• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon

Lumea ipL değil HpL teknolojisi.
Siz neden bukadar kötülediniz lazermi saniyosunuz filan diye anlamadım ?
Benim tanıdığım biçok kişide tamamen bitirdi..
Herkes için genellemeyin lütfen.
Tüğ yapısı farklı olduğu için herkeste hiçbir alet aynı etkiyi göstermez zaten, buna güzellik merkezlerindeki Alexandr lar da dahil..
Ben silk glide aldim ki o hpl değil ipl ama ondan bile gayet memnun kaldım.
4 seanstan sonra almadiğim halde yok denecek kadar azaldı.
Sonradan tekrar çıkacaksa bile,Alexandr lada tekrar tüğlenme olabiliyor zaten..

5 6 ay ara verdiklerinde tekrar cijtigi goreceklerdir. Diger lazerler nicin kuaforlerin kullanmasi yasaklandi. Doktor kontrolunde olmasi niye lazim diyorlar. Oyle olsa bizlere satarlarmi. Modern agda yontemi o ipl serisi

Lumea'da ipl yazıyormuş evet, ben alırken satıcı evde kullanim için HpL değil ipL önerdi.
Lumea kemiğe kadar işliyor, silkn glide uzun sürede sonuç verir ama daha sağlıklı dediği için onu tercih etmiştim.
Oyuzden aklımda Lumea HpL kalmış nedense.
Neyse sonuç olarak ben ipL dende memnun kaldım yani..

Aşırı kötülemişsiniz ev tipi lazeri buyüzden yaZmak istedim, kullanan ve memnun kalan biri olarak..

Lumea'da ipl yazıyormuş evet, ben alırken satıcı evde kullanim için HpL değil ipL önerdi.
Lumea kemiğe kadar işliyor, silkn glide uzun sürede sonuç verir ama daha sağlıklı dediği için onu tercih etmiştim.
Oyuzden aklımda Lumea HpL kalmış nedense.
Neyse sonuç olarak ben ipL dende memnun kaldım yani..

Aşırı kötülemişsiniz ev tipi lazeri buyüzden yaZmak istedim, kullanan ve memnun kalan biri olarak..
Ama inanin bana ipl modern agda. Kotulemeyi yanlis anladiniz burada cogu insan lazer magduru. Yuz icin gidiyorsunuz alex yapiyorlar. Sonra yuzum cogaldi kalinlasti vs. Herkes isi ticarete dokmus. Bilinclendirmek amacli dedin

5 6 ay ara verdiklerinde tekrar cijtigi goreceklerdir. Diger lazerler nicin kuaforlerin kullanmasi yasaklandi. Doktor kontrolunde olmasi niye lazim diyorlar. Oyle olsa bizlere satarlarmi. Modern agda yontemi o ipl serisi
Tekrar çıkma konusunda inatlaşamam bilemiyorum ama azalttiği kesin.
Ayrıca modern aģda demeyelim bence, çunkü ağda bana 3 hfta dayanmiyordu bacaklarda, şuan 2 ay oldu lazer yapıyorum ve yok denecek kadar az yani..
Zaten birazda hormonlarla alakali bi durum.

Çok gençlerde tekrar edebiliyor sürekli, doğum öncesi veya sonrasi tüğlenme oluyor, her tür lazerden sonra bile.
Ben artik 2 çocuk doğurmuşum 30 küsür yaşına gelmişim, hormonlarımda tekrar tüğlenmeye musait değil,geçtik o günleri..
Ev tipi lazeri +30 ve gebelik geçirmiş kişilere tavsiye ederim

Tekrar çıkma konusunda inatlaşamam bilemiyorum ama azalttiği kesin.
Ayrıca modern aģda demeyelim bence, çunkü ağda bana 3 hfta dayanmiyordu bacaklarda, şuan 2 ay oldu lazer yapıyorum ve yok denecek kadar az yani..
Zaten birazda hormonlarla alakali bi durum.

Çok gençlerde tekrar edebiliyor sürekli, doğum öncesi veya sonrasi tüğlenme oluyor, her tür lazerden sonra bile.
Ben artik 2 çocuk doğurmuşum 30 küsür yaşına gelmişim, hormonlarımda tekrar tüğlenmeye musait değil,geçtik o günleri..
Ev tipi lazeri +30 ve gebelik geçirmiş kişilere tavsiye ederim
Evet cok dogru dediniz. Benimde yas 45 estetisyende aynisini dedi.bende o makinalardan almak istedim. Benim yegenimin cok samimi arkadasi bir baska sehirde acibademde lazerci. Onermedi. Biraktiginizda yani uzun bir sure ara verdiginizde tekrar geri geliyor dedi yaptiginiz surece temiz gezersin dedi. Lazer gibi alex diod gibi faydasini goremezsin dedi

Evet cok dogru dediniz. Benimde yas 45 estetisyende aynisini dedi.bende o makinalardan almak istedim. Benim yegenimin cok samimi arkadasi bir baska sehirde acibademde lazerci. Onermedi. Biraktiginizda yani uzun bir sure ara verdiginizde tekrar geri geliyor dedi yaptiginiz surece temiz gezersin dedi. Lazer gibi alex diod gibi faydasini goremezsin dedi
Bakmayın siz lazerciler size önerse, siz baskasına önereceksiniz, sonra kimse lazere gitmeyecek derdindeler :)
Ben simdilik memnunum, olduğu kadar artık napalım :)

Back