• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
28
Arkadaslar merhaba tüm vucut epilasyon yaptirmayi dusunuyorum,acı eşiğim cok düşük gittiğim yerde buz epilasyon oldugu söylendi hic deneyen oldu mu aci oluyor mu?Ve genital bölgeye yapılan epilasyonun bir zarari var mi cevreden üreme organlarina falan zarar verdigini duydum dogru mu bu ona göre yaptiricam.

Ben de hafta sonu makinesini alcm. Üreme organlarına zarar vermiyor diye biliyorum. Işın kıl köklerine kadar gidebiliyormuş sadece o yüzden zararı yokmuş diye duydum.
Düzeltme: Lazer için yazdım buz epilasyon hakkında bilgim yok

Ben de hafta sonu makinesini alcm. Üreme organlarına zarar vermiyor diye biliyorum. Işın kıl köklerine kadar gidebiliyormuş sadece o yüzden zararı yokmuş diye duydum.
Anladim ben bir kac yerden duydum hani zararli olabilir yumurtaliklara vs diye o yüzden acaba dedim yaptirmasam mi o bölgeye benim gittigim yerde aynı sekilde buz baslikli lazer dedi

Valla hiç bir yan etkisi yok çok rahatlarsın cihaz önemli Alex olmalı yoksa sonuç alamazsın epi kredi var ondan al çok rahat edersin

Arkadaslar merhaba tüm vucut epilasyon yaptirmayi dusunuyorum,acı eşiğim cok düşük gittiğim yerde buz epilasyon oldugu söylendi hic deneyen oldu mu aci oluyor mu?Ve genital bölgeye yapılan epilasyonun bir zarari var mi cevreden üreme organlarina falan zarar verdigini duydum dogru mu bu ona göre yaptiricam.
yok canm bende bekarken alexandre lazer yaptrmstm herkes diodu kısırlık yapar bilmemne ama evlendm 3 yillik evlilikte 3 kere hamile kaldm .). dalga konusu olmstu artk her yıl hamilesn die belkide kisirlasms halim.)

bende alcam markasina karar veremedm cnm sn hangisini almayi dusunuosun lumeami alsam remigton mu die dusunup duruyorum

aynen bnde baslicam güneste yok hem yazn rahat ederiz.).remigton icin atıs sınırszmıs ondan kararsz kaldım .
Onu araştırmadım öyleyse çok iyi. Umarım işimize yarar çünkü çok sıkıldım kıl tüy meselelerinden. Aşırı tüylü değilim ama ağda yaptığım halde çok çabuk çıkıyor bıyıklarım falan. Sinir sistemim çöktü artıkk.

gebeyim diye dondurdum.doğumdan sonra devam edicem.
toplamda 5 seans gittim şu an yok denecek kadar az çıkıyor ayva tüyü denecek cinsten.
çok büyük rahatlık.

Onu araştırmadım öyleyse çok iyi. Umarım işimize yarar çünkü çok sıkıldım kıl tüy meselelerinden. Aşırı tüylü değilim ama ağda yaptığım halde çok çabuk çıkıyor bıyıklarım falan. Sinir sistemim çöktü artıkk.
kalıcı olmasa bile 20 gunde ckmaya baslamasin yeter benim icinde oyle .).lazer yaptirdm ben daha once ama var yinede ins faydali olur ucuz biseyde degil .)

kalıcı olmasa bile 20 gunde ckmaya baslamasin yeter benim icinde oyle .).lazer yaptirdm ben daha once ama var yinede ins faydali olur ucuz biseyde degil .)
Yuzune alex yaptiriyorlar. sonra yuzumu tetikledi kalinlasti alexi kotuluyorlar. diodu vucuda yaptiriyor diod yaramadi. herseyden once neyin nereye yapilacagi ve tuyun yapisi onemli. alexandrite denen lazer tuz bolgesi e asla olmaz

Ben de daha önce yüz için gittim baya azalmıştı bitmek üzereydi ama evlendikten sonra iki sene hiç gitmedim bu ara çok fena başladı yine. 20 gün hayal gibi benim için şu an. Epilasyona gitmektense almak daha öantıkşı geldi çünkü randevu al, gününü ayarla falan derken çok sarkıyor ve düzenli gidemiyorsun

Ben de daha önce yüz için gittim baya azalmıştı bitmek üzereydi ama evlendikten sonra iki sene hiç gitmedim bu ara çok fena başladı yine. 20 gün hayal gibi benim için şu an. Epilasyona gitmektense almak daha öantıkşı geldi çünkü randevu al, gününü ayarla falan derken çok sarkıyor ve düzenli gidemiyorsun
Yuz icin hangi lazeri kullandiniz

Back