Ben bir ağda aldım deneyeceğim. Roll on gibi sıcak suya koyuyorsunuz eriyor. Bir kutunun içinde sürüyorsunuz bir kat ve ağda beziyle çekiyorsunuz. Bacaklarıma denedim çok kullanışlı.
Ağdanın yapışkanını da eriten bir şey var. Onu da 2 gün önce keşfettim. BEBEK YAĞI
Evet canım sesu sir ağda. Şöyle bir ağda. Eki Görüntüle 441298
Ben bir ağda aldım deneyeceğim. Roll on gibi sıcak suya koyuyorsunuz eriyor. Bir kutunun içinde sürüyorsunuz bir kat ve ağda beziyle çekiyorsunuz. Bacaklarıma denedim çok kullanışlı.
Ağdanın yapışkanını da eriten bir şey var. Onu da 2 gün önce keşfettim. BEBEK YAĞI
Evet canım sesu sir ağda. Şöyle bir ağda. Eki Görüntüle 441298
makina bikini bölgesinde çok fazla iz yapıyor hiç tavsiye etmem kızlar
ben de ağdayla alamıyodum yapışmıyolardı tam hem canm acıyodu hem de gekmyolardı.ilk başta pudra sürdüm gözlerimi kapadım ve çektim oldu valla.eldivenle de iyi oluyoı ama benm üst taraflar çok acıyo
pudra sürdükden sonra yağışıyomu agda ... hmm sir agda yapışıyodur ama normal vi-vet in agdaları yapışırmı??
ben yıllardır epilatör kullanıyorum. tüylerin yönüne dikkat edersen batık falan olmaz. zamanla da kıl kökleri zayıflar. canın acımaz. canım acımasın diyorsan temizliğini yaptıpın günleri adet sonrasına denk getir. adet yaklaşınca hormonlardaki değişimden dolayı canın daha çok acır.
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
bu sayfada aycangül adlı arkadaş ağda tarihleri veriyor, o günlerde alırsan hem geç çıkıyor, hem güçsüzleşiyor hem de seyreliyor, ben uygulamaya çalışıyorum ve de faydasını gördüğüm için tavsiye ediyorum
kızlarrr peki tüylerin geç çıkması için napıyosunuz? bi yöntem varmı? valla almaya razıyım 1 saat 2 saaat neyse ugraşırım ama bide geç çıksalar.
bende duymuştum bu yagı nerden alabiliriz aktarlarda varmı?
kızlarrr peki tüylerin geç çıkması için napıyosunuz? bi yöntem varmı? valla almaya razıyım 1 saat 2 saaat neyse ugraşırım ama bide geç çıksalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?