• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epilatör ve lazer

Besraklg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
5
5
1
24
kızlar lazere gitmeyi düşünüyordum fakat yaz ayında olduğumuz için acaba dışarı çıkmamda sorun yaşar mıyım dedim bir süre epilatör kullanıp kışın lazere gideyim dedim. ama yine kararsızım sormak istedim epilatör kullanan var mı aranızda varsa markası ne memnun musunuz kökten güzelce alıyor mu ? birde clean lite diye cihaz kullanan bir yer buldum bu gerçek lazer mi bu cihazda lazere gidenleriniz de varsa yazabilir mi

kızlar lazere gitmeyi düşünüyordum fakat yaz ayında olduğumuz için acaba dışarı çıkmamda sorun yaşar mıyım dedim bir süre epilatör kullanıp kışın lazere gideyim dedim. ama yine kararsızım sormak istedim epilatör kullanan var mı aranızda varsa markası ne memnun musunuz kökten güzelce alıyor mu ? birde clean lite diye cihaz kullanan bir yer buldum bu gerçek lazer mi bu cihazda lazere gidenleriniz de varsa yazabilir mi
Buz lazer yazın sorun olmuyor tabi güvenilir bir yerde orijinal buz lazer olması gerekir ben 7 seans gittim şu ana kadar ve yazın bronzken bile gittim sakıncası yok zaten buz lazerde hiç bir sorunla da karşılaşmadım eğer imkanın varsa erteleme bence. Güvenilir yer içinde internette buz lazer diye bir site var oraya girip şehrini yazıyosun orda orijinal buz lazer cihazı satılan merkezler çıkıyo sen hangi şehirdeysen orayı seçiyorsun onlar senin şehrinde buz lazer cihazı verdikleri yerleri gösteriyorlar teyit etmiş oluyosun bi bakımdan

Back