- 17 Mart 2008
- 5.069
- 4
-
- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
Merhaba arkadaşlar, kadınlar kulubunu uzun zamandır takip ediyorum, çok güzel , çok faydalı gerçekten, Benim epilepsi rahatsızlığım var ve bebek düşünüyoruz, Doktor ilaçlarımı tegretolle değiştirdi hamilelik süreci için, yine korkuyor insan,
acaba benim gibi olup hamilelik geçiren var mı aranızda , tegretol kullandınnız mı?
teşekkürler herkese
mrb kadnlar kulübü üyeleri bende epilepsi hastasıyım ve şuan 11haftalık gebeyim aynı zamanda depakin kullanıyorum doktorum gebeliğimi fazla onaylamıyor ama ben istiyorum bu bebeği aynı ilacı kullanıp normal bir bebek dünyaya getiren varmı arkadaşlar
merhaba arkadaşlar bende 10 senedir epilepsi hastasıyım depakin crono kullanıyordum benim doktorum düşündüğünde haberim olsun dedi ve öyle yaptık bana lamictal verdi bi sene sonra hamile kaldım ve şu an 12+1 hamileyim nörologum onayladı hamileliğimi devam et ilacına bırakma dedi hamilelik de şuan sorunsuz ama daha çok yeni ama olay şu ki doğum için korkuttular benide tam teşekküllü bi hastaneye git dediler yoksa annenin hayatında tehlike olur dedi bi dr. varmı böle bişey bende bunu merak ediyorum
Allah tamamına erdirsin.ben hasta olarak hem normal doğum hemde sezeryan oldum.. bir sorun yaşamadım. ikinci kızımda da normal yapabilirsin bir sorun olmaz demişlerdi ama bel fıtığım yüzünden sezeryan oldum. artık tüm doğum hastaneleri gayet iyi.( gerçi yaşadığınız yeri bilmiyorum) sorun olacağını sanmıyorum. kafanızı bulandırmayın her şey iyi olur inş. ilacınızı kulanmaya devam.. beslenmeye dikkat....kaydirigubbakcemile3
mrb kadnlar kulübü üyeleri bende epilepsi hastasıyım ve şuan 11haftalık gebeyim aynı zamanda depakin kullanıyorum doktorum gebeliğimi fazla onaylamıyor ama ben istiyorum bu bebeği aynı ilacı kullanıp normal bir bebek dünyaya getiren varmı arkadaşlar[/QUO
merhaba bende epilepsi hastasiyim ve bebek dusunuyoruz bende depakin 500 mg gunde 1 adet kullaiyorum gordugum kadariyla suanda bebeginiz dunyaya gelmis olmali bi problem yasadinizmi cok merak ediyorum cunki ben 6 yildir hasta olmamistim fakat ilaci birakinca tekrar etti su anda 2 yildir sorunum yok ama ilaci degistirmekde istemiyorum tekrar etmesinden korkuyorum bana tecrubenizden bilgi verirseniz cok sevinirim