyorum benim oğlumda iyi olacak inşallah elimizden geleni yapıyoruz kontrollerine gidiyoruz allah herkeze şifa versin teşekkür ediyorum size anneannenizi kocaman öpün benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…