Oncelikle gecmis olsun benimde basima geleni anlattigim yaziyi okumanizi istiyorum.. nobetler stres ve heyecana bagli tabi En onemliside ilac. Nobetin hangi anda olacagi belli olmaz ama hareketinin yavaslamasindan anlayabilirsinizArkadaslar esim ilk kez 1.5 sene once sabaha karsi epilepsi nobeti gecirmisti. Bunun userine 1 sene kadar ilac kullandi. Ilac kullandigi esnada hic nobet gecirmemisti. Buna guvenerek doktora danismadan ilaci birakti. 2-3 ay ilac icmedigi halde yine bir sey olmamisti. Ama ne yazik ki 1 hafta once yine sabaha karsi ve ayni sekilde bir nobet daha gecirdi.
Biz gunduz nobet gecirmesindense gece nobet gecirmesine raziyiz. Su ana kadar yasadigi iki nobeti de uykuda gecirmesi hep uykuda gecirecegi anlamina mi gelir acaba? Bilgisi olan yanitlarsa cok sevinirim.
Cevabiniz icin tesekkurler. Yazinizi bulamadim. Bu arada esim her iki nobetini gece gecirdigi icin oncesini anlayamadim. Bir anda siddetli bir sekilde titreyip kasilmaya basliyor.Oncelikle gecmis olsun benimde basima geleni anlattigim yaziyi okumanizi istiyorum.. nobetler stres ve heyecana bagli tabi En onemliside ilac. Nobetin hangi anda olacagi belli olmaz ama hareketinin yavaslamasindan anlayabilirsiniz
Arkadasim buldum yazini. Buyuk gecmis olsun. Esim asla bu hatayi yapmaz bundan sonra. Kendi de cok korktu. O icmese bile ben zorla iciririm zaten.Allah yardımcınız olsun. Benim annem 46 yasinda gecen yil mart ayinda ansizim nobet gecirdi hastaneye kaldırdığımizda ortaya cikti 45 yil sonra ilk defa ilac verdi omir boyu kullanmasi icin hep kullandi gecen hafta 3 gun boyunca icmemis ve haberimiz yoktu agir nobet gecirdi ve yogin bakimda solunumu durdu doktor bir kucize lazim cunku epilesi icacini birakmak intihardir dedi. O gece kriizini durduramadilar ve yataga bagladilar 3 gun boyunca yogun bakimda kaldi sonra normal odada 1 hafta kaldi su an sol tarafi sinir sikismasondan dolay uyuşuk. Canim annem allahim benim omrumden alip sana versin allahim acini yasatmasin bir anneyi yataga bagli caresiz ve bos bilincsiz bakislarini her gozune baktigimda hatırlıyorum. .. ILACLARINI ICIRIN MAKYAJINIZI YAPMAYIN ICIRIN GEREKIRSE UYUMAYIN ICIRIN
Allah razi olsun cok zor, allah sifa versin rabbim elden Ayaktan dusurmesin ki onlara destek olalimArkadasim buldum yazini. Buyuk gecmis olsun. Esim asla bu hatayi yapmaz bundan sonra. Kendi de cok korktu. O icmese bile ben zorla iciririm zaten.
canım evet son durumu bilmiyorum ama 2 yıl düzenli ilaç kullandıktan sonra iyileşebiliyormuş çocuklar.a.s.
Arkadaslar esim ilk kez 1.5 sene once sabaha karsi epilepsi nobeti gecirmisti. Bunun userine 1 sene kadar ilac kullandi. Ilac kullandigi esnada hic nobet gecirmemisti. Buna guvenerek doktora danismadan ilaci birakti. 2-3 ay ilac icmedigi halde yine bir sey olmamisti. Ama ne yazik ki 1 hafta once yine sabaha karsi ve ayni sekilde bir nobet daha gecirdi.
Biz gunduz nobet gecirmesindense gece nobet gecirmesine raziyiz. Su ana kadar yasadigi iki nobeti de uykuda gecirmesi hep uykuda gecirecegi anlamina mi gelir acaba? Bilgisi olan yanitlarsa cok sevinirim.
geçmiş olsun canım çok üzüldüm bebeğinin sağlığı nasıl peki?
Bende henüz hamile değilim ama şuan lamictal 100 kullanıyorum, hamile kaldığımda ilacımı bırakmak istiyorum bebeğime zarar vermesinden korkuyorum bakalım seninde ilk gebeliğin sağlıklı geçmiş bilmiyorum ne yapmalıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?