Epilatörün tıraş başlığıyla genital bölgeyi alıp memnun olan var mı?

erkcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
28
0
Kızlarr merhaba, sorum gayet açık, başlıktaki gibi: "Epilatörün tıraş başlığıyla genital bölgeyi alıp memnun olan var mı?" kıllar çıkarken o bölge KAŞINIYO MU, bu çok önemli!

eğer benim tecrübelerim hk fikir sahibi olmak istiyorsanız aşağıyı da okuyabilirsiniz:

ben 2 haftadır yeni aldığım BRAUN SİLK EPİL 7681WD epilasyon aletimi kullanıyorum. Reklamlarda söylendiği gibi 4 haftaya kadar pürüzsüzlük falan olmuyor. Ben haftada bir alt bacak, kol, koltukaltımı düzenli olarak alıyorum, gerekiyor çünkü. Ama ağdadan daha pratik olduğu için her zaman epilatörleri tercih etmişimdir.

Dediğim gibi bacak, kol, koltukaltını bir şekilde epilatörle hallediyorum; fakat çoğu kimsenin olduğu gibi benim de genital bölge kıllarıyla başım dertte :KK43: oraya 1 kere kuaförde ağda yaptırmaya cesaret edebildim ama asssssla çekemem bir daha, vazgeçtim. üstelik her ay kuaföre para vermek de istemiyorum... 2 yıl önce IPLye gittim, o zamanlar cahildim lazer konusunda, ve tonca para bayıldım ama hala aynı halde kıllar... Birkaç yıl içinde genital için Alexandrite lazere gitmeyi düşünüyorum para biriktiriyorum ve umarım o kesin çözüm olacak; ama o zamana kadar bu kıllardan nasıl kurtulabilirim diye düşünüyorum :KK43: jilet falan denedim ama o da anca banyoda yapmak gerekiyor ve alt, arka tarafları almak çok zor, ayrıca korkuyorum bi yerimi kesicem diye göremediğim için :KK43:

az önce işte bu BRAUN SİLK EPİL 7681WD epilatörümün tıraş başlığını bi deneyeyim dedim, o da ne! hıphızlı alıyor kızlar inanamazsınız! ve ağda gibi olmasa da bazı yerlerde nokta nokta izler kaldı ama bembeyaz bebek gibi kalan yerlerde var, ayrıca uzun uzun kıllarla gezmekten daha iyidir bence. ve çoooook hızlı hallettim işimi, ve tıraş başlığında kesme kanatma riski de yok çünkü oldukça yumuşak yani jilet gibi değil. ayrıca hiç acıtmıyo da :)

soruma elinizden geldiğince cvp verirseniz çok sevinirim
hepinize teşekkürlerrrrrrrrrrr :)

ben ust taraflarini agda ile aliyorum ama alt taraflarini kesme basligi ile yapiyorum tuyler orda cansiz benim. Yani hic belli olmuyor. Tek korktugum acaba zamanla tuyler kalinlasir mi.

ben lazere gittiğim halde bitmedi, eskiden jiletle alırdım, lazerden sonra makinanın traş başlığıyla almaya başladım.. jilet gibi kalın ya da çoğaltma gibi bi durumu yok en azından.. aslında ağdaya bi alışabilsem tek çözüm yolum bu olur sanırım. lazerden sonra bi nebze de olsa azalanlar, bi yerden sonra sir ağdayla iyice az kalır..

Ben cımbızlı kısmıyla alıyorum...

ayy canın acımıyo mu :KK53: ben çok korkuyorum epilatörün normal kısmından. üstlerini birkaç kez alabildim ama alt kısımları hiç olmuyo çok zor :KK59:
peki epilatörle bir azaltma oldu mu o bölgede?

ben lazere gittiğim halde bitmedi, eskiden jiletle alırdım, lazerden sonra makinanın traş başlığıyla almaya başladım.. jilet gibi kalın ya da çoğaltma gibi bi durumu yok en azından.. aslında ağdaya bi alışabilsem tek çözüm yolum bu olur sanırım. lazerden sonra bi nebze de olsa azalanlar, bi yerden sonra sir ağdayla iyice az kalır..

yaa kaderimiz aynıymış demek ki... ben de 400 TL mi ne verdim 2 yıl önce IPLdi benimkisi. bitirme garantili dediler. biraz inceldi sanki sadece. ve milimetrik bölgelerde de boşluklar oluştu ama çok az. bir süre ağda yapmış gibi oldu. ama 6-7 seans gittim düşün yani... Alexandritede maximum 6 seansta bitiyomuş diyolar. senin gittiğin lazer çeşidi neydi peki? bi de traş başlığıyla alınca gerçekten kalınlaştırmıyo mu? o zaman çok iyi yaa!:21: benim daha yeni yeni çıkmaya başlıyo ondan farkı göremedim henüz de...
ağdaya alışamam, o kadar acı çekmeye de değmez diyorum. teknoloji bu kadar ilerlemişse niye hala kendimizi parçalayalım özellikle genitalde ağdaya hiç dayanamam ya bi de canım çok tatlı :KK43:

yaa kaderimiz aynıymış demek ki... ben de 400 TL mi ne verdim 2 yıl önce IPLdi benimkisi. bitirme garantili dediler. biraz inceldi sanki sadece. ve milimetrik bölgelerde de boşluklar oluştu ama çok az. bir süre ağda yapmış gibi oldu. ama 6-7 seans gittim düşün yani... Alexandritede maximum 6 seansta bitiyomuş diyolar. senin gittiğin lazer çeşidi neydi peki? bi de traş başlığıyla alınca gerçekten kalınlaştırmıyo mu? o zaman çok iyi yaa!:21: benim daha yeni yeni çıkmaya başlıyo ondan farkı göremedim henüz de...
ağdaya alışamam, o kadar acı çekmeye de değmez diyorum. teknoloji bu kadar ilerlemişse niye hala kendimizi parçalayalım özellikle genitalde ağdaya hiç dayanamam ya bi de canım çok tatlı :KK43:

ben 1500 TL vermiştim komple gitmiştim alexandrite lazere, bitirme garantiliydi :) 8-10 seans gittim neredeyse ve en son gittiğimde artık makina görmüyor, isterseniz iğneliyle devam edebilirsiniz, fiyatları hakkında bilgi alın dedi bi de utanmadan.. traş başlığının mantığı kökten makasla keser gibi geliyor bana.. ağdayı ben koltuk altı veya bacakta yaptırdığımda morarıyordum tamamen, saatler geçtikçe kızarıklığa bırakıyordu yerini ama tenim görünmeyecek kadar (alerji gibi).. makinayla deneyeyim diyorum bacağımda falan, can çekişe çekişe, insan ne acılara alışıyor, bu 5 dk sonra bitecek sonra haftalarca rahatsın diye diye hallediyorum. kendim hayatta ne kendime ne başkasına yapamam bu tarz şeyleri, sağolsun kardeşim yapıyor. (kendi komple ağdasını bile yapan insan sonuçta :))

ben 1500 TL vermiştim komple gitmiştim alexandrite lazere, bitirme garantiliydi :) 8-10 seans gittim neredeyse ve en son gittiğimde artık makina görmüyor, isterseniz iğneliyle devam edebilirsiniz, fiyatları hakkında bilgi alın dedi bi de utanmadan.. traş başlığının mantığı kökten makasla keser gibi geliyor bana.. ağdayı ben koltuk altı veya bacakta yaptırdığımda morarıyordum tamamen, saatler geçtikçe kızarıklığa bırakıyordu yerini ama tenim görünmeyecek kadar (alerji gibi).. makinayla deneyeyim diyorum bacağımda falan, can çekişe çekişe, insan ne acılara alışıyor, bu 5 dk sonra bitecek sonra haftalarca rahatsın diye diye hallediyorum. kendim hayatta ne kendime ne başkasına yapamam bu tarz şeyleri, sağolsun kardeşim yapıyor. (kendi komple ağdasını bile yapan insan sonuçta :))

hadi ya Alexandritede bile bitmedi demek ki :S makineye alışınca kolay gidiyor onda biraz dişini sık derim :) eş-dost tavsiyesiyle güvenilir bir yere gitmek gerekiyor bence lazer için. Alexandrite deseler de yalan bile söyleyebiliyorlar yani.

bu traş başlığı sanırım gerçekten kalınlaştırmıyorrrr! şu an aynı çıktı ve süper mutluyum yani :)) traş başlığı konusunda başka tecrübesi olan varsa paylaşabilir :)

Açıkcası pratik bır çözüm ama İnan ki kalinlastiriyor jilet vb gibi . İki güne kazık gibi tüylere merhaba diyorsun. En iyisi lazer . Senelerce denediğim hic birşeyin yapamadığı şeyi yaptı :KK66: ben artık Tüysüz bır bayanım :KK66:

Açıkcası pratik bır çözüm ama İnan ki kalinlastiriyor jilet vb gibi . İki güne kazık gibi tüylere merhaba diyorsun. En iyisi lazer . Senelerce denediğim hic birşeyin yapamadığı şeyi yaptı :KK66: ben artık Tüysüz bır bayanım :KK66:

hangi bölgelerine lazer yaptırdın ve lazerin tipi neydi peki? birkaç yıl içinde durumum elverirse ben de düşünüyorum. ama ileride tekrar çıkma riski falan var diyorlar, güvenemiyorum?:18:

ya şöyle, kıl rengin ve ten rengin çok önemli. ben beyaz ten ve kazık gibi siyah kıllı bir insanım. dolayısıyla bitti. ama güçsüz tüyler ve esmer ten uzun sürebiliyor.lazer görmüyor çünkü. lazer alexandrite idi galiba. beyaz tenliysen ideal. ama acıyor :KK43: acımıyor diyenlere şaşkınlıkla bakıp kalıyorum.

Son düzenleme:
X