Kızlarr merhaba, sorum gayet açık, başlıktaki gibi: "Epilatörün tıraş başlığıyla genital bölgeyi alıp memnun olan var mı?" kıllar çıkarken o bölge KAŞINIYO MU, bu çok önemli!
eğer benim tecrübelerim hk fikir sahibi olmak istiyorsanız aşağıyı da okuyabilirsiniz:
ben 2 haftadır yeni aldığım BRAUN SİLK EPİL 7681WD epilasyon aletimi kullanıyorum. Reklamlarda söylendiği gibi 4 haftaya kadar pürüzsüzlük falan olmuyor. Ben haftada bir alt bacak, kol, koltukaltımı düzenli olarak alıyorum, gerekiyor çünkü. Ama ağdadan daha pratik olduğu için her zaman epilatörleri tercih etmişimdir.
Dediğim gibi bacak, kol, koltukaltını bir şekilde epilatörle hallediyorum; fakat çoğu kimsenin olduğu gibi benim de genital bölge kıllarıyla başım dertte
oraya 1 kere kuaförde ağda yaptırmaya cesaret edebildim ama asssssla çekemem bir daha, vazgeçtim. üstelik her ay kuaföre para vermek de istemiyorum... 2 yıl önce IPLye gittim, o zamanlar cahildim lazer konusunda, ve tonca para bayıldım ama hala aynı halde kıllar... Birkaç yıl içinde genital için Alexandrite lazere gitmeyi düşünüyorum para biriktiriyorum ve umarım o kesin çözüm olacak; ama o zamana kadar bu kıllardan nasıl kurtulabilirim diye düşünüyorum
jilet falan denedim ama o da anca banyoda yapmak gerekiyor ve alt, arka tarafları almak çok zor, ayrıca korkuyorum bi yerimi kesicem diye göremediğim için
az önce işte bu BRAUN SİLK EPİL 7681WD epilatörümün tıraş başlığını bi deneyeyim dedim, o da ne! hıphızlı alıyor kızlar inanamazsınız! ve ağda gibi olmasa da bazı yerlerde nokta nokta izler kaldı ama bembeyaz bebek gibi kalan yerlerde var, ayrıca uzun uzun kıllarla gezmekten daha iyidir bence. ve çoooook hızlı hallettim işimi, ve tıraş başlığında kesme kanatma riski de yok çünkü oldukça yumuşak yani jilet gibi değil. ayrıca hiç acıtmıyo da :)
soruma elinizden geldiğince cvp verirseniz çok sevinirim
hepinize teşekkürlerrrrrrrrrrr :)