burada okumuştum ben de kızlardan canım limon ile tuzu karıştırıp ağdadan sonra sürüyorlarmış geç çıkıyormuş bayağı çok kişi denemiş memnun gibilerdi bi de sen dene istersen :44: ama ağdadan hemen sonra yapma çok yakıyormuş
nekdar sonra yapcam yaa , ahh keşke geç çıksada yakmasına razıyım valla.
şöyle yapıyormuş kızlar şekerim ağdadan sonra duşa giriyorlarmış ya da o bölgeyi yıkıyorlarmış sonra sürüyorlarmış hem tüyleri zayıflatıyormuş rengini açıyormuş hem de geç çıkarıyormuş
Ben bacaklarimi koltuk altimi aliyorum .. Aylarca bikini bolgemi epilatorle aldimayda bir aliyordum
Rahatim ama temizlemeside cok yorucu ve acitiyo biraktim artik bi saatini aliyo insanin egilmekden boynu agriyo insanin
üst bölge alınır hemde çok rahat olur da alt kısım imkansız bana göre.
şöyle yapıyormuş kızlar şekerim ağdadan sonra duşa giriyorlarmış ya da o bölgeyi yıkıyorlarmış sonra sürüyorlarmış hem tüyleri zayıflatıyormuş rengini açıyormuş hem de geç çıkarıyormuş
Ya ben de ağda kullanamıyorum hem kararma yapıyormuş.Üst kısımlarını makineyle alıyorum ama altlara dayanamıyorum çok acıyor jilet vuruyorum.Kas gevşetici kremler varmış dokuyu bir süreliğine uyuşturan.O kremleri deneyerek epilasyon yapanlar var mı olmadı öyle yapıcam artık
Eldiven kullanıyorum ben altta da üstte de.Epilatör feci halde can yakıyo ki seyrelmesine yardımcı da oldu zaten.Ergenlik dönemimde maksimum 3 kez jilet kullanmışımdır.Sonra ilk ağdamı annem yaptışekerin tüyleri beslemesinden ötürü, eldiveni keşfettim ve memnunum koltukaltlarım ve bacaklarımda seyrek çıkıyor Allahtan.Onu epilatörle hallediveriyorum
eldiveni duydum ama denemedim o nasil oluyo.. ? kolaymi ?aciyomu? cabuk oluyosa yaparim vallahi biktim bu tuylerden bune yaa bastan asagi tuylerimi yoluyorummmher ay ayni cile alsan bi dert almasan bi dertt en iyisi lazer amaa oda birazcik pahali bikini bolgemi yapsam bu sorunm hafifleycekde oteki taraflara ne demeli offfss bi krem olsada bastan asagi alip goturse bi dahada cikmasa ne guzel olurduu :78: al al bitmiyo ki
eldiveni duydum ama denemedim o nasil oluyo.. ? kolaymi ?aciyomu? cabuk oluyosa yaparim vallahi biktim bu tuylerden bune yaa bastan asagi tuylerimi yoluyorummmher ay ayni cile alsan bi dert almasan bi dertt en iyisi lazer amaa oda birazcik pahali bikini bolgemi yapsam bu sorunm hafifleycekde oteki taraflara ne demeli offfss bi krem olsada bastan asagi alip goturse bi dahada cikmasa ne guzel olurduu :78: al al bitmiyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?