• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nöroşirürji Epilepsi

takva

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
219
4
318
Eskişehir
arkadaşlar çocuğu epilepsi olan varmı (gece epilepsisi uykuda kilitlenme) neler yapıyorsunuz paylaşalımmı? benim minikim yeni oldu .epilepsi dediler. ne yapacağımızı bilemiyoruz.noroloji uzmanınamı gidilmesi gerekiyor çocuk uzmanınamı*?üniversite hastanelerinde ayrıca böyle bir bölüm varmıdır.

selam....öncelikle geçmiş olsun miniğe....ilinizdeki üniversite hastanesinin çocuk nörolojisi bölümne götürün....bu bölüm yoksa üniversitede çocuk hastalıkları bölümüne gösterin....iyi bayramlar...:teselli:

geçmiş olsun öncelikle..

benim erkek kardeşim bundan 10 sene önce böyle bir hastalığa yakalandı.Ama sadece geceleri uyurken nöbet geçiriyordu.Daha sonra Cerrahpaşa Hastanesinde Esat Eşkazan adında bir doktoru önerdiler.Şu an özel bir hastaneymiş, galiba Umut Hastanesi..Onun verdiği bir ilaç çok iyi geldi,daha sonra yine geçirdi nöbet ama çok çok azaldı, hatta birkaç senedir iyi çok şükür..

hayır etkılemedı bızımkını zekasın da bı sorun yok ıyılısetı benım kardesım suan fen bolumu okuycak lısede gecmez dıyolar ama gecıyo ılk bayılması onumde oldu kılıtlenmıstı 4 sınıftı suan lısede 2 sınıf ben baktım bılıyorum yanı

doktorlardanda o ılactanda allah razı olsun yoksa nasıl ıyı olacaktı

bız ılk ssk ya gıttık sımdı ozel hastaneye hala devam tabı ılacada doktorada ama hıc bayılmıyo kac sene oldu nazar degmesın

bızımde depakın dı ılacının ısmı hep aynı mı oluyo bılmıyorum

hayır etkılemedı bızımkını zekasın da bı sorun yok ıyılısetı benım kardesım suan fen bolumu okuycak lısede gecmez dıyolar ama gecıyo ılk bayılması onumde oldu kılıtlenmıstı 4 sınıftı suan lısede 2 sınıf ben baktım bılıyorum yanı

teşekkür ederim arkadaşım cevaplarınız için kardeşinizede geçmiş olsun .allah bir daha göstermesin .allah nazardan saklasın.

selam arkadaslar benim 3 hafta sonra 1 yasina girecek olan bir oglum var ve yaklasik 3 aydir epilepsisi oldugunu ogrendik sabril diye bir ilac kullaniyruz gormesini etkileyebilir demislerdi ama bizim icin fark etmez cunku oglum zaten gorme engelli
benim ogrenmek istedigim sey ameliyatla bu hastalik tamamen giderilirmi giderilebilirse nasil gideririlir

selam arkadaslar benim 3 hafta sonra 1 yasina girecek olan bir oglum var ve yaklasik 3 aydir epilepsisi oldugunu ogrendik sabril diye bir ilac kullaniyruz gormesini etkileyebilir demislerdi ama bizim icin fark etmez cunku oglum zaten gorme engelli
benim ogrenmek istedigim sey ameliyatla bu hastalik tamamen giderilirmi giderilebilirse nasil gideririlir

Cok geçmiş olsun arkadaşım. Ben kendim epilepsi hastasıyım şimdi 10 aylık bir bebeğim var arada donup kalıyor geceleri eli oynayıp duruyor bende supheleniyorum aynı zamanda korkuyorum. Siz nasil anladınız epilepsi olduğunu?

Back