• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon

Kuaforler ipl denen lazeri kullanir oda modern agda yani. Tuyler biraktiginizda geri geliyor
Anladim cok tesekkür ederim verdiginiz bilgiler icin :) bir deneme atisi yaptiricam ona göre karar veririm artik.Bir de yapacak kisinin önemi var mi bunda yani hastanede degil güzellik merkezinde yaptiricam cunku

Anladim cok tesekkür ederim verdiginiz bilgiler icin :) bir deneme atisi yaptiricam ona göre karar veririm artik.Bir de yapacak kisinin önemi var mi bunda yani hastanede degil güzellik merkezinde yaptiricam cunku
Rica ederim canim. Guzellik merkezi derken kuaforlerdenmi bahsediyorsunuz. Alex diod nd yag lazerleri kullanmak ruhsatli yerler olmasi lazim dr bulundurmasi lazim . Bu tur lazerleri kullanan yerler poliklinik diye geciyor ismi

Hastane gibi degilde klinik olarqk dusun onu demek istedim. Muayenehane gibi

İgne epilasyon olmadigi icin ben pek önemsememistim ama bilemedim gene de ne yapmam gerektigini artik duruma göre bakicam cok tesekkürler
Rica ederim. Bence onemse kuafor tarzi yerler ipl yapiyor oda gercek lazer degil. Seanslara devam ettiginiz surece iyi biraktiginizda aynen geri gelecek tuyler

Gittiğim yerde sekiz seans yapiliyormus ve bidaha cikmicak dediler ama biraktigimda gelecekse anlami olmaz ki zaten
Bikere bi daha cikmiycak veya bitme garantili denen yerlere asla ve asla inanmayin. Naparsaniz yapin tuylerin %30 veya 40 gibisi kaliyormus. Kalanlarda ince ayva tuyu gibi kaliyormus.

Gittiğim yerde sekiz seans yapiliyormus ve bidaha cikmicak dediler ama biraktigimda gelecekse anlami olmaz ki zaten
Ipl ise geri gelir. Eger gercekten tuyun yapisina gore alex diod nd yag gibi bir lazerle yaparsa dedigim gibi %30 veya 40 kalir. Lazer yaptiriyorum derken sakin kandirilmayin. Cogu yer para tuzagi olmus cunku

Ipl ise geri gelir. Eger gercekten tuyun yapisina gore alex diod nd yag gibi bir lazerle yaparsa dedigim gibi %30 veya 40 kalir. Lazer yaptiriyorum derken sakin kandirilmayin. Cogu yer para tuzagi olmus cunku
Galiba dediginiz alex oldugunu söylemisti az kalirsa bisey degil ya su an hemen cikiyor cunku benim icin önemli olan zarar verme kısmı ve aci

Kaşlarimin ortasinda biraz cikiyor oraya yaptiricaktim bide dedigim gibi dudak üstüne cok acitiyorsa yaptirmam tabiki ya dayanamiyorum hic aciya genital icinde mi öyle
Kas dudak ustu icinse diod yaptir. Genitale alex yaptir. Genital acimiyor desem yalan olur. Bunun icin emla krem varmis uyusturuyormus ben hic denemedim

Kas dudak ustu icinse diod yaptir. Genitale alex yaptir. Genital acimiyor desem yalan olur. Bunun icin emla krem varmis uyusturuyormus ben hic denemedim
Zarari olmasin ya bide ondan korkuyorum ic üreme organlarina zarar hissizlik kısırlık falan yazinca korktum sorarim ordakilere dediklerinizi insallah acitmas

Zarari olmasin ya bide ondan korkuyorum ic üreme organlarina zarar hissizlik kısırlık falan yazinca korktum sorarim ordakilere dediklerinizi insallah acitmas
Genital aciyor sık disini. Sen aciyor ah uhh dersen dozu dusururler bu seferde etki etmeZ. Tuysuz guzel gunleri dusun sabret yapilirken elbet gececek acisi. Az evvelde bir yerde yazmistim asla zarari yok. Kuranda bile geciyormus. Bir ates cikacak yaralara hastaliklara iyi gelecek tedavi edecek diye.

Genital aciyor sık disini. Sen aciyor ah uhh dersen dozu dusururler bu seferde etki etmeZ. Tuysuz guzel gunleri dusun sabret yapilirken elbet gececek acisi. Az evvelde bir yerde yazmistim asla zarari yok. Kuranda bile geciyormus. Bir ates cikacak yaralara hastaliklara iyi gelecek tedavi edecek diye.
Acitirsa hic yaptirmam cunku aci esigim cok düşük dedigim gibi buz lazer hic acitmiyo dediler o sebeple istedim

Hic bilmiyorum valla böyle isim olarak deneme olarak atış yaptırıcam baktim aciyo yaptirmam zaten ki dayanamam duruma göre bakicam
Deneme atisini genitale yaptir o zaman. Genitalinde her yeri acimiyorki. Asagi kisimlar biraz fazla aciyor. Adet doneminden 1 hafta sonra git. Adet donemine yakin gitme vucut cok hassas oluyor o donemler.

Kullandigi sure zarfinda memnun kalir. sonucta ipl cunku. uzun bir sure ara verdiginde anlar ise yarayip yaramadigi
Lumea ipL değil HpL teknolojisi.
Siz neden bukadar kötülediniz lazermi saniyosunuz filan diye anlamadım ?
Benim tanıdığım biçok kişide tamamen bitirdi..
Herkes için genellemeyin lütfen.
Tüğ yapısı farklı olduğu için herkeste hiçbir alet aynı etkiyi göstermez zaten, buna güzellik merkezlerindeki Alexandr lar da dahil..
Ben silk glide aldim ki o hpl değil ipl ama ondan bile gayet memnun kaldım.
4 seanstan sonra almadiğim halde yok denecek kadar azaldı.
Sonradan tekrar çıkacaksa bile,Alexandr lada tekrar tüğlenme olabiliyor zaten..

Back