• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon

Siz o makineleri lazermi saniyorsunuz evde kullanilanlar philips lumea remington falan. onlar ipl modern agda. asla faydasini goremezsiniz. gecici temizlik o kadar
evtt modern agda bn yuz icin degil bacak ve genital icin alcam 2 ay temiz olsa yeterli bna ne kadar hec cikarsa o kadar iyi alex bile kalici olmadi o yuzden cok beklentm yok cıkma döngüsü uzasin yeter oda olur hrld

evtt modern agda bn yuz icin degil bacak ve genital icin alcam 2 ay temiz olsa yeterli bna ne kadar hec cikarsa o kadar iyi alex bile kalici olmadi o yuzden cok beklentm yok cıkma döngüsü uzasin yeter oda olur hrld
Temizlik olsun diyorsaniz diyecek bisi yok. ins memnun kalirsiniz

Peki evde lumea kullansak tüyler azaldıktan sonra da iğneli epilasyon yaptırsak? Benim ark yüzünde de kullandı sorun yaşamadı

Peki evde lumea kullansak tüyler azaldıktan sonra da iğneli epilasyon yaptırsak? Benim ark yüzünde de kullandı sorun yaşamadı
Bence yuzune son sistem buz lazer diod yaptir sonrada kalanlar icin igneliye gec. eger tuylerin yogunsa ve kalinsa veya daginiksa bunu yap. bende uzun arastirmalardan sonra basladim yuz icin buz lazere. yapan bayanda benim dusundugum gibi kalanlar icin daha sonra igneliye yonlendiricem dedi

Yuzune alex yaptiriyorlar. sonra yuzumu tetikledi kalinlasti alexi kotuluyorlar. diodu vucuda yaptiriyor diod yaramadi. herseyden once neyin nereye yapilacagi ve tuyun yapisi onemli. alexandrite denen lazer tuz bolgesi e asla olmaz

Genital de de alex işkence cihazı gibi ya buz lazer düşünüyordum şimdi tereddüt e düştüm etkili olmaz mı diyorsun?
yüzüme ipl yaptırma hatasında bulunmuştum ne kadar tüy varsa aktive etmişti
çok koyu olanlar için iki seans alex sonra diod devam edicem alex seansları bitti diod henüz başlamadım

Genital de de alex işkence cihazı gibi ya buz lazer düşünüyordum şimdi tereddüt e düştüm etkili olmaz mı diyorsun?
yüzüme ipl yaptırma hatasında bulunmuştum ne kadar tüy varsa aktive etmişti
çok koyu olanlar için iki seans alex sonra diod devam edicem alex seansları bitti diod henüz başlamadım
Diodu genitale yaptir gor bak ☺ alexe sukredersin.oyle acisiz falan diyorlar ya son sistem buz lazer icin. oyle boyle degil biyik bolgesinde zor tuttum kendimi. genitalde hele hele hiccccc dusunemiyorum

Diodu genitale yaptir gor bak ☺ alexe sukredersin.oyle acisiz falan diyorlar ya son sistem buz lazer icin. oyle boyle degil biyik bolgesinde zor tuttum kendimi. genitalde hele hele hiccccc dusunemiyorum
Inanin bunu samimi soyluyorum. reklamlar gazeteler internet bas bas bagiriyor acisiz vs diye maki eyi yuzunuzde gezdirdikce jel yayiliyor inceliyor ya o zaman feci yakiyor insanin canini. habire jel surseler sorun yok ta maalesef. benimde vucut icin alex 2.nci seans. yuz icinde buz lazer 1.nci seans bitti

Cidden acıtıyor mu ya buz lazer?Jel de süriyorlarmis galiba isteyene genitale de iste zarardan dolayi korktum internette de yumurtaliklara rahme zarar verir kısırlık yapar,hissizlik yapar falan yaziyordu bir türlü karar veremedim

Gidicegim yer buz lazer kullaniyoruz dedi herhalde hepsi icin de onu kullaniyorlar hic aci oldu mu acaba
Sorarsiniz hangi lazerler var diye.Buzlazer.com sitesinden girin buz lazer olan illeri gorursunuz bazi yerler buz lazer diye kandiriyorlarmis. Komple yuz yaptiriyorum acisiz agrisiz vs diyorlar ama biyik bolgesine gelince muthis hissettim aciyi..

Sorarsiniz hangi lazerler var diye.Buzlazer.com sitesinden girin buz lazer olan illeri gorursunuz bazi yerler buz lazer diye kandiriyorlarmis. Komple yuz yaptiriyorum acisiz agrisiz vs diyorlar ama biyik bolgesine gelince muthis hissettim aciyi..
Ben ilk bi deneme atışı yaptiricam aci hissetmezsem baslamayi dusunuyorum gittigim kuaförde tüm vucut varken direk onu yaptiriyim dedim ama baya tereddütte kaldim

Cidden acıtıyor mu ya buz lazer?Jel de süriyorlarmis galiba isteyene genitale de iste zarardan dolayi korktum internette de yumurtaliklara rahme zarar verir kısırlık yapar,hissizlik yapar falan yaziyordu bir türlü karar veremedim
Lazer kesinlikle zarar vermiyor oyle seylere inanmayin. Kuranda bile geciyormus. Yakici ates gibi bisi cikacak yaralari hastaliklari iyilestirecek diye. Benim biyik bolgesi feci acidi genitale hic dayanamam sanirim. Jeli suruyorlar evet ama ustunden cihazi gezdirince bir kac kez jel inceliyor tabi basliyor acima. Orada bir kizla gorustum abla tuylu bolge
Ben ilk bi deneme atışı yaptiricam aci hissetmezsem baslamayi dusunuyorum gittigim kuaförde tüm vucut varken direk onu yaptiriyim dedim ama baya tereddütte kaldim
Kuaforlerin bu lazeri kullanmasi yasak kandirmasinlar sizi buz lazer diye

kesinlikle zarar vermiyor oyle seylere inanmayin. Kuranda bile geciyormus. Yakici ates gibi bisi cikacak yaralari hastaliklari iyilestirecek diye. Benim biyik bolgesi feci acidi genitale hic dayanamam sanirim. Jeli suruyorlar evet ama ustunden cihazi gezdirince bir kac kez jel inceliyor tabi basliyor acima. Orada bir kizla gorustum abla tuylu bolge aciyor. Tuyler azalinca bu kadar acimayacak diyince guven geldi bana. Az evvel net gitti yarim cikmis yazim kusura baknayin

Back