• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon sonrası şişlik ve kızarıklık

Ben de bu denememden sonra bi daha zor denerim gibi.. İçim de kaldırmadı devam etmeyi bi garip oldum zaten canım çok tatlıdır ayılıp bayıldım yani bütün gün :D Söylenenlerden sonra bu kuaföre aldrma işi kafama yatmaya başladı. Bi daha kendim deneyebileceğimi pek sanmıyorum.

acaba aynı yere bir çok kez ağda yaptığın için mi sorun oldu
ameliyat eldivenin denedin mi hiç?

sir ağda genital bölgede yapılınca yakıyor oranın derisi hassas olduğundan. ya el ağdası yap bezsiz olan elle çekilen eski yöntem (çamsakızı, sesu ya da vivetin el ağdaları var), ya da ılık ağda al (sesu, vivet vb.) bezle yap. ılık ağda ve el ağdası da suyla temizlenir ve cildi sir ağda kadar tahriş etmez. ve ağda yapmadan önce o bölgeye pudra sür böylece terlersen cıvıklaşmaz ağda... ve tüyler daha iyi alınır.

acaba aynı yere bir çok kez ağda yaptığın için mi sorun oldu
ameliyat eldivenin denedin mi hiç?

Denedim denedim de tek tek cekebiliyorum onda tutam tutam olmuyo cesaret edememiştim malesef. Özellikle aşağı tarafta. Aynı yere çok kez yapştrdığım için de olablir çok hassas olduğu için de olabilir kökleri kanadıçünkü baya ilk kez yaptığım için de olabilir bilemiyorm..

sir ağda genital bölgede yapılınca yakıyor oranın derisi hassas olduğundan. ya el ağdası yap bezsiz olan elle çekilen eski yöntem (çamsakızı, sesu ya da vivetin el ağdaları var), ya da ılık ağda al (sesu, vivet vb.) bezle yap. ılık ağda ve el ağdası da suyla temizlenir ve cildi sir ağda kadar tahriş etmez. ve ağda yapmadan önce o bölgeye pudra sür böylece terlersen cıvıklaşmaz ağda... ve tüyler daha iyi alınır.

Ağdayı her yerime bulaştırma ihtimalim var benim. Bacağımı filan hep makineyle aldım bugüne kdar ağdayı denemeyi düşünmedim hiç denesem elime yüzüme bulaştırırım düşüncesi oldu hep bi iki kere niyetlenip bu düşüncem dolayısıyla vazgeçmiştim. Ama hiç başa çıkamazsam tekrar düşünücem mecbur =) tskkr ederim öneriler için

Ben de bu denememden sonra bi daha zor denerim gibi.. İçim de kaldırmadı devam etmeyi bi garip oldum zaten canım çok tatlıdır ayılıp bayıldım yani bütün gün :D Söylenenlerden sonra bu kuaföre aldrma işi kafama yatmaya başladı. Bi daha kendim deneyebileceğimi pek sanmıyorum.

evet canım kuaföre git kesinlikle. ama bir arkadaşının gittiği yer olursa daha iyi olur.
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

ben 2 yıl geçti süreklı agda yapıyorum ve su anda 3 te bıre düştü tüyler.. bekarken okuldan falan fırsat bulup ugrasamıyordum banyoda jılet yapıyordum tabı eskıdende tuyler ınceydı problem olmazdı zamanla çok kalınlastı agda yapmaya basladım oncelerı bı agda yapardım bı kolayıma gelır jılet yapardım ama evlendım ve agdanın rahatlıgını gordum erkekler kıl tuy pek sevmıyo jıletı bı kere kullandım kullanmaz olaydım berbat edıyo agdayı yap ve 1 ay rahat gez sonraları daha da gec çıkıyo.....

Son düzenleme:
ben 2 yıl geçti süreklı agda yapıyorum ve su anda 3 te bıre düştü tüyler.. bekarken okuldan falan fırsat bulup ugrasamıyordum banyoda jılet yapıyordum tabı eskıdende tuyler ınceydı problem olmazdı zamanla çok kalınlastı agda yapmaya basladım oncelerı bı agda yapardım bı kolayıma gelır jılet yapardım ama evlendım ve agdanın rahatlıgını gordum erkekler kıl tuy pek sevmıyo jıletı bı kere kullandım kullanmaz olaydım berbat edıyo agdayı yap ve 1 ay rahat gez sonraları daha da gec çıkıyo.....

Ben de zamanım olmadığı için kolayıma geldiği için jilet kullanıyodum zaten. Şimdi hep evdeyim de öyle başladım ağdaya

Back