Epilatör kullanan var mı?

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Hanımlar epilatör arayışı içindeyim ve benim gibi almayı düşünenler için de fikir olması açısından kullandığınız memnun olduğunuz epilasyon cihazı varsa paylaşırsanız sevinirim. Acı yönünden de düşük olan varsa iyi olur tabi :)

Braun silk epil 9 cok memenunum.ozel bolgemi bile bu aletle aliyorum hic acitmiyor

Braun silk epil 9 cok memenunum.ozel bolgemi bile bu aletle aliyorum hic acitmiyor
Bende braun araştırıyordum kaç gündür birkaç kişi hep braun önerdi ama silk epil 5 sensosmart mor renkli bi ürün nasıl bilmem acı durumu benim için önemli özel bölgeyi de yapabilmeliyim dediğiniz gibi rica etsem 9 modelinin de birsürü çeşidi var sizinki hangisi paylaşırmısınız

Birde bu braun silk epil 5 kablolu olan modellerinde soğutma eldiveni var ve ayrı da satılıyormuş işe yarıyor mu acaba acı konusunda

Benimki buyfu canim fiyati biraz yuksek icinde yuz masaj aleti bacaklardaki kil donmeleri icin masaj aleti falan var ben gecen sene black friday indirimlerinde hepsi buradadan almistim kasim sonu oluyor indirimler cok aciliyeti yoksa 1 ay daha bekle indirimle alirsin

Eklentiler

• Screenshot_20181017-150525_Chrome.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 625
çok teşekkür ederim acelem yok henüz araştırıyorum :) özel bölgeyi yapabilmek ve acı durumu dediğim gibi önemli bi detay korkuyor insan

çok teşekkür ederim acelem yok henüz araştırıyorum :) özel bölgeyi yapabilmek ve acı durumu dediğim gibi önemli bi detay korkuyor insan
O zman bu makineyi siddetle tavsiye ederim cunku ben butun vucudumda kullaniyorum cok memnunum

O zman bu makineyi siddetle tavsiye ederim cunku ben butun vucudumda kullaniyorum cok memnunum
silk epil 9 çok model var performans sizce aynı mıdır acaba bakın bu da var fiyatı daha uygun

Eklentiler

• Adsız.png
    184,8 KB · Görüntüleme: 393
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…